Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 nem vagyok megsértődve,csak mindig én vagyok leszólva... a templomos dologhoz annyit,hogy ne kötözködj már te is :lol: Nade mérne? Pedig oan jó poénnak tűnt :-(( brühühü Meg amúgy igazat mondtam :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2006 N visszajöttem, meguntam :lol: beteg vagyok, alig élek, ilynekor még jobbna nem megxy a munka, de hátha délután jó dolgok történnek velem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 N visszajöttem, meguntam :lol: beteg vagyok, alig élek, ilynekor még jobbna nem megxy a munka, de hátha délután jó dolgok történnek velem :lol: már furcsállottam,hogy ilyen sokáig dolgozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 N visszajöttem, meguntam :lol: beteg vagyok, alig élek, ilynekor még jobbna nem megxy a munka, de hátha délután jó dolgok történnek velem :lol: Hátő a rossznál mindig van jobb, és a jónál rosszabb, de minen csak relatív :-)) Ugye mostmár jobban vagy :-DDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Nade mérne? Pedig oan jó poénnak tűnt :-(( brühühü Meg amúgy igazat mondtam :-) nem vagyok vicces kedvemben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 nem vagyok vicces kedvemben :lol: Látom. Lóg a nyelved :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Látom. Lóg a nyelved :lol: nem lóg,az izmaimmal tartom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 nem lóg,az izmaimmal tartom Na és akkor emséld el, mérnem vagy vicces kedvedben? Csak a meló miatt, vagy amúgy is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Na és akkor emséld el, mérnem vagy vicces kedvedben? Csak a meló miatt, vagy amúgy is? hát emiatt a kis affér miatt itt a fórumon a meló ha akar,akkor sem fog felidegesíteni ma. nem hagyom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 hát emiatt a kis affér miatt itt a fórumon a meló ha akar,akkor sem fog felidegesíteni ma. nem hagyom Ha ezt afférnak neveznénk, akkor meg kell változtatnom az értékrednemet, okt.23.-án elkezdődik a III. interkontinentásli világháború :-)) Jönnek az orosz zsoldosok leverni a magyar tüntetőket, akik nemcsak a kossuth téren pocolnak majd, hanem bankokat zútznak be, és multikat károsítanak meg, mondván, hogy kiszívják a vérünket, és miattuk lett eladav az egész magyar nép. :-DDD (Gyurcsán már tárgyalt is Putyin elnökkel a katonák ügyében) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ha ezt afférnak neveznénk, akkor meg kell változtatnom az értékrednemet, okt.23.-án elkezdődik a III. interkontinentásli világháború :-)) Jönnek az orosz zsoldosok leverni a magyar tüntetőket, akik nemcsak a kossuth téren pocolnak majd, hanem bankokat zútznak be, és multikat károsítanak meg, mondván, hogy kiszívják a vérünket, és miattuk lett eladav az egész magyar nép. :-DDD (Gyurcsán már tárgyalt is Putyin elnökkel a katonák ügyében) nem lesz itt semmi. szánalmas ez a dolog. én megértem az embereket,de ettől nem fog lemondani senki. gyurcsány meg pláne :lol: ezért kár szétverni budapestet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 nem lesz itt semmi. szánalmas ez a dolog. én megértem az embereket,de ettől nem fog lemondani senki. gyurcsány meg pláne :lol: ezért kár szétverni budapestet Gyönyörű város, de 3 nap autóval ottartózkodás után atpmbombát kívánok rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Gyönyörű város, de 3 nap autóval ottartózkodás után atpmbombát kívánok rá hát igen hamar megcsavarodna a kasztni a sok padkán parkolástól :lol: a szép azért relatív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 a szép azért relatív. nana Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 nana álmaim városát nem így képzelem el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 álmaim városát nem így képzelem el :lol: én sem de nem kétséges h szép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 álmaim városát nem így képzelem el :lol: Álmodni énis tudnék szépet. Az vhogy úgy nézne ki, mintha össze kevernéd a hobbitok falvát (megye), meg a filmben lévőt, amiben stallone, meg weszlisznájpsz egyótt jáccotak (vmi 2018-ban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 :-DDDDDDDDDDDD Adorjant hallgass anyucira :-)) Felni kérdésre tudtok vmit? Jelenleg tudok 15"-os Borbetet,jó állapotban,azon van négy zsír gumi is... Nekem van még kettő azon füstölős gumi van,de maga a felni eladó...az is 15"-os,és mindekttőre rámegy a 205,mivel az van rajta...vagy talán az egyiken 195-ös,de arra is rámegy a nagyobb,7" széles mindkettő... A borbettel annyi van hogy pogácsát kell hozzá csináltatnod,mert 4*108-as osztókörrel van,ha opelre akarod tenni arra nem lesz jó(egyből) De viszont ford-ra egy az egybe rámegy :lol: Jah,1.3-as az ascona,és a futómű keményítés az súlyfüggetlen,jó ha mindenhol kemény,akkor nem billeg kanyarban,és jobb egy kicsit az úttartás is...Ha csak elöl keményíteném attól még ugyanúgy billeg hátul,főleg ha beülünk még 4-en,akkor ott lesz nagyobb súly nem elöl... Az enyém meg nem azért lett megcsinálva hogy keményebb legyen,hanem hogy ne érjen bele a kerék a kasztniba ha kanyarodok,vagy ha többen ülünk benn...Sajnos a 15"-os,7,5" széles felni 13-as ET-vel nagyon nagy és széles,de viszont nagyon jól áll a kicsinek :lol: Most már kárt sem tesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Jelenleg tudok 15"-os Borbetet,jó állapotban,azon van négy zsír gumi is... Nekem van még kettő azon füstölős gumi van,de maga a felni eladó...az is 15"-os,és mindekttőre rámegy a 205,mivel az van rajta...vagy talán az egyiken 195-ös,de arra is rámegy a nagyobb,7" széles mindkettő... A borbettel annyi van hogy pogácsát kell hozzá csináltatnod,mert 4*108-as osztókörrel van,ha opelre akarod tenni arra nem lesz jó(egyből) De viszont ford-ra egy az egybe rámegy :lol: Jah,1.3-as az ascona,és a futómű keményítés az súlyfüggetlen,jó ha mindenhol kemény,akkor nem billeg kanyarban,és jobb egy kicsit az úttartás is...Ha csak elöl keményíteném attól még ugyanúgy billeg hátul,főleg ha beülünk még 4-en,akkor ott lesz nagyobb súly nem elöl... Az enyém meg nem azért lett megcsinálva hogy keményebb legyen,hanem hogy ne érjen bele a kerék a kasztniba ha kanyarodok,vagy ha többen ülünk benn...Sajnos a 15"-os,7,5" széles felni 13-as ET-vel nagyon nagy és széles,de viszont nagyon jól áll a kicsinek :lol: Most már kárt sem tesz... Vajh a kadettemmel mit fog művelni a 15-ös felni? :-)) Amúgy pont a borbeteket nézem, eléggé kedves formájúak, nem szeretem az agresszív, ma divatos felniket, lehetőleg 5 ágú ne legyen, az még a kifogásom Igazából, ha most azonnal küldenél nekem képet a borbetekről , akkor az is késő lenne, ilyen átalakítót, meg sazerválnék vhonnan majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
iguska Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sziasztok. S.O.S kérdésem lenne, ma volt műszakin az autó és visszadobták, mert sportdob van rajta. Mit lehet tenni? Valaki segítsen. KÖszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sziasztok. S.O.S kérdésem lenne, ma volt műszakin az autó és visszadobták, mert sportdob van rajta. Mit lehet tenni? Valaki segítsen. KÖszi Milyen paraméternek nem felelt meg a sportdob miatt? Egyáltalán mi számít sportdobnak? Szerintem vidd másik helyre, de előtte érdeklődj telefonon, hogy mi a hozzáállásuk a nem gyári dobhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sziasztok. S.O.S kérdésem lenne, ma volt műszakin az autó és visszadobták, mert sportdob van rajta. Mit lehet tenni? Valaki segítsen. KÖszi sportdob miatt visszadobták??? fura. és mi miatt? véletlenül nem túl hangos? mert azt hiszem van vmi határérték.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iguska Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Azért dobták vissza, mert nincs állitólag engedélyszáma? Gyári dod és úgy szerelték fel szakműhelyben, ott nem mondták, hogy gond lehet belőle a műszakin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Azért dobták vissza, mert nincs állitólag engedélyszáma? Gyári dod és úgy szerelték fel szakműhelyben, ott nem mondták, hogy gond lehet belőle a műszakin. na most gyári vagy sportdob :lol: ha meg mondták,hogy baj lehet,miért nem adtak vmi műbizonylatot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Azért dobták vissza, mert nincs állitólag engedélyszáma? Gyári dod és úgy szerelték fel szakműhelyben, ott nem mondták, hogy gond lehet belőle a műszakin. Hát ezt már végképp nem értem. Milyen engedélyszám? Kipuffogóra??? Vagy valami kis mellékest akartak, vagy nem voltál szimpatikus nekik. Soha nem hallottam ilyenről hogy engedélyszám a hátsó dob esetén. :lol: Mondjuk ettől még lehet. Szeritnem vidd másik helyre, ha egyébként minden rendben, akkor szó nélkül át fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts