Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én fél kettőre értem haza. Rögtön alvás következett utánna. De én még ilyen finom virslit nem ettem! Hiába, Tamás főzte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én fél kettőre értem haza. Rögtön alvás következett utánna. De én még ilyen finom virslit nem ettem! Hiába, Tamás főzte! :D na,végre írásban is rögzítve lett :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 fel kell venni a ritmust :lol: valami forró ital nekem is jó lenne...teszek is az ügy érdekében mindjárt :D mi olyan fél kettő körül feküdtünk le...:D Kivel feküldtél te le? :-DDDDD mi még később visszatértünk, aztán Nyuszinál fél 1ig ment a dumcsi meg a kaja. :lol: Megin irigykedek :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Kivel feküldtél te le? :-DDDDD az aludni szót kihagytad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Sörös alfa iguanájához, ha már alfa, akkor inkább: http://www.alfaamore.hu/files/types/126-11.jpg Nyuszi amúgy láttaím ilyen opel folyóiratot, most is egy eléggé durva corsa van a címlapon, nem lehetne kiharcolni, hogy az járjon a tagoknak? :-)) A VW klubban ez természetes (bnőm oda tartozik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 na,végre írásban is rögzítve lett :lol: :lol: :D Ami azért nme teljesen fedi a valóságot, de ha ennyire tetszik a titulus, megtartjuk ezta aszokást, és ezenúl mindig te főzöl majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Nyuszi amúgy láttaím ilyen opel folyóiratot, most is egy eléggé durva corsa van a címlapon, nem lehetne kiharcolni, hogy az járjon a tagoknak? :-)) A VW klubban ez természetes (bnőm oda tartozik) szerintem amíg ez a zűrzavar van a klubnál,addig nem nagyon lehet még szó sem róla :lol: viszont új autóhoz jár ilyen opel magazin vagy mi a szösz,vagy 1,5 hete kaptam :lol: Ami azért nme teljesen fedi a valóságot, de ha ennyire tetszik a titulus, megtartjuk ezta aszokást, és ezenúl mindig te főzöl majd nem én mondtam,hogy csak én főztem,úgyhogy ezt a kommented valaki másnak címezd légyszíves és főzök szívesen,ha kell,nem fogok beleszakadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 szerintem amíg ez a zűrzavar van a klubnál,addig nem nagyon lehet még szó sem róla :D viszont új autóhoz jár ilyen opel magazin vagy mi a szösz,vagy 1,5 hete kaptam ;) kösz hogy áthoztad :lol: de mostmár ne hozd nem kell :D szerintem amíg ez a zűrzavar van a klubnál,addig nem nagyon lehet még szó sem róla :D viszont új autóhoz jár ilyen opel magazin vagy mi a szösz,vagy 1,5 hete kaptam ;) nem én mondtam,hogy csak én főztem,úgyhogy ezt a kommented valaki másnak címezd légyszíves és főzök szívesen,ha kell,nem fogok beleszakadni na kiváncsi leszek....lakásavató rulez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 kösz hogy áthoztad :lol: nincs itt debrecenben,de majd ha eszembe lesz,akkor átviszem most vannak fontossabb dolgaim is na kiváncsi leszek....lakásavató rulez :lol: szerinted megijedek tőle? de odébb van még azért a buli :D meg hát,meg sem vagyok még hívva Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Mint mondtam nem is kell már.... srácok, valaki nem kar nekem kádat nézegetni, hogy nekem csak fizetni kelljen?nincs időm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Mint mondtam nem is kell már.... srácok, valaki nem kar nekem kádat nézegetni, hogy nekem csak fizetni kelljen?nincs időm :lol: az hogy nem kell,még semmit sem jelent :lol: hogyhogy nincs időd,már sok minden után nem kell járkálnod Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 A boltok ötig vannak nyitv, mire végzek nagyjából bezár mind, illetve mire megtalálom, hol árulnak normális kádat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 A boltok ötig vannak nyitv, mire végzek nagyjából bezár mind, illetve mire megtalálom, hol árulnak normális kádat :lol: nézek neked egyet de Pestről te viszed el :lol: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 4. l0421@baumax.com H-Szo: 6.30 - 20.00, V: 8.00 - 17.00 06 52 524-900 itt pl van Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 nézek neked egyet de Pestről te viszed el :lol: ha nem akarsz magadnak bajt,akkor inkább ne is nézz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ja, srácok! Otthon ledumáltam a disznót! Apu benne van, vágnivaló mindíg van nállunk, és jutányosan meg is vehető lenne, de... Szóval mire a futón elrángatom Debrecenbe, megfagy csóri. Vagy legalábbis marhára nem tetszene neki az út. Tudom én, hogy Lujdzsi azonnal kést döfne a torkába, de nincs kedvem így megutaztatni. Ha tényleg komoly a nagy tor, akkor inkább dobjuk össze a rávalót, és vegyünk egyet Debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ja, srácok! Otthon ledumáltam a disznót! Apu benne van, vágnivaló mindíg van nállunk, és jutányosan meg is vehető lenne, de... Szóval mire a futón elrángatom Debrecenbe, megfagy csóri. Vagy legalábbis marhára nem tetszene neki az út. Tudom én, hogy Lujdzsi azonnal kést döfne a torkába, de nincs kedvem így megutaztatni. Ha tényleg komoly a nagy tor, akkor inkább dobjuk össze a rávalót, és vegyünk egyet Debrecenben. megvenni lenne a legkevesebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 nézek neked egyet de Pestről te viszed el :lol: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 4. l0421@baumax.com H-Szo: 6.30 - 20.00, V: 8.00 - 17.00 06 52 524-900 itt pl van innen pont nem aakrok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ja, srácok! Otthon ledumáltam a disznót! Apu benne van, vágnivaló mindíg van nállunk, és jutányosan meg is vehető lenne, de... Szóval mire a futón elrángatom Debrecenbe, megfagy csóri. Vagy legalábbis marhára nem tetszene neki az út. Tudom én, hogy Lujdzsi azonnal kést döfne a torkába, de nincs kedvem így megutaztatni. Ha tényleg komoly a nagy tor, akkor inkább dobjuk össze a rávalót, és vegyünk egyet Debrecenben. Disznótor ? erről lemaradtam de benne vagyok ! bármikor :lol: Sanyi az a disznyót meg be kell tenni a mantába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hiába vesszük meg, ha nincs hol megcsinálni....én pl nem lakok kertes házban, sajna, lakásba n pedig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hiába vesszük meg, ha nincs hol megcsinálni....én pl nem lakok kertes házban, sajna, lakásba n pedig... EW parkoló ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 EW parkoló ? :lol: az nem alkalmas az adottságai miatt ilyesmihez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2006 EW parkoló ? :lol: :lol: végülis, bent kapható hozzá minden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Hiába vesszük meg, ha nincs hol megcsinálni....én pl nem lakok kertes házban, sajna, lakásba n pedig... Éppen lehet segíteni a dolgon! Még nagy betonplacc is van, hogy ne a sárban totyogjunk. Kád... van itt vagy 400 méterre egy fürdőszobaszalonszerűség.... :lol: benézzek oda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 váááááá úgy beszéltek,mint aki még nem volt disznóölésen,itt tépem a hajam a jobbnál-jobb ötleteken :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 A boltok ötig vannak nyitv, mire végzek nagyjából bezár mind, illetve mire megtalálom, hol árulnak normális kádat :lol: milyen boltba akarsz menni, ami 5ig van? BAumaxban, és praktikerben is jó áron, jó kádak vannak, választék is van, és a nyi9tvatartás 8óra :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts