adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ööö, nem találom, ki kért tárhely hozzáférést a dbregio-hoz? :lol: Endlos ;) Hmm, edzés :D a konkrét terv :D valami konkrét elképzelésed is van,vagy csak edzősúlyok legyenek? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hmm, edzés :lol: a konkrét terv :lol: Meddig? Mert ha "edzek", akkor nem tudok vezetni. Azaz lehet tudnék (edzés mértékétől függően), de a yard nem nézné jó szemmel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Meddig? Mert ha "edzek", akkor nem tudok vezetni. Azaz lehet tudnék (edzés mértékétől függően), de a yard nem nézné jó szemmel... :lol: akkor várjunk vele, míg kész lesza lakás, és ott alhatsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 akkor várjunk vele, míg kész lesza lakás, és ott alhatsz? Az edzéssel jó volna. De egy mozit pl szívesen bevállalok. Utána csocsó vagy biliárd... :lol: Endlos, pü ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Az edzéssel jó volna. De egy mozit pl szívesen bevállalok. Utána csocsó vagy biliárd... :lol: ok, akkor megbeszélve, de!!!!csak akkor ha nem te fizetsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 ok, akkor megbeszélve, de!!!!csak akkor ha nem te fizetsz :lol: Majd meglátjuk... :lol: Mondjuk a popcornt te veszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Majd meglátjuk... :lol: Mondjuk a popcornt te veszed. a popcornt is!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 a popcornt is!!!!!! :lol: De az már milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 jaaa akkor privát "buli" lesz... :lol: nembaj,akkor a B csapat megy edzeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 jaaa akkor privát "buli" lesz... :lol: Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 De az már milyen? egyenlő esélyes, emrt amúltkorit te fizetted, na az már miylen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 egyenlő esélyes, emrt amúltkorit te fizetted, na az már miylen! :lol: Lovagias! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Lovagias! :lol: :lol: hát őőőőőőőőőőőőőőő, nem mondom azta mit Sanyi írt, de akkor most majd én leszek az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 :lol: hát őőőőőőőőőőőőőőő, nem mondom azta mit Sanyi írt, de akkor most majd én leszek az :lol: Aham, sejtem, mire gondolsz! :D De ez így van rendjén! Nem azért égették a hatvanas években a melltartókat, hogy most is mindíg előre nyissuk az ajtót, meg hogy mindíg mi fizessünk. Ha emancipáció van, hát az van! A lovagok kora lejárt. Éljenek a lovagina emancipuncik!!! (ráadásul így nekünk is költégtakarékosabb :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 :lol: SzaboT rakciójára azért kiváncsi leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 akkor ezekszerint annyira csak nem lehetsz fáradt. ha nagyon fáradt lennél,el se bírnál indulni :D de abbahagyom,én is kész vagyok :lol: :lol: A munkából hazafelé ment átélése hirtelen feltölt energiával teeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 A munkából hazafelé ment átélése hirtelen feltölt energiával teeeeeeeeeeeeeeee hirtelen? az ilyen gyors dolgokat kifejező szavakat nem ismerem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Az edzéssel jó volna. De egy mozit pl szívesen bevállalok. Utána csocsó vagy biliárd... :lol: Endlos, pü ment! Megin bulit szerveztek? Meghívtok engem is? hirtelen? az ilyen gyors dolgokat kifejező szavakat nem ismerem :lol: Mer mennyi alatt vagy százon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Megin bulit szerveztek? Meghívtok engem is? Mer mennyi alatt vagy százon? ahhoz nagyon csókosnak kell lenni,itt a diktatúrában :lol: Mer mennyi alatt vagy százon? az titok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Még be sem költöztem és már annyi vendégem volt, van... :lol: Mi lesz ha már ott fogok lakni? ui: megvan a kádam :lol: Endlos, hogy haladtál vasárnap a csempézéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Nyuszi,mindig gondolj arra,hogy ha házzal foglalkozol,és arra költesz,szinte sohasem lesz kész! Ezalatt a sohasem alatt tudod mennyi vendéged lesz még??? :lol: Milyen kádat vettél aztán? Lett benne tv? :lol: Sanyim,szóljatok ha elhoztátok az autót(a rosszabbikat),és ha lóvé kell még,akkor is! Nekem egyébként ennyi fog majd kelleni az autóból,a rúdtól hátrafelé az alja,ok? Meg persze ha marad hátsó futómű alkatrész még,akkor az is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Még be sem költöztem és már annyi vendégem volt, van... :lol: Mi lesz ha már ott fogok lakni? ui: megvan a kádam :lol: Endlos, hogy haladtál vasárnap a csempézéssel? Lemondtam a srácokat, spórolok 20-ezret, mást csináltam akkor felső szinten faburkolat, stb., ma kezdtem el méríicskélni a csempéket, de a felxem kifingot, szal meg kell csinálni, csak utáána tom formára vágni a csőket kikerülő csempéket, stb. blabla Mikro fogom már látni az ótódat? hűűűűűűűűűmmmmmmmmm naon gonosz vagy Na mostmáraztán legyen szíves má valaki belepo*ázni :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Milyen kádat vettél aztán? Lett benne tv? :D Nem lett benne tv :lol: Nem akartam elvenni Gelkoca örömét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Nem lett benne tv :lol: Nem akartam elvenni Gelkoca örömét :lol: Maj versenyzünk nyuszi, ghogy kinek lesz szebb káda? :-DD nyahh menek, mer megin nagy csnd lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Sziasztok! Még nemrég értem haza. Nyuszi, mire is kell reagálnom? Srácok, akkor mozi szombaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts