mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 ki mondta hogy megsértődtem? sejtettem hogy ezzel fogsz jönni... bírom a poénokat,de most kurvára (jajjj csúnya szót írtam,ezt is tedd szóvá) nincs kedvem semmihez. lehet keresni kéne egy villanyoszlopot az ejonos villanyoszlopokat keres??? Hát nincs ott elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 az ejonos villanyoszlopokat keres??? Hát nincs ott elég? olyan kell ami út mentén van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 olyan kell ami út mentén van Nana! Nem jó az... most elmenetem kicsit tanúskodni... majd gyüvök míg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 lehet keresni kéne egy villanyoszlopot Hé, az E-On-nál erre vannak szakemberek... Amúgy mi van veled? Miért van sz@r kedved? (A sz@r is csúnya szó?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 bírom a poénokat,de most kurvára (jajjj csúnya szót írtam,ezt is tedd szóvá) nem én tettem szóvá a múltkor sem másnak, ha emlékszel rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem én tettem szóvá a múltkor sem másnak, ha emlékszel rá :lol: írtam igaz,nagyon is emlékszem.ahogy te is utána. ezek szerint te nem vagy képbe. de visszaolvashatsz,de úgysem fogsz,hanem inkább visszakeresem neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 ki mondta hogy megsértődtem? sejtettem hogy ezzel fogsz jönni... bírom a poénokat,de most kurvára (jajjj csúnya szót írtam,ezt is tedd szóvá) nincs kedvem semmihez. lehet keresni kéne egy villanyoszlopot Micsinálsz a villanyoszloppal? Beleköcc? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Hé, az E-On-nál erre vannak szakemberek... Amúgy mi van veled? Miért van sz@r kedved? (A sz@r is csúnya szó?) nem publikus :lol: sz@r nem csúnya szó,de még szónak sem igazi. vagy csak én hiányzotam nyelvtanóráról,mikor a @ betűt tanulták? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 1 perces néma csönd minden kiontott vércseppért! És keressünk új áldozatot. Nyúúúúúsziiiiiiiii! Meeerreeee vaaaagy??? :lol: Utánozzuk a répa hangját, hátha előjön. :lol: milyen a répa hangja? Kár, hogy itt nem lehet mozgóképeket, hangokat becsatolni az irományba Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Micsinálsz a villanyoszloppal? Beleköcc? :-)) hogy egy kicsit meredekebb válasz legyen, beleállok mint villa a ganéba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 A Sz@r nem csúnya szó,de még szónak sem igazi. vagy csak én hiányzotam nyelvtanóráról,mikor a @ betűt tanulták? :lol: Tamás, ön nyert! Vérszívó kurzusunk kezdő tanfolyamát ezennel befelyezte. Be szeretne íratkozni a középhaladó csoportba? Ez tényleg jó volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Tamás, ön nyert! Vérszívó kurzusunk kezdő tanfolyamát ezennel befelyezte. Be szeretne íratkozni a középhaladó csoportba? Ez tényleg jó volt! :D kösz :lol: :lol: hiába,a rutin és az évek,alaposan megedzettek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 hogy egy kicsit meredekebb válasz legyen, beleállok mint villa a ganéba :lol: Jó kemény tököd lehet, ha kulyukasztod a betont is :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Jó kemény tököd lehet, ha kulyukasztod a betont is :-)) az Adorjánok már csak ilyenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 az Adorjánok már csak ilyenek :lol: Nekem is vannak szuicid tendenciáim, eccer kiugrottam a 6.ról, de miután földet értem, arra gondoltam, tök jó volt :-DDD De az egyéb eszözökkel, amiről fentebb ejtettem szót iagazából még farmert sem siekrült kilyukasztani :-)) (próbáltam) Na adíjjosz amíGhost Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nekem is vannak szuicid tendenciáim, eccer kiugrottam a 6.ról, de miután földet értem, arra gondoltam, tök jó volt :-DDD És még azt hittem, hogy én vagyok adrenalin függő! :lol: De az egyéb eszözzel, amiről fentebb ejtettem szót iagazából még farmert sem siekrült kilyukasztani :-)) (próbáltam) Az enyém még a slicc cipzárjánál sem erősebb. :lol: (én is próbáltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 És még azt hittem, hogy én vagyok adrenalin függő! :lol: Az enyém még a slicc cipzárjánál sem erősebb. :lol: (én is próbáltam) Félreértés ne essék, bullal a 3. karamból után, már eléggé nagypapisan vezetek. (kijövök a karámból rögtön lesz egy karambol BEHHEHHEHHE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nekem is vannak szuicid tendenciáim, eccer kiugrottam a 6.ról, de miután földet értem, arra gondoltam, tök jó volt :-DDD De az egyéb eszözökkel, amiről fentebb ejtettem szót iagazából még farmert sem siekrült kilyukasztani :-)) (próbáltam) Na adíjjosz amíGhost ez komoly :lol: én estem párszor,elég nagyot...ööö mondhatni nem vagyok törésmentes. szinte sehol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem tudtok olyan gumiszervízt,ahol sok jó használt téligumi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem tudtok olyan gumiszervízt,ahol sok jó használt téligumi van? ezt felejtsd el... szerintem. Mármint a használt dolgot. Nem 20 éves zsigulira akarsz gumit ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 A Galamb u. sarkán, vagy melyik az vagy a Rigó?a Szabó K. első stoptáblás kereszteződése. Hmm..nekem is használt votl nyárim amikor vettem, és tök jó volt, mostmár új kell :lol: És ahhoz képest amiylen tök jó árban is volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 az kérlek a Budai Ézsiás-galamb u. sarok. legjobb a vágóhídutca felől, a galamb utcán megközelíteni, mert akkor nem kell a marha Sz.kálmán-Vécsei-Gizella-Galamb kereszteződést igénybevenni.... hogy ezt a részt már mióta körforgalommá akarják alakítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Igen az az! De ha én be tudok ott kanyarodni, nem hiszem hogy Tamásnak gondot okozhat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 ezt felejtsd el... szerintem. Mármint a használt dolgot. Nem 20 éves zsigulira akarsz gumit ugye? egy szezont futott márkás télit akarok. nokian pl. Igen az az! De ha én be tudok ott kanyarodni, nem hiszem hogy Tamásnak gondot okozhat :lol: köszönöm a bókot :lol: és kösz a helyet is,lehet elgurulok megnézni... amint meglesz a gumi,rakom is fel,nem jó már ez a nyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 egy szezont futott márkás télit akarok. nokian pl. Ilyenben is lehet hibás... stb. :lol: Mondjuk újban is, de arra azé van némi gari is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts