adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Elvesztél a részletekben :lol: az egész részletekből áll össze buktátok,kár rejtegetni :D egyéb kérdés,vagy visszavonjátok csapataitokat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 az egész részletekből áll össze buktátok,kár rejtegetni :D egyéb kérdés,vagy visszavonjátok csapataitokat? :lol: Az apa is játszik az 5 gyerekével,és hiába ő csak egyedül van,elbánik velük bármikor :lol: De ő csak játszadozik,hogy a gyerekeknek is jó legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Az apa is játszik az 5 gyerekével,és hiába ő csak egyedül van,elbánik velük bármikor :lol: De ő csak játszadozik,hogy a gyerekeknek is jó legyen :lol: jólvan kisfiam,vége a játéknak,nyomás aludni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 És én akkor mi leszek, ha benn lesz a 4x4-es difim a kadettben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 És én akkor mi leszek, ha benn lesz a 4x4-es difim a kadettben? háááát attól függ meddig működik majd a rendszer :lol: :D de jó a kérdés :lol: elmegyek tankolok,addig kitalálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 háááát attól függ meddig működik majd a rendszer :lol: :D de jó a kérdés :lol: elmegyek tankolok,addig kitalálom :D Mit tankolsz? kocsmába mész? Csak addig műxik, ameddig működtetem, asszem, tovább nem is kell. Na én meg jóccakot cupcupp Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Mit tankolsz? kocsmába mész? Csak addig műxik, ameddig működtetem, asszem, tovább nem is kell. benzint hát mit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 áruló :lol: ja és megnézném a faros autódat akkor :lol: :D :D ;) Itt nem az autó a lényeg, hanem a far, az meg van! Méghozzá milyen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Itt nem az autó a lényeg, hanem a far, az meg van! Méghozzá milyen! ;) teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :D ;) egyébként igen :lol: no de ennyi erővel te meg orros vagy. dobtad el a mantát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 no de ennyi erővel te meg orros vagy. dobtad el a mantát :lol: Az kéne még, hogy eldobjam! Jóhelyt van az úton.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Az kéne még, hogy eldobjam! Jóhelyt van az úton.. nem úgy értettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Én sem igazán. :lol: Elég, ha az első kettő van masszívan az úton, a többit lehet dobálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 javíthatatlan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 javíthatatlan :lol: Épp ez az. Állandóan javítandó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Épp ez az. Állandóan javítandó! :lol: nem irigyellek :lol: de ugye meg sem fordul a fejedben,hogy akármikor is cserben hagyna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Viccősz? Az 1.6 olyan betegen hazavitt. Azóta bízom igazán az autómban. Egyébként általában a saját hülyeségeim miatt kell szerelni. De te meg mennyé' má' aludni! Éjszaka van! Éljen a farhatalom!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Viccősz? Az 1.6 olyan betegen hazavitt. Azóta bízom igazán az autómban. De te meg mennyé' má' aludni! Éjszaka van! Éljen a farhatalom!!!! :D én nem vagyok puhány orros :lol: ha akarnám,éjjel is orros hatalom lenne :D de nem akarom hogy elmenjen a kedvetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Cö-cö. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem ismered te még az Adorján-vérvonalat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem ismered te még az Adorján-vérvonalat ;) Adorján vérvonal? :lol: Nah az meg milyen? Dacból nem alszik a gazdája 2 napig csakhogy éjjel is itt legyen? :lol: Mivel kereszteztek téged Tomi? :D Sanyi te meg ne bántsd ezt a jó orrost,szegényt hergeled aztán nem fog aludni miattunk! :D Igaz ám a beteg 1.6 sztori,minden elismerésem azé a mantáé,amiért így kiszolgált! Igazából nálam ez az oka,amiért nem veszek új autót..jó,meg szép,meg kellemes meg minden,de ha baj van vle,akkor úgy beint mint annak a rendje,az öreg vas meg addig megy ameddig kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem dacból. nagyon strapabíróak vagyunk :lol: és fogok aludni,ne aggódj :D méghozzá perceken belül :lol: jó éjt nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem dacból. nagyon strapabíróak vagyunk :lol: és fogok aludni,ne aggódj :D méghozzá perceken belül :lol: jó éjt nektek! Jó éjt srácok,én is húzok vissza dolgozni,aggodalom nélkül! :D Szép napot nektek holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Adorján vérvonal? :lol: Nah az meg milyen? Biztos a salakmotoros legenda Adorján Zoltán rokona! :D Vagy esetleg a sakkozó Adorján rokona lehet?Vagy a nindzsák között is volt Adorján,vagy a nagy kamikaze Adorján családból valÓ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Biztos a salakmotoros legenda Adorján Zoltán rokona! :lol: Vagy esetleg a sakkozó Adorján rokona lehet?Vagy a nindzsák között is volt Adorján,vagy a nagy kamikaze Adorján családból valÓ??? :lol: Ez már nekem is magas :D Tomi ninja :D Orros kamikaze?Nah azt is megnézném .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 De azért ő nem Zéró! :lol: Te meg valami effélét szerettél volna, Roli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts