nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 összetartó és aktív csapat vagyunk :lol: El is várom!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 én már írtam neki, hogy szerettel várjuk, nem kéne annyi sört innod, és látnál ;) azt láttam,hogy írtad,de az előzményét nem :lol: csodálkoztam is,hogy csak úgy írtad volna :lol: sör....az meg nálad van a hűtőben ;) vagy talán már elfogyott? :D egy Szűcs megitta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 I_S is itt bújkál....csak valami lehet a netjével Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Jaja, ámen, Kékvillám testvérem! Uff! :lol: No, hogy döntöttél? Utaljak lóvét? Ez esetben kéretik P.Ü.-ben egy számlaszám... Az információgyűjtésről: Az én álmom egy éve megvan, de még mindíg vannak benne fekete foltok, pedig mindent többbször, több irányból körbejárok, és mindenki segítő szavát meghallgatom (többek között közös barátunkat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Megint kezd leszállni a köd. :D Aztán majd jön az eső... Utána meg mackó, hogy megint esik. :D ki emlegetett engem nemecsek módra? :lol: Szép estét! :lol: Szabadnapos vagyok!!!!!!!!!! király! közben meg hót álmos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tamás, jó hogy említed a hűtőt! Megyek, nyitok, te meg csorgas a nyálad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tamás, jó hogy említed a hűtőt! Megyek, nyitok, te meg csorgas a nyálad! :lol: nem csorgatom :D ha annyira sörihatnékom lenne,innék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tamás, jó hogy említed a hűtőt! Megyek, nyitok, te meg csorgas a nyálad! :lol: ;) SzaboT-vel mi is beszállunk, csak nem sörözésbe :D nem csorgatom ;) ha annyira sörihatnékom lenne,innék :D Fogadjunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: SzaboT-vel mi is beszállunk, csak nem sörözésbe :lol: arra azért befizetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 I_S is itt bújkál....csak valami lehet a netjével Huh, róluk de rég hallottam! Remélem szombaton jönnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 :D SzaboT-vel mi is beszállunk, csak nem sörözésbe :lol: Nyálcsorgatásba? :lol: Azt hittem, nektek az orrotok csorog (mellesleg remélem, már jobban vagytok...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Fogadjunk? :lol: mibe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 arra azért befizetek :lol: Nem kell, ingyen viszem... Sanyi már ismeri Kecskemétről... Abból viszek most is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nyálcsorgatásba? :lol: Azt hittem, nektek az orrotok csorog (mellesleg remélem, már jobban vagytok...) Épp teázunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nyálcsorgatásba? :lol: Azt hittem, nektek az orrotok csorog (mellesleg remélem, már jobban vagytok...) Alakulok. Most kaptam egy kis házit, azzal fertőtlenítek éppen. Szal, ha elhallgatnék, akkor túl jól sikerült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem kell, ingyen viszem... Sanyi már ismeri Kecskemétről... Abból viszek most is. Tyű! Az az almapálinka? :lol: Szépen összehúzta a szemem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem kell, ingyen viszem... Sanyi már ismeri Kecskemétről... Abból viszek most is. na viszek én is akkor egy kis hazait. almapálesz és 100% szilvapálesz TISZTA GYOMOR, TISZTA SZESZ :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Épp teázunk A magad nevében beszélj... :lol: na viszek én is akkor egy kis hazait. almapálesz és 100% szilvapálesz TISZTA GYOMOR, TISZTA SZESZ :D :D ;) Akkor ketten leszünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor ketten leszünk! :lol: én nem iszok pálinkát. megfogadtam már régen,és tartom is magam hozzá. viszont azt mondják,ütős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 én nem iszok pálinkát. Ha ezt én is el tudnám mondani... De szombaton nem fogok, és sörből is max kettőt gurítok le, azt is az elején. Elegem van a rendőrökből, nem hagyok nekik támadási felületet. (Hacsak az nem számít annak, hogy motorszámom és zöldkártyám nincs, és a fékem is halovány...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ha ezt én is el tudnám mondani... De szombaton nem fogok, és sörből is max kettőt gurítok le, azt is az elején. Elegem van a rendőrökből, nem hagyok nekik támadási felületet. (Hacsak az nem számít annak, hogy motorszámom és zöldkártyám nincs, és a fékem is halovány...) motorszámot elvétve nézik meg,zöldkártyáért a rendesebbek csak szólnak,fék pedig...óvatosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nagyon helyes!Nem szeretném újra látni azt a linkte mint a chat elején.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ha ezt én is el tudnám mondani... De szombaton nem fogok, és sörből is max kettőt gurítok le, azt is az elején. Elegem van a rendőrökből, nem hagyok nekik támadási felületet. (Hacsak az nem számít annak, hogy motorszámom és zöldkártyám nincs, és a fékem is halovány...) :lol: Hát mi a támadási felület, ha nem ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 fék pedig...óvatosan :lol: A fékkel holnap még játszunk. Ha akkor sem sikerül összehozni, akkor szombaton anyunak két cuppanós szülinapja alkalmából, majd tipli. Irány autószerelő haver, és fél háromig eljátszhatunk még a fékkel. Ha van fék, háromnegyed óra alatt Debien vagyok. Ha viszont akkor sem tudjuk belőni, akkor nem adom oda senkinek, örülök, hogy én nem török össze senkit és semmit... Pedig öcsém is meghajtaná. No, így neki végképp nem adnám oda, mert olyan őrült, mint a bátyja, de ő még max az 1.3-s Szushit hajtotta (mondjuk egész jól..) :lol: Hát mi a támadási felület, ha nem ez? Öööö... muszáj válaszolni??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Pedig öcsém is meghajtaná. No, így neki végképp nem adnám oda, mert olyan őrült, mint a bátyja, de ő még max az 1.3-s Szushit hajtotta (mondjuk egész jól..) És a bátyját pedig tudjuk, hogy milyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts