mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 a virsli nekem jobban bejön. Finomabb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 a virsli nekem jobban bejön. Finomabb! :lol: ok, nem bánom, lesz az is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Meg sör! :lol: Csak azon gondolkodom,hogy én mi módon tudnám összehozni azt,hogy sokáig ott tudjak maradni meg ihassak is! :lol: Ez fogas kérdés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 meg a lakásavató bulié is!!!!!!! :lol: de ha vizsgaidőszakban lesz akkor szomorú leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 Meg sör! :D Csak azon gondolkodom,hogy én mi módon tudnám összehozni azt,hogy sokáig ott tudjak maradni meg ihassak is! ;) Ez fogas kérdés! Hátha az asszony elnézi, ha itt alszol, míg ki nem pihened magad, vagy jön ő is, és akkor lesz sofőr :P de ha vizsgaidőszakban lesz akkor szomorú leszek ;) Remélhetőleg nem húzódik decemberig, de ha mégis, egy hétvégét hátha össze tudsz úgy hozni, vagy majd hozod a könyveidet, és idefelé, meg hazafelé tanulsz, a buli ideje lezs a pihenőidő :D Vagy amíg mi elmegyünk tánikálni, addig üres marad a aház és tanulhatsz :D de le kell beszélni h kivel leszek billiárdban és ki akar nyerni :lol: :lol: Majd addig még edzünk mindannyian akikre ráfér, pl rám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Sziasztok! Én is ideértem. Épp a képeket töltöm lefelé a fényképezőről. Mindjárt rakom fel őket a képtárba. Cenzúra nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Képek a tegnapi taliról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Időjárásjelentés a keleti részről: Az idő tiszta, de szeles. Hőmérséklet 9°C. Majd belefagytam a kocsiba. :lol: Még jó, hogy felvettem a pufi mellényemet. :D Jelenleg forró tea szürcsölgetése közepette (most csináztam - vízautomata rulez) olvasom a fórumot, ám meglepődve tapasztalom, hogy én voltam az utolsó hozzászóló tegnap este óta. Hol van mindenki? Megfagytatok? Vagy egy talin vagytok, amiről nem tudok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 Jó reggelt!Én nem fagytam meg, csak majdnem :lol: a lakást takaírottam, még kádat kéne vennem gyosran, meg wc-t, szerintetek a vízöblítéses megoldás jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 ...szerintetek a vízöblítéses megoldás jobb? :lol: Ezt most nem értem. Mi mással szokták öblíteni? Kezdem kapisgálni. Te a tartályosra gondolsz a direkt csapos helyett. Igen, jobb, szerintem. Mostanában láttam ebből víztakarékos (magyar találmány), beépíthető tartályos öblítőt 25-30-ért. Kis helyet foglal és állítólag elég hatékony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Jó reggelt! Hamarosan megyek az István útra... aztán "földönfutóvá" válok. Asszem csoda fog történni, mert újra fogok járni. a lábaimon! :lol: A képek jók. Most látom a futóműves képeket is. :lol: Jók lettek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 ok,akkor oylat veszek :lol: Srácok mikor voltatok Pesten?csak emrt akkor voltam szabin, és elfelejtettem beírni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 október 5. De murva korán indultunk. És nagyon későn (vagy korán) értem haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 jóóó reggelt! valamiért ma nagyon jó kedvem van..remélem nem fog elmúlni :lol: ha lesz egy kis időm,írok élménybeszámolót én is. a betegségből talán kezdek kigyógyulni,hála a csoda-rosszízűkanalasgyógyszernek :lol: időjárásjelentés: 8,5 fok,szép idő,meleg levegővel fűtő opel astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 ok,akkor oylat veszek :lol: Srácok mikor voltatok Pesten?csak emrt akkor voltam szabin, és elfelejtettem beírni Jól írta mackó, 5-én, de ottan van a képtárban is "2006.10.05 - Látogatás Blitz-nél". :D Ok, tudom, reggel van még. De milyen reggel... :lol: Hamarosan megyek az István útra... aztán "földönfutóvá" válok. Asszem csoda fog történni, mert újra fogok járni. a lábaimon! :D Edzés, mackó, edzés? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Jól írta mackó, 5-én, de ottan van a képtárban is "2006.10.05 - Látogatás Blitz-nél". :D Ok, tudom, reggel van még. De milyen reggel... :lol: Edzés, mackó, edzés? :D De ilyen hidegben? ;) Még a végén megfázom. ui: amúgy a szombati zongora cipelés óta Ildi is, meg én is érezzük a hátunkat-derekunkat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem tudom ti hogy vagytok vele,de kezdem érezni,hogy ezeken a hűvös reggeleken már nem teljesen ideális a nyárigumi(m). nyilván gumifüggő a dolog,és nekem ez a dunlop sport azért nem álmaim ideálja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú A csempéim a lakásban vannak :lol: Este lehet kirakózni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú A csempéim a lakásban vannak :lol: Este lehet kirakózni :D ajajjj :lol: :D soha nem szerettem a puzzlet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 ajajjj :lol: :lol: soha nem szerettem a puzzlet :D Sziasztok! Hát akkor itt az ideje, hogy hozzá szokj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Sziasztok! Hát akkor itt az ideje, hogy hozzá szokj! szeva! majd meglátjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Ótó leadva javítani... a héten nem lesz kész. :lol: Jövő héten meg ünnep meg egyebek... talán akkor szerda... valahogy kibírom. most marad a BTV! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 Mennék már hazafelé, csempézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Mennék már hazafelé, csempézni :lol: akkor akár le is mondhatod a burkolót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2006 akkor akár le is mondhatod a burkolót :lol: megtettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts