szabot Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Csak simán alaplap+procit is eladod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sajna nekem a holnapi nap nem megy melózom, :lol: de nektek jó szórakozást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sajna nekem a holnapi nap nem megy melózom, :lol: de nektek jó szórakozást kívánok! :lol: Majd legközelebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 :lol: Majd legközelebb! A honlap, amit csinálsz, az a Débérégió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 szép napot! elég volt végigolvasni titeket. Kiccsikó... sajnálom, hogy nem jössz... Gelko És MK Píísta!! Veletek mi lesz? ti ugyi gyüttök felénk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2006 Na hazaértem végre! Mindehova megvettem a csempét, hétfőn szállítom haza :lol: Végre, úgyhogy jövőhéten indul a bontás :D Jól elfáradtam, és ahogy nézem, el is fogok késni a taliról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 sziasztok! Úgy látom józanodás van :lol: Remélem jól sikerült a buli,sajnálom hogy kimaradtam belőle,remélem mindenki jól érezte magát! Azért majd nézzetek fel erre is,mert nagyon hiányoztok innen is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Jó Reggelt! Roli hidd el, hogy emlegettük egy párszor a hiányodat. Sajnálom, hogy nem tudtál most jönni. (ui: ha jövő héten hazajönnél, én akkor is szívesen talizok veled! :lol: ) Jó volt ennyi helyi ótót együtt látni. Ahogy néztem, kicsit szerintem meg is néztek minket. Aztán jó volt, hogy a meglepiemberek végül mégis lejöttek hozzánk! Köszike! :lol: ui: remélem az új emberek is jól érezték magukat. Lujdzsi ismerősét meg ezután szerintem sűrűbben fogjuk látni... pláne, hogy gyerekeink egy csoportba járnak az oviban!!! Milyen kicsi a világ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Azért majd egy kicsit bővebben is lehet írni,hogy mi volt! :lol: Én ismét csak villámlátogatáson voltam :lol: ,de ennek is nagyon örülök.Majd a beszámolóban leírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 :-DDDDDDDDDDDDD sziasztok! Úgy látom józanodás van :lol: Remélem jól sikerült a buli,sajnálom hogy kimaradtam belőle,remélem mindenki jól érezte magát! Azért majd nézzetek fel erre is,mert nagyon hiányoztok innen is :lol: Megnézegettem bolna a baszkónádat :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Aztán jó volt, hogy a meglepiemberek végül mégis lejöttek hozzánk! Köszike! :lol: jólé reztük magunkat,nagyon tetszik Nyuszi lakása is...legközelebb is megyünk de akkor hosszabb időre :D jah és Debrecen-Budapest kb 1 óra 20 perc :D by MK76 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Jóvan! Látom Píísta egy cseppet sem hajtja a kocsit! :lol: Nekem eddig alig 2 óra a csúcs... :lol: A kikivelmikorhogyanba jólbeírtál teis! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 A kikivelmikorhogyanba jólbeírtál teis! :lol: nem akartam megeröltetni magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 nem akartam megeröltetni magam :lol: sikerült? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 sikerült? :lol: nem de most fog sikerülni mert megyek ásni...-vízvezeték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 nem de most fog sikerülni mert megyek ásni...-vízvezeték :D Mi tegnap voltunk fáradtak... zongorát cipeltünk Ildivel. :lol: Mert volt, akinek sürgősendeazonnalésmárisátkellettvinni, csak épp a segítség volt kevés. :D Most mindketten fájlaljuk a derekunkat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Mi tegnap voltunk fáradtak... zongorát cipeltünk Ildivel. :lol: Mert volt, akinek sürgősendeazonnalésmárisátkellettvinni, csak épp a segítség volt kevés. :D Most mindketten fájlaljuk a derekunkat. :lol: majdnem lett egy zongoránk múltkor csak lekéstünk róla...lehet h szerencsére... na hallííííí Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 szerencsédre. :lol: Na hali! Menj földet művelni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 Na megjöttem én is, örülök, hogy itt voltatok Gelkoca és Pista, remélem sűrű vendégek lesztek nálam :D Örülök, hogy tetszik a lakás. Házavató időpontja még ködös, sajnos. Most viszont hamarosan robogok át eltakarítani a romokat :D Mire mennek a mesterek, ne legyen ott :lol: De lehet inkább vissazfekszek aludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 romok? majd ha mennek a mesterek... akkor lesz csak rom! Nem is kevés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 romok? majd ha mennek a mesterek... akkor lesz csak rom! Nem is kevés! :lol: Ok, túloztam kcsit, mosogatásra gondoltam... ohhh bár csak már romokban heverne lakásom :D mert akkor az azt jelenti egyre közelebb a beköltözés napja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 meg a lakásavató bulié is!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 meg a lakásavató bulié is!!!!!!! :lol: :lol: Ennyire kívánod a debreceni párost? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 :lol: Ennyire kívánod a debreceni párost? :lol: nekem van párom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2006 nekem van párom! :D :lol: Attól még kívánhatod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts