mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Épp ezen gondolkodtam, hogy mivel a mesterek elfoglalják a lakást, szabad a hétvéégm, csaphatnánk egy görbe estét :lol: Mit szóltok?Nekem nincs kedvem a motoros showhoz most Kifejtenéd bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Sziasztok! Gyere kapsz tőlem ingyen zsepit, ráadásúl 5.5 fok van nincs olyan hideg! :lol: :lol: ja és kapsz hozzá jó Szabolcsi alma páleszt! Én a berencent nyalomfalomnagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Az biztos! Ha jól halottam Gelkó 3 óra alatt akart leérni úgy, hogy Pista vezet én 2 mondtam! nem akartam én 3 órát csak 2.5ről tudtam de Pista sem 2óra alatt teljesítette a távot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én a berencent nyalomfalomnagyon Ha jössz veszek neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Kifejtenéd bővebben? arra gondolt h ráér és szeretne veletek találékozni esetleg bulizni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 nem akartam én 3 órát csak 2.5ről tudtam de Pista sem 2óra alatt teljesítette a távot :lol: tudom én mondtam, hogy 2 óra de ha ő vezet akkor nem kell annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 ne mán ilyenkor vagytok sokan, amikor nekem meg lépnem kéne, de nagyon, nyuszi jött egy levél, de el is tűnt, még mielőtt elolvastam volna. én motormániás is vok. NYahh ehhez mit szóltok?: http://www.autosoldalak.hu/modules/autosol...p?azon=PI060014 huhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én is, épp ezért akarom kihagyni a showt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ha jössz veszek neked! :lol: Hovais? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 ne mán ilyenkor vagytok sokan, amikor nekem meg lépnem kéne, de nagyon, nyuszi jött egy levél, de el is tűnt, még mielőtt elolvastam volna. én motormániás is vok. NYahh ehhez mit szóltok?: http://www.autosoldalak.hu/modules/autosol...p?azon=PI060014 huhh Gyanusan kevés a km!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én is, épp ezért akarom kihagyni a showt :lol: Mérmér? Én akarok majd egy jó kis motoguzzit majd lehetőleg Stone-t, beige színűt, túracuccal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hovais? Bp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Gyanusan kevés a km!!! 11éves, lehet, sokat állt, mert nemhasználta a agzdi, akinek ien ótója van (anno jó drága lehetett) annak valszeg van több is, talán kisebb fogyazstásúak. Corsika viccből nagy ötletet adott nekem (mackosajtnak szánta) hogy egy opel campo kellene beszámítással lenne vagy 400ba, és majnem új, jégkékmetál, 4x4-es, meg minden, amilyenre a kadettot akarnám alakítani. :-// Nyahh lépekcsá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 ne mán ilyenkor vagytok sokan, amikor nekem meg lépnem kéne, de nagyon, nyuszi jött egy levél, de el is tűnt, még mielőtt elolvastam volna. én motormániás is vok. NYahh ehhez mit szóltok?: http://www.autosoldalak.hu/modules/autosol...p?azon=PI060014 huhh nem rossz vectra,így ránézésre legalábbis...km az minden autónál jó kérdés...egy v6ot azért nehezebb kinyírni,mint egy sornégyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Sziasztok! Gyere kapsz tőlem ingyen zsepit, ráadásúl 5.5 fok van nincs olyan hideg! :lol: :D ja és kapsz hozzá jó Szabolcsi alma páleszt! 5,5 fok??????????? megyek :D almapálesz van nekünk is,nem kevés :lol: de én nem szoktam inni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 5,5 fok??????????? megyek :lol: almapálesz van nekünk is,nem kevés :lol: de én nem szoktam inni :D HOva mész? Itt már melegebb van! A 2. részt meg nem hiszem el... úgysem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 HOva mész? Itt már melegebb van! A 2. részt meg nem hiszem el... úgysem! :lol: pálinkára értettem :lol: de amúgy sem nagyon jellemző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 pálinkára értettem :D de amúgy sem nagyon jellemző :D Én is! :lol: közben feltöltöttem a megjavult kep.tar-ra a hétvégi képeimet ide!!! meg mostmár a BW-et is végig lehet nézni nyugodtan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Máris ebédidő :lol: Gyorsan telik az idő, és nekem annyi munkám van... :lol: És olyan nagyon éhes is vagyok, estére kellene valami finomat enni :D csak még nem tudom mit. Szia Telonito! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Máris ebédidő :D Gyorsan telik az idő, és nekem annyi munkám van... :lol: És olyan nagyon éhes is vagyok, estére kellene valami finomat enni :D csak még nem tudom mit. Szia Telonito! nekem meg rohadt lassan telik az idő,de valami borzasztó :lol: ráadásul az ebéd is szar volt.. mi jöhet még e gyönyörűszép napon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Jó étvágyat nektek! Én elmentem melózni! Ha időm engedi, majd jövök! pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Elfáradtam, mennék már haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Elfáradtam, mennék már haza :lol: akkor ezekszerint annyira csak nem lehetsz fáradt. ha nagyon fáradt lennél,el se bírnál indulni :D de abbahagyom,én is kész vagyok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ennyi fáradt embert? Akkor csak én pörgök? :lol: Nyuszi, van valami amire konkrétan gondoltál hétvégére? Ööö, nem találom, ki kért tárhely hozzáférést a dbregio-hoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ennyi fáradt embert? Akkor csak én pörgök? :D Nyuszi, van valami amire konkrétan gondoltál hétvégére? Ööö, nem találom, ki kért tárhely hozzáférést a dbregio-hoz? :lol: Hmm, edzés :lol: a konkrét terv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts