Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez most negatív kritika? :-//// Sanyit nem ismerted előtte? :-DDD

Te lenézed a régi ótósokat ugye? Merők bittosan szegények (szegények)

egyáltalán nem negatív. csak kialakul benned egy kép,a kommentek alapján. ami nem feltétlenül helyes kép. de a ti esetetekben bejött.

sanyit sem ismertem. sajnos vagy szerencsére? :lol:

és nem nézem le,miért tenném? nekem is volt öreg autóm,és imádtam. a család unszolására váltam meg tőle. szó szerint az életem volt az az autó.

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
szó szerint az életem volt az az autó.

Nekem meg a halálom lesz. Ámen! :lol:

Amúgy Tamást képen már láttam, a dumáját nagyvonalakban innen ismertem, úgyhogy nagy meglepetést nem okozott. De te, Endlos, fekete lóként kerültél elém...

Elküldve
én nem szeretném,ha autó okozná. inkább egy villanyoszlop.

Na ja, az már úgy sokkal szebb. :lol: De mondjuk én inkább szeretnék valami természetesebb helyen feltekeredni. Mondjuk egy akácfasor lenne a legideálisabb. :lol:

Elküldve
Nekem meg a halálom lesz. Ámen! :lol:

Amúgy Tamást képen már láttam, a dumáját nagyvonalakban innen ismertem, úgyhogy nagy meglepetést nem okozott. De te, Endlos, fekete lóként kerültél elém...

A fekete ló az milyen jelkép?

Naon ijesztő?

De bullban nem is ültél még.

Nya kiviszem a kukát.

Elküldve
:lol: :lol: Hogy ezt se nekünk kellett kimondani! :D

bocs, de ezt nem hagyhattam ki.

nektek semmi sem lehet kihagyni :D

tudtam hogy haraptok,de abszolút hidegen hagy.

Elküldve
:lol: :lol: Hogy ezt se nekünk kellett kimondani! :D

bocs, de ezt nem hagyhattam ki.

B+, Mackó! Mit filóztam rajta, hogy leírjam-e? De gondoltam, én már adtam szerencsétlennek eleget, ezt most kihagyom. Erre te rácsapsz! :D

Elküldve

sajna pont akkor volt a tali,mikor a legjobban beteg lettem. nem nagyon találtam a helyem,teljesen be voltam tompulva. de ahogy haladtunk előre az időben,azért sikerült nagjyából bekapcsolódnom.

na de majd legközelebb

Elküldve
B+, Mackó! Mit filóztam rajta, hogy leírjam-e? De gondoltam, én már adtam szerencsétlennek eleget, ezt most kihagyom. Erre te rácsapsz! :lol:

Tuttam én, hogy le kell csapni rá... még ha hidegen is hagyja Tomit! :lol:

Max. majd ha nagyon fázik, befűt!

Elküldve
A fekete ló az milyen jelkép?

Naon ijesztő?

De bullban nem is ültél még.

Nya kiviszem a kukát.

A fekete ló a teljesen ismeretlen, akitől nem tudod, mit várhatsz, de látszik rajta, hogy nagy esélyes.

Elküldve
sajna pont akkor volt a tali,mikor a legjobban beteg lettem. nem nagyon találtam a helyem,teljesen be voltam tompulva. de ahogy haladtunk előre az időben,azért sikerült nagjyából bekapcsolódnom.

na de majd legközelebb

má megint mit ittál? :lol:

Elküldve
B+, Mackó! Mit filóztam rajta, hogy leírjam-e? De gondoltam, én már adtam szerencsétlennek eleget, ezt most kihagyom. Erre te rácsapsz! :lol:

ez a lényeg

Elküldve
Kész, feladom! Ma Mackó a Drakula! :lol:

á dehogy.... csak mielőtt elmegyek a múltkori tanúskodásom végett megint a rendőrségre (mert valamit hiányolt az ügyész, és be kell írjam), egy picit kiélem magam. :lol:

Elküldve
nektek semmi sem lehet kihagyni :lol:

tudtam hogy haraptok,de abszolút hidegen hagy.

apropó hidegen hagy, komolyan gondoltátok a disznótort?

Lenne kucu, ami már oan stádiumban van, hogy feldolgozható, de nekem hányingerem van minden effajta falusi barbár szokásból (enneb nőttem fel ugyanis)

Elküldve
na b+... most erre mit mondjak?

1 perces néma csönd minden kiontott vércseppért! És keressünk új áldozatot. Nyúúúúúsziiiiiiiii! Meeerreeee vaaaagy??? :lol:

Utánozzuk a répa hangját, hátha előjön. :lol:

Elküldve

Mki átesett a poénokon, aki nem bírja.... :lol:

akkor én már hányszor sértődhettem volna meg.

Most csesztem el 53 milla könyvelését, jó mi? Asszem inkább bezároma fórumot :D

Itt vagyok dilikém :lol:

Elküldve
1 perces néma csönd minden kiontott vércseppért! És keressünk új áldozatot. Nyúúúúúsziiiiiiiii! Meeerreeee vaaaagy??? :lol:

Utánozzuk a répa hangját, hátha előjön. :lol:

No akkor megvan az új célpont? Ezt vegyem úgy? :D

Elküldve
Mki átesett a poénokon, aki nem bírja.... :lol:

akkor én már hányszor sértődhettem volna meg.

Most csesztem el 53 milla könyvelését, jó mi? Asszem inkább bezároma fórumot :lol:

ki mondta hogy megsértődtem?

sejtettem hogy ezzel fogsz jönni...

bírom a poénokat,de most kurvára (jajjj csúnya szót írtam,ezt is tedd szóvá) nincs kedvem semmihez. lehet keresni kéne egy villanyoszlopot

Elküldve
Most csesztem el 53 milla könyvelését, jó mi? Asszem inkább bezároma fórumot :lol:

Na, az dúrva. Még jó, hogy ügyes vagy, és ki tudod javítani. Ellenkező esetben húzós zsebből kifizetni. Hacsak... Nem láttam a neved a 100 leggazdagabb magyarja között? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.