adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 lehet h csak ezzel de legalább nekem vhogy megy :lol: :D :D mer ki mondta hogy nekem nem :lol: ;) autómerevítésről volt szó,betűzzem? O P E L F Ó R U M :D ;) mikorra értek debrecenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 váááá megőrülökkkk :lol: :lol: :D merevíts,én nem fogok,na :D Jóvanna,csak mondtam ;) ;) :D váááááááá Amúgy? Milyen a Barkas 5.7 V8-al? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Jóvanna,csak mondtam :lol: :D :D váááááááá Amúgy? Milyen a Barkas 5.7 V8-al? erőssssssss :lol: nem semmi meló lehetett bele fabrikálni a motort Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 erőssssssss :lol: nem semmi meló lehetett bele fabrikálni a motort az ülések mögé tette,aztán a motor után a váltót,és kardán nem is kellett,a váltó egyből a diffire csatlakozik :D Annak idején mikor vettem tőle az ascona-t,megkért hogy ha már trélerrel vagyok,vigyem már el "ezt" a kasztnit hozzá,mert abból is lesz valami.. Akkor még nem tudtam hogy mi :lol: hát ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 az ülések mögé tette,aztán a motor után a váltót,és kardán nem is kellett,a váltó egyből a diffire csatlakozik :lol: Annak idején mikor vettem tőle az ascona-t,megkért hogy ha már trélerrel vagyok,vigyem már el "ezt" a kasztnit hozzá,mert abból is lesz valami.. Akkor még nem tudtam hogy mi :lol: hát ez :D magyarul te is a projekt aktív segítője voltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 mer ki mondta hogy nekem nem :lol: ;) autómerevítésről volt szó,betűzzem? O P E L F Ó R U M :D ;) mikorra értek debrecenbe? francba mindig összekeverem h melyik fórumon is vagyok most :D szombaton valszeg nem megyünk de még nemtom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 francba mindig összekeverem h melyik fórumon is vagyok most :lol: szombaton valszeg nem megyünk de még nemtom... :lol: nemááááá :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 de ha ez valóban így lesz (de ne legyen!!!),akkor Nyuszmók megöl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 de ha ez valóban így lesz (de ne legyen!!!),akkor Nyuszmók megöl :lol: át kell még beszélni de azon agyaltunk h tartogatjuk magunkat olyan alkalomra mikor van vmi buli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 át kell még beszélni de azon agyaltunk h tartogatjuk magunkat olyan alkalomra mikor van vmi buli :lol: Miért, szerinted most nem lesz? Tényleg srácok, a fényképeket el ne feljetsétek hozni szombaton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 át kell még beszélni de azon agyaltunk h tartogatjuk magunkat olyan alkalomra mikor van vmi buli :D ööö azt hiszem tudom konkrétan mire célzol :lol: de szerinted most szombaton beülünk egy meleg szobába,hintaszék,tea,és újságot fogunk olvasni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 de szerinted most szombaton beülünk egy meleg szobába,hintaszék,tea,és újságot fogunk olvasni? :lol: elöször Anyeginre vagy a Három nővérre gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 elöször Anyeginre vagy a Három nővérre gondoltam :lol: A 3 nővér még bejöhet, csak másként. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nyuszi megnyugtatására rendesen felöltözve (esetleg takaróval a hátamon), forró teával a kezemben (amit közben kortyolgatok) fogok szerelni. Jó lesz, nyuszi? :lol: Jó, vigyázz magadra!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Bazdmeg na ebben egyetérünk szeva! ööö ha lehet ne használj már nem idevaló szavakat :lol: thx Mi a baj az 'egyetértünk' szóval??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Mi a baj az 'egyetértünk' szóval??? :lol: egyetérünk-öt írt,ha már te is kötözködsz :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Némán tényleg! Tudtam én, hogy nem azzal a B+-el van bajod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Némán tényleg! Tudtam én, hogy nem azzal a B+-el van bajod! :D :lol: haggyááá békén :lol: azééérrr jó volt a taktikád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Na jó, hagylak, ez már úgyis ki van vesézve... No de nézd meg ezt: Ez is belülről van ám kimerevítve! :lol: Nem ezt akartam feltenni, mert ennek szerintem el van bacva az eleje, de a lengyelek targa Mantájáról most nem találtam képet. Viszont a motor bika lehet benne... No, túrkáltam közben, és Need for Speed oldalán megtaláltam a lengyel srác targa Mantáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 ááááááááááááááááá feladtam megyek vágom szét az astrát,és becsövezem :lol: csak hagyjatok békén ezzel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Rendben, abbahagyom, mielőtt kiakadsz. Azért Dr. Gelko kék piruláit bekapodod lefekvés előtt??? :lol: :D :D No mára veled kimókáztam magam, jó vámpír módjára újabb áldozatot keresek, mert még vért akarok szívni!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én ma már szívtam eleget, majdnem összetörtem a kocsit a sok balfék miatt, ez az állandó rohanás meg a osk idióta ember, és még mindig beteg vagyok. A lakás seholsem tart, bár most megy a kábeles, a tv kábeleket felmérni, hogy még parkettázás előtt ott legyen és majd jól el tudjam rejteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én ma már szívtam eleget, majdnem összetörtem a kocsit a sok balfék miatt, ez az állandó rohanás meg a osk idióta ember, és még mindig beteg vagyok. Nekem meg ma valaki letörte a gyönyörűszép tükrömet az autómról, úgyhogy ma majdnem mindenkivel férfinemiszerv voltam. Csak egyszer tudjam meg, ki tette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Mi a baj az 'egyetértünk' szóval??? :lol: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na jó, hagylak, ez már úgyis ki van vesézve... No de nézd meg ezt:-----------------------------------Ez is belülről van ám kimerevítve! :lol: Nem ezt akartam feltenni, mert ennek szerintem el van bacva az eleje, de a lengyelek targa Mantájáról most nem találtam képet. Viszont a motor bika lehet benne... No, túrkáltam közben, és Need for Speed oldalán megtaláltam a lengyel srác targa Mantáját. Most elélveztem :-o Szép napot mindenkinek! Endlos,jól látod az önhordós kasztni témát! Ha már itt tartunk,a corvette LT1-nek is ilyene van,aztán itt egy példa mi mindent meg lehet valósítani egy kis türelemmel,és hozzáértéssel :D Tomi,ez is ki lett merevítve,otthon,házilag :D Ez jó link :-))(nemműxik) denembaj, mer ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Most elélveztem :-o Akkor töröld le a monitort! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts