Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Eztet most csak én nem érteni vagy mássem? :lol: Csak annyi, hogy nem volt itthon a billentyűzet, és csak akkor jutott eszembe, amikor már mindenhova beléptem, és írtam volna a válaszokat, stb. :-)) szar helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem mondtam ilyet,csak mostmár hiába kérdezel minket,nem lehet változtatni :lol: (HA esetleg a többség mást akart volna) A folytatást tekintve viszont lehet változtatni, de néhány emberrel már bezséltem erről korábban azért mertem így dönteni, elnézést Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 A folytatást tekintve viszont lehet változtatni, de néhány emberrel már bezséltem erről korábban azért mertem így dönteni, elnézést nem kell elnézést kérni. elvégre te vagy a vezérünk,te képviselsz minket ország-világ előtt :lol: csak ebben a formában nem volt túl sok haszna a véleménykérésnek,na. bocs hogy rávilágítottam erre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Srácok, az iwiven könyörtelenül vissazutasítottam mkit aki nem környékbeli, vagy MOTE tag...ha egyzser nem értenek a szép szóból, ha mkit visszajelölnék, nem tudnánk a végén követni. Eyetértetek? Na ezt meg énnemértettem :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Na ezt meg énnemértettem :-/ dzsászt rílex :lol: az iwiwen van olyan hogy MOTE Debrecen.na arról értekezünk most :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Az "mkinek" az nőnemű emberke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Endlos! Valahogy elküldenéd fénypostán AZT a képet? tudod! :lol: Várj, nyitom az ablakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 sanyi,eltűnt a söröd az aláírásból! valaki megitta? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Endlos! Valahogy elküldenéd fénypostán AZT a képet? tudod! :lol: Várj, nyitom az ablakot. Felteszem azt a fotót, meg a videót is vmi tárhelyre, ha attok accountot Szabot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Figyelmeztetve lettem, hogy bár a régi szabálynak megfelet az aláírásom, az újnak viszont már nem. Valaminek mennie kellett... Ő lett az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Figyelmeztetve lettem, hogy bár a régi szabálynak megfelet az aláírásom, az újnak viszont már nem. Valaminek mennie kellett... Ő lett az. :D ja tényleg,mostmár rémlik :lol: nekem is kéne vmi frankó aláírás,de még nem találtam ki mi legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 Az "mkinek" az nőnemű emberke? :lol: Ezt most jól értem? Nőnemű, is volt közte, de nem a nem aléyneg, ahenm ahelyszín Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 :lol: Ezt most jól értem? Nőnemű, is volt közte, de nem a nem aléyneg, ahenm ahelyszín én teljesen nem értem miről van szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 :lol: Ezt most jól értem? Nőnemű, is volt közte, de nem a nem aléyneg, ahenm ahelyszín Énsem vaok képbe :-)) Bocsi, namind1, hagyuk, Ja majd holnap teszem fel, mer kinn maradt az autórádiómban az RS-MMC.m, amin át tunnám vinni telóról a képeket, és a videókat, amit a talin csináltam, és most kicsit már nincs kedvem megfagyni :-ppp Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 Énsem vaok képbe :-)) Bocsi, namind1, hagyuk, Ja majd holnap teszem fel, mer kinn maradt az autórádiómban az RS-MMC.m, amin át tunnám vinni telóról a képeket, és a videókat, amit a talin csináltam, és most kicsit már nincs kedvem megfagyni :-ppp Megértelek, az előbb ha nem télikabát lett volna rajtam, megfagytam volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Megértelek, az előbb ha nem télikabát lett volna rajtam, megfagytam volna :lol: most értetek haza? miért nem szóltál,hogy ugorjak át kocsival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 most értetek haza? miért nem szóltál,hogy ugorjak át kocsival? Mert nincs messez, és mire ideérsz, már rég otthon vagyunk, annyi mozgás kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Mert nincs messez, és mire ideérsz, már rég otthon vagyunk, annyi mozgás kell. hát nem hiszem :lol: annyi mozgás a "majdnem megfagytam" időben pedig nem kell,pláne betegen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 hát nem hiszem :D annyi mozgás a "majdnem megfagytam" időben pedig nem kell,pláne betegen! azt írtam, ha nem télikabát lett volna rajtam, megfagytam volna :lol: Na átengedem a teret a farosoknak :lol: Gazdagítsák az chatet érdekesebb bezsélgetéssel ;) Üdv srácok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 azt írtam, ha nem télikabát lett volna rajtam, megfagytam volna :lol: Na átengedem a teret a farosoknak :D Gazdagítsák az chatet érdekesebb bezsélgetéssel ;) Üdv srácok :D hééé milyen orros vagy te,hogy csak úgy átengeded a teret :lol: jó éjt és jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 hééé milyen orros vagy te,hogy csak úgy átengeded a teret :lol: erre inkább nem válaszolnék....ugyanis múlt hét óta én is közéjük tartozok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 erre inkább nem válaszolnék....ugyanis múlt hét óta én is közéjük tartozok :D áruló :lol: ja és megnézném a faros autódat akkor :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 hééé milyen orros vagy te,hogy csak úgy átengeded a teret :lol: Hát aranyos,kedves,és öntudatos :D És mert tudja hogy éjjel csak néhány veszett faros szokott írkálni,miért ne bíztathatna bennünket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 csak nem úgy írta mintha ő is faros lenne :lol: hanem hogy átengedem a teret A farosoknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 csak nem úgy írta mintha ő is faros lenne :lol: hanem hogy átengedem a teret A farosoknak :D Elvesztél a részletekben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts