Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Srácok, akkor mozi szombaton? nem mozi lesz hanem kádban tv-zés! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Avatart váltottam egy jó kis mozgó képre, de itt nem mozog sajni :-(((( A fórumlakó megnevezést hol lehet megváltoztatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Avatart váltottam egy jó kis mozgó képre, de itt nem mozog sajni :-(((( A fórumlakó megnevezést hol lehet megváltoztatni? lelki szemeink előtt mozog :lol: a megnvezést majd azt hiszem 500 komment után tudod változtatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Endlos a blabla szövegemet honnan idézted? :lol: Én olyat nem is írtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Endlos a blabla szövegemet honnan idézted? :lol: Én olyat nem is írtam! :lol: Izéőőőőő asszem csak kitöltöttem, amit kitöröltem a beírt szöveged helyéről, hogy a hely, ami keletkezett helyette, az ne legyen üres, és metr ugye aki nem tud, fára mászni, az ne mosogasson guravecillával, mert elüti a villamos :-)) NYahh jóccakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Izéőőőőő bla bla bla blu blu blu blö blö Jahhh,éééértem! így má okés :lol: Jóéjt! Farosoknak jó munkát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 0 fok van :lol: a pára frankón az úton....nagyon vigyázzatok!!!!!!! kicsit rosszul lettem,hirtelen felindulásból elmentünk kajálni,gyros tálat,és mivel ismerős a pultos,special edition-t kaptunk.... naaaagyonnnn tele vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 0 fok van ;) a pára frankón az úton....nagyon vigyázzatok!!!!!!! kicsit rosszul lettem,hirtelen felindulásból elmentünk kajálni,gyros tálat,és mivel ismerős a pultos,special edition-t kaptunk.... naaaagyonnnn tele vagyok :lol: Hát azt most én is el bírnám viselni,biztos fincsi volt! ;) Hol kajáltatok? Nem az Oli-nál a Huszár-Gál sarkon? ott nagyon isten gyros van! Jóéjt Tomi,pihenj,és eméssz! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hát azt most én is el bírnám viselni,biztos fincsi volt! :P Hol kajáltatok? Nem az Oli-nál a Huszár-Gál sarkon? ott nagyon isten gyros van! Jóéjt Tomi,pihenj,és eméssz! :lol: :D :D neeeeeem oda nem járunk. meteor. hála a protekciónak,itt a leggazdaságosabb ;) :lol: megyek is pihenek,mostmár leülepedett a kaja ;) szép estét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 elmentünk kajálni,gyros tálat Hát, B+, én is rosszul lennék, ha a tálat kellene megennem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Hát, B+, én is rosszul lennék, ha a tálat kellene megennem! :lol: :lol: :D :D Jajjj Sanyiiii... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :lol: :D :D Jajjj Sanyiiii... ;) ;) :D De meg kell hagyni, jó poén volt! Majdnem hangosan röhögtem fel, pedig bent vagyok a cégnél! :lol: Nah, a szokásos helyzetjelentés: Az idő helyenként ködös, -1°C van. Ma már tuti elmegyek téli ablakmosót venni. Most van egy kis időm, megnézem, hogy mit tudok fejleszteni az oldalunkon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Bazzzz, jeget kellett kaparnom a kocsiról :lol: kéne HOBinak egy garázs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Jó reggelt! Nem értem milyen hidegekről beszéltek... itt bent jó idő van! :lol: Vagy nálatok nincsen fűtés? :lol: Endlos! Az avatar alatti szöveg átírhatóságát nemrég Hemi megváltoztatta 150 hozzászólásra, szóval már elég korán lehet vele bohóckodni. :D most gyorsan átolvasom a fórumot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 :D Jé tényleg, feltekerem a fűtést ;) Ma már nagykabátban jöttem, de holnap csizmát is veszek fel. :lol: Most kérdeték mikor jár le a próbaidőm....Rájöttek, hogy most és azt mondták akkor szólnak a nagyfőnöknek. :lol: Remélem a plusz jutttaás miatt, nem utódkeresés céljából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Nem értem milyen hidegekről beszéltek... itt bent jó idő van! ;) Vagy nálatok nincsen fűtés? :D De van, de nekünk el kell jutnunk az autónkhoz is, mert ugye nekünk kéznél van és használjuk is... :P :D Jé tényleg, feltekerem a fűtést :D Ma már nagykabátban jöttem, de holnap csizmát is veszek fel. :lol: Erről eszembe jutott valami, de még rágódok rajta egy kicsit... Most kérdeték mikor jár le a próbaidőm....Rájöttek, hogy most és azt mondták akkor szólnak a nagyfőnöknek. :lol: Remélem a plusz jutttaás miatt, nem utódkeresés céljából :D Szorítsunk? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Erről eszembe jutott valami, de még rágódok rajta egy kicsit... Mi???Dec 25? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 De van, de nekünk el kell jutnunk az autónkhoz is, mert ugye nekünk kéznél van és használjuk is... :D ... KÉznél??? összement? :lol: Vagy olyan, mint amit anno Sanyi mutatott(az az összecsukós nőitáskás videó)? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 jó reggelt! nem tudom milyen hidegről meg fagyott szélvédőről beszéltek,amikor én beültem az autóba,9 fok volt :D Lujdzsi! mögöttem kanyarodtál ki a csonkatemplomnál (izééé záróvonalon... :D),de nem vettél észre... Hát, B+, én is rosszul lennék, ha a tálat kellene megennem! ;) nem szólok hozzád többet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 http://nyeremenyjatek.netrisk.hu/index.php?partner=9999 behhehhehe Mi a végzettséged Tamás, olyan kis intelligensnek tűnsz :-)) (élőben másra számítottam úgy külsőre, te is? :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 KÉznél??? összement? :lol: Csodálkozol?Ekkora hidegben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 nem szólok hozzád többet :lol: :lol: Nem baj, attól én még szólok hozzád! :D Milyen volt? Acéltál? Fatál? Műanyagtál? Vagy nem acél, és a fatál is tévedés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 http://nyeremenyjatek.netrisk.hu/index.php?partner=9999 behhehhehe Mi a végzettséged Tamás, olyan kis intelligensnek tűnsz :-)) (élőben másra számítottam úgy külsőre, te is? :-))) hűűűűűűűűűűűűűűű. kösz :lol: jelenleg még tanulok,egyszer talán programtervező matematikus leszek. külsőre meg vhonnan ismerős vagy. de lehet csak egyszer láttalak valahol...elég jó az arcmemóriám. de mint ember,te és sanyi is olyan,mint ahogyan az az én kis agyamban megfogalmazódott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 http://nyeremenyjatek.netrisk.hu/index.php?partner=9999 behhehhehe Mi a végzettséged Tamás, olyan kis intelligensnek tűnsz :-)) (élőben másra számítottam úgy külsőre, te is? :-))) Jó reggelt! Ilyet én is kaptam! Nálunk 2.5 fok van, most jöttem haza a melóból reptér oda vissza, estére megint megyek addig pihi a meleg lakásban! Ja és fórumozok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 hűűűűűűűűűűűűűűű. kösz :lol: jelenleg még tanulok,egyszer talán programtervező matematikus leszek. külsőre meg vhonnan ismerős vagy. de lehet csak egyszer láttalak valahol...elég jó az arcmemóriám. de mint ember,te és sanyi is olyan,mint ahogyan az az én kis agyamban megfogalmazódott :lol: Ez most negatív kritika? :-//// Sanyit nem ismerted előtte? :-DDD Te lenézed a régi ótósokat ugye? Merők bittosan szegények (szegények) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts