Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 És a bátyját pedig tudjuk, hogy milyen... :lol: Hmmm. most sírjak, vagy nevessek??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 És a bátyját pedig tudjuk, hogy milyen... :lol: :lol: Kulcs? minek az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: Kulcs? minek az :lol: no igen... a manta kulcs nélkül indul.... de zárni azzal lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: Kulcs? minek az :D De megjegyezted! :D Mondjuk, te már tartottál nekem gyertyát! ;) Izé, lámpát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 De megjegyezted! :D Mondjuk, te már tartottál nekem gyertyát! ;) Izé, lámpát. :lol: :D Nem semmmi este volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na ja! Ezt az estét még az unokáimnak is mesélni fogom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: Remélem is :lol: 36,8...azt hiszem javulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: Remélem is :lol: 36,8...azt hiszem javulok hiába no,az ápolónak köszönheted :D :D ;) (mielőtt elsütöd,hogy igen neki,és nem neked, elárulom hogy ápoló=én ;) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Meg az aszpirinnek! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tylla most azt mondta a Tv-ben :nyuszifül :D hiába no,az ápolónak köszönheted :D ;) ;) (mielőtt elsütöd,hogy igen neki,és nem neked, elárulom hogy ápoló=én :D :P ) :lol: patikust akartam írni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tylla most azt mondta a Tv-ben :nyuszifül ;) én most megpróbáltam értetlen lenni (igen,sikerült :D) és mint laikus,ki ejteni a tylla-t ;) :D :P lehet én is beteg lettem :lol: :D :D patikust akartam írni :lol: neszójjábe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 én most megpróbáltam értetlen lenni (igen,sikerült :lol:) miért vagy ezen meglepve? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tylla most azt mondta a Tv-ben :nyuszifül :D Mi minden nap írjuk, mondjuk... :lol: patikust akartam írni :lol: De gonosz vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Mi minden nap írjuk, mondjuk... az ok, na de mástól ritkán hallom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 az ok, na de mástól ritkán hallom :lol: mér,lehet olvassa a fórumot :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 mér,lehet olvassa a fórumot :lol: :lol: Ugyan, egy ekkora sznob mikor tenné be a seggét egy Opelbe??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ugyan, egy ekkora sznob mikor tenné be a seggét egy Opelbe??? egy jóóó 2.8 V6 Biturbo Vectrába? AKÁRMIKOR :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 egy jóóó 2.8 V6 Biturbo Vectrába? AKÁRMIKOR :lol: Hogy te mekkora sznob vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 egy jóóó 2.8 V6 Biturbo Vectrába? AKÁRMIKOR :lol: Van, akit csak a márka érdekel, és nem a tudás... Én ebből a f@szkalapból kinézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Hogy te mekkora sznob vagy :lol: :lol: Van, akit csak a márka érdekel, és nem a tudás... Én ebből a f@szkalapból kinézem... ez sajnos így van. mindenki az audi merci bmw triumvirátussal van megáldva. én sokkal többe nézek egy Lexust mint a felsorolt háromból akármelyiket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: jól van na, nem lehetett kihagyni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 jól van na, nem lehetett kihagyni :lol: tudom,de akkor is :D egy kicsit durva hasonlat jutott eszembe,de inkább kihagyom most :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: ez sajnos így van. mindenki az audi merci bmw triumvirátussal van megáldva. én sokkal többe nézek egy Lexust mint a felsorolt háromból akármelyiket... Egy barátom egy Merci szervízben dolgozik. Mit ne mondjak, mesél olyanokat... Azt állítja, hogy a fekvőlámpás "zöldséges" merci volt az utolsó, amit autónak lehet nevezni az MB-nél. És nállam az Opel Manta az Über Alles! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na én búcsúzom, szép álmokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Pápá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts