adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ez most negatív kritika? :-//// Sanyit nem ismerted előtte? :-DDD Te lenézed a régi ótósokat ugye? Merők bittosan szegények (szegények) egyáltalán nem negatív. csak kialakul benned egy kép,a kommentek alapján. ami nem feltétlenül helyes kép. de a ti esetetekben bejött. sanyit sem ismertem. sajnos vagy szerencsére? :lol: és nem nézem le,miért tenném? nekem is volt öreg autóm,és imádtam. a család unszolására váltam meg tőle. szó szerint az életem volt az az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 szó szerint az életem volt az az autó. Nekem meg a halálom lesz. Ámen! :lol: Amúgy Tamást képen már láttam, a dumáját nagyvonalakban innen ismertem, úgyhogy nagy meglepetést nem okozott. De te, Endlos, fekete lóként kerültél elém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nekem meg a halálom lesz. Ámen! :lol: én nem szeretném,ha autó okozná. inkább egy villanyoszlop. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 .... az én kis agyamban megfogalmazódott :D :lol: :lol: Hogy ezt se nekünk kellett kimondani! :D bocs, de ezt nem hagyhattam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 én nem szeretném,ha autó okozná. inkább egy villanyoszlop. Na ja, az már úgy sokkal szebb. :lol: De mondjuk én inkább szeretnék valami természetesebb helyen feltekeredni. Mondjuk egy akácfasor lenne a legideálisabb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nekem meg a halálom lesz. Ámen! :lol: Amúgy Tamást képen már láttam, a dumáját nagyvonalakban innen ismertem, úgyhogy nagy meglepetést nem okozott. De te, Endlos, fekete lóként kerültél elém... A fekete ló az milyen jelkép? Naon ijesztő? De bullban nem is ültél még. Nya kiviszem a kukát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :lol: :lol: Hogy ezt se nekünk kellett kimondani! :D bocs, de ezt nem hagyhattam ki. nektek semmi sem lehet kihagyni :D tudtam hogy haraptok,de abszolút hidegen hagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :lol: :lol: Hogy ezt se nekünk kellett kimondani! :D bocs, de ezt nem hagyhattam ki. B+, Mackó! Mit filóztam rajta, hogy leírjam-e? De gondoltam, én már adtam szerencsétlennek eleget, ezt most kihagyom. Erre te rácsapsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Amúgy Tamást képen már láttam, a dumáját nagyvonalakban innen ismertem, úgyhogy nagy meglepetést nem okozott. De te, Endlos, fekete lóként kerültél elém... sajna pont akkor volt a tali,mikor a legjobban beteg lettem. nem nagyon találtam a helyem,teljesen be voltam tompulva. de ahogy haladtunk előre az időben,azért sikerült nagjyából bekapcsolódnom. na de majd legközelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 B+, Mackó! Mit filóztam rajta, hogy leírjam-e? De gondoltam, én már adtam szerencsétlennek eleget, ezt most kihagyom. Erre te rácsapsz! :lol: Tuttam én, hogy le kell csapni rá... még ha hidegen is hagyja Tomit! :lol: Max. majd ha nagyon fázik, befűt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 A fekete ló az milyen jelkép? Naon ijesztő? De bullban nem is ültél még. Nya kiviszem a kukát. A fekete ló a teljesen ismeretlen, akitől nem tudod, mit várhatsz, de látszik rajta, hogy nagy esélyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 sajna pont akkor volt a tali,mikor a legjobban beteg lettem. nem nagyon találtam a helyem,teljesen be voltam tompulva. de ahogy haladtunk előre az időben,azért sikerült nagjyából bekapcsolódnom. na de majd legközelebb má megint mit ittál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Kész, feladom! Ma Mackó a Drakula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 B+, Mackó! Mit filóztam rajta, hogy leírjam-e? De gondoltam, én már adtam szerencsétlennek eleget, ezt most kihagyom. Erre te rácsapsz! :lol: ez a lényeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Kész, feladom! Ma Mackó a Drakula! :lol: á dehogy.... csak mielőtt elmegyek a múltkori tanúskodásom végett megint a rendőrségre (mert valamit hiányolt az ügyész, és be kell írjam), egy picit kiélem magam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Kész, feladom! Ma Mackó a Drakula! :lol: csak az a baj hogy az áldozat mindig én vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nektek semmi sem lehet kihagyni :lol: tudtam hogy haraptok,de abszolút hidegen hagy. apropó hidegen hagy, komolyan gondoltátok a disznótort? Lenne kucu, ami már oan stádiumban van, hogy feldolgozható, de nekem hányingerem van minden effajta falusi barbár szokásból (enneb nőttem fel ugyanis) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 csak az a baj hogy az áldozat mindig én vagyok dehogy vagy te áldozat. Ne így fogd fel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 dehogy vagy te áldozat. Ne így fogd fel! :lol: nem tudom máshogy. kicsi az agyam,mint írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem tudom máshogy. kicsi az agyam,mint írtam na b+... most erre mit mondjak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 na b+... most erre mit mondjak? 1 perces néma csönd minden kiontott vércseppért! És keressünk új áldozatot. Nyúúúúúsziiiiiiiii! Meeerreeee vaaaagy??? :lol: Utánozzuk a répa hangját, hátha előjön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mki átesett a poénokon, aki nem bírja.... :lol: akkor én már hányszor sértődhettem volna meg. Most csesztem el 53 milla könyvelését, jó mi? Asszem inkább bezároma fórumot :D Itt vagyok dilikém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 1 perces néma csönd minden kiontott vércseppért! És keressünk új áldozatot. Nyúúúúúsziiiiiiiii! Meeerreeee vaaaagy??? :lol: Utánozzuk a répa hangját, hátha előjön. :lol: No akkor megvan az új célpont? Ezt vegyem úgy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mki átesett a poénokon, aki nem bírja.... :lol: akkor én már hányszor sértődhettem volna meg. Most csesztem el 53 milla könyvelését, jó mi? Asszem inkább bezároma fórumot :lol: ki mondta hogy megsértődtem? sejtettem hogy ezzel fogsz jönni... bírom a poénokat,de most kurvára (jajjj csúnya szót írtam,ezt is tedd szóvá) nincs kedvem semmihez. lehet keresni kéne egy villanyoszlopot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Most csesztem el 53 milla könyvelését, jó mi? Asszem inkább bezároma fórumot :lol: Na, az dúrva. Még jó, hogy ügyes vagy, és ki tudod javítani. Ellenkező esetben húzós zsebből kifizetni. Hacsak... Nem láttam a neved a 100 leggazdagabb magyarja között? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts