nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Éppen lehet segíteni a dolgon! Még nagy betonplacc is van, hogy ne a sárban totyogjunk. Kád... van itt vagy 400 méterre egy fürdőszobaszalonszerűség.... :lol: benézzek oda? :lol: Hmmmm, az elég drága hely....160*75 kád fér be, és oylat akarok ami kicsit formás, akril Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 milyen boltba akarsz menni, ami 5ig van? BAumaxban, és praktikerben is jó áron, jó kádak vannak, választék is van, és a nyi9tvatartás 8óra :-)) mondjuk énsenemértem, miért nem jó Nyuszinak az olyan áruház? :lol: Hmmmm, az elég drága hely....160*75 kád fér be, és oylat akarok ami kicsit formás, akril No akkor pláne nem értem, miért nem jó a baumax vagy a praktiker... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 mondjuk énsenemértem, miért nem jó Nyuszinak az olyan áruház? :lol: mert elég sok rosszat hallottam róluk, ezért nem onnan vettem csempét sem.viszont amit már vettem ott,azt ismét onnann foogm, de iylen nagyobb dlgokat inkább szaküzletben Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 mert elég sok rosszat hallottam róluk, ezért nem onnan vettem csempét sem.viszont amit már vettem ott,azt ismét onnann foogm, de iylen nagyobb dlgokat inkább szaküzletben az emberek annyi mindent MONDANAK... konkrétan mit hallottál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hmmmm, az elég drága hely....160*75 kád fér be, és oylat akarok ami kicsit formás, akril Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ez nem lesz jó Gelko! mert tuti nem 160*75-ös. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 mert elég sok rosszat hallottam róluk, ezért nem onnan vettem csempét sem.viszont amit már vettem ott,azt ismét onnann foogm, de iylen nagyobb dlgokat inkább szaküzletben A nagyáruházak is csak olyan márkákhoz jutnak hozzá, mint a kicsik, legfeljebb nagyobb a választék, pl. az a méret akrilkád most vmi 27900 bauba(vagy keverem a helyeket), annál olcsóbban sehol nem találsz, én is mosta nézegettem, mert nekem is most alakul egy panorámafürdőszoba Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Gelko ezt szánod házavatóra? :lol: :lol: oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Gelko ezt szánod házavatóra? :lol: :lol: oké Ajándék lesz. De a vízálló plazmaTV-t azt ki kell belőle szerelni, mert nem illik a környezethez, azt majd én kiselejtezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 amúgy voltam minkét említett helyen, de még megköletíőleg sem volt semmi oylan amit keresetm, és nem cak kádra gondolok, D e tudom az én igényeimmel van a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ez nem lesz jó Gelko! mert tuti nem 160*75-ös. :lol: :lol: :D befér a nappaliba is :D Gelko ezt szánod házavatóra? ;) ;) oké házavatóra megkapod majd de most lakásavatód lesz :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 házavatóra megkapod majd de most lakásavatód lesz :D :lol: Tudom, de ez a lakás csak átmeneti megoldás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 befér a nappaliba is :lol: házavatóra megkapod majd de most lakásavatód lesz :D :lol: :-DDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Tudom, de ez a lakás csak átmeneti megoldás :lol: csak átmeneti kádat kapsz :lol: egyébként bizti kádat akarsz ? zuhany ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Tudom, de ez a lakás csak átmeneti megoldás :lol: A 89.-ben én is így gondoltam, hogy csak átmeneti megoldás, aztán vagy 6 évig ott ragadtam (István u.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 csak átmeneti kádat kapsz :lol: egyébként bizti kádat akarsz ? zuhany ? ha nem családra terveznék akkor zuhany lenne, de ha gyerekekre is gondolok akkor a kád a megfelelő A 89.-ben én is így gondoltam, hogy csak átmeneti megoldás, aztán vagy 6 évig ott ragadtam (István u.) Igen tartok tőle én is, azért nem 35m2-est vettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 nyuszinak teljesen ajándékokból lesz meg minden,úgy látom :D nekem csak egy zsebkendőre lenne szükségem.valaki? :lol: vagy már mindenki kiköltekezett kádra? :D A 89.-ben én is így gondoltam, hogy csak átmeneti megoldás, aztán vagy 6 évig ott ragadtam (István u.) átmenetinek átmeneti volt az is,mert nem maradtál ott végleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 azé én még ha kell, egy csomaggal tudok adni zsepit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 nekem csak egy zsebkendőre lenne szükségem.valaki? :lol: tarts ki mindjárt viszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 ha nem családra terveznék akkor zuhany lenne, de ha gyerekekre is gondolok akkor a kád a megfelelő Igen tartok tőle én is, azért nem 35m2-est vettem :lol: Az enyém 59-es volt, de azért volt gáz, mert alacsonyan voltak az árak, és nekünk anyámmal azt kellett néznünk, hogy el tudjuk osztani a pénzt, de nem lehetett annyiért még lakást kapni, így lett nekem a basahalom utcai házrész 5.3-ért, de pont a nagy árzuhanás előtt adtuk el, amiben az a vicces, hogy aki tőlünk megvette, az pont a befektetésnek szánta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 tarts ki mindjárt viszem :lol: ööö addigra az orromtól a földig cseppkő lesz :lol: vagy szólsz mélykéknek,és rekordot dönt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 nyuszinak teljesen ajándékokból lesz meg minden,úgy látom :D nekem csak egy zsebkendőre lenne szükségem.valaki? :lol: vagy már mindenki kiköltekezett kádra? :D átmenetinek átmeneti volt az is,mert nem maradtál ott végleg :lol: Sziasztok! Gyere kapsz tőlem ingyen zsepit, ráadásúl 5.5 fok van nincs olyan hideg! ;) ;) ja és kapsz hozzá jó Szabolcsi alma páleszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 tarts ki mindjárt viszem :lol: Kérd meg Pistát, hogy ő vezessen, és akkor elég hamar ideérsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Épp ezen gondolkodtam, hogy mivel a mesterek elfoglalják a lakást, szabad a hétvéégm, csaphatnánk egy görbe estét :lol: Mit szóltok?Nekem nincs kedvem a motoros showhoz most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Kérd meg Pistát, hogy ő vezessen, és akkor elég hamar ideérsz! :lol: Az biztos! Ha jól halottam Gelkó 3 óra alatt akart leérni úgy, hogy Pista vezet én 2 mondtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts