Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Pedig most nem is dörrentettem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 erre reflexből egy szó jutott eszembe: dili :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A te ujjaidból nem ugyanolyan, de azért köszi! :lol: Amúgy a cégnél szeretnek játszani a napokkal. Most ezt a három napot (H. K. Sz.) szombatnak mondták ki, hétvégi túlóra pénzzel, amire az ember vagy bemegy, vagy nem (ezt itt úgy szokás mondani, hogy nem kötelező, de erősen ajánlott), viszont a szombatok kötelező hétköznapok, hétköznapi fizetéssel. Úgyhogy én most a talira szabit veszek ki szombatra, ami hétfő... Agyrém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A te ujjaidból nem ugyanolyan, de azért köszi! :D Amúgy a cégnél szeretnek játszani a napokkal. Most ezt a három napot (H. K. Sz.) szombatnak mondták ki, hétvégi túlóra pénzzel, amire az ember vagy bemegy, vagy nem (ezt itt úgy szokás mondani, hogy nem kötelező, de erősen ajánlott), viszont a szombatok kötelező hétköznapok, hétköznapi fizetéssel. Úgyhogy én most a talira szabit veszek ki szombatra, ami hétfő... Agyrém. öö nekem teljesen átlátható,amit írsz (bár maga a rendszer fura valóban). lehet zseni vagyok? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ebben nem kételkedem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 áhhhh nem vagyok az. és nem is szeretnék az lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor egyedül vagyok itt zseni??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ako egyedül vagyok itt zseni??? :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Sanyi, most mivan??? Amúgy mindegy, a lényeg, hogy ma nem dolgozol, mert neked szombat van. Én sem. Szabim utolsó napja. Ki kellene élvezni, e helyett fájó torokkal, teát szürcsölve ülök a monitor előtt. Odakint köd, hideg. Pedig menni kellene fabrikálni a járgányt... Na mindegy, 11-ig pihit írok elő magamnak, addig talán felszáll a köd és akkor! Akkor egyedül vagyok itt zseni??? :lol: Majdnem. Ugye milyen kevesen maradtunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Itt süt a nap, ködnek nyomase, sört kortyolok, úgyhogy szép a világ! Ja, és lejött végre a Közönséges bűnözők, úgyhogy most filmezek. Mire vége, addigra lejön a Csillagközi invázió 2. úgyhogy azt is megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Sanyi, most mivan??? Amúgy mindegy, a lényeg, hogy ma nem dolgozol, mert neked szombat van. Én sem. Szabim utolsó napja. Ki kellene élvezni, e helyett fájó torokkal, teát szürcsölve ülök a monitor előtt. Odakint köd, hideg. Pedig menni kellene fabrikálni a járgányt... Na mindegy, 11-ig pihit írok elő magamnak, addig talán felszáll a köd és akkor! kööööd??? itt süt a nap :lol: vagy nálatok még nem kelt fel nap? :lol: betegen meg inkább pihenned kellene,jó opel megvár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Mire vége, addigra lejön a Csillagközi invázió 2. úgyhogy azt is megnézem. Arra a filmre annyira ne készülj rá szerintem. Elég "érdekes" volt. :lol: Legalábbis az 1hez képest... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 kööööd??? itt süt a nap :lol: vagy nálatok még nem kelt fel nap? :D betegen meg inkább pihenned kellene,jó opel megvár :D Lehet, hogy felkelt, de a ködtől nem látszik. :lol: OK, rád hallgatok. Ma pihi lesz. Ha már Sanyi is filmezik, akkor én se leszek rest. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Lehet, hogy felkelt, de a ködtől nem látszik. :lol: OK, rád hallgatok. Ma pihi lesz. Ha már Sanyi is filmezik, akkor én se leszek rest. :D na szép...én meg melózzak miii ;) én mostanság eléggé le vagyok maradozva zenék és filmek terén...sajnálom rá a sok időt.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 na szép...én meg melózzak miii :D én mostanság eléggé le vagyok maradozva zenék és filmek terén...sajnálom rá a sok időt.. :lol: :lol: Csak meg ne szakítsd magad! :D Hm, nem tudom eldönteni, hogy az igazságot keressem odaát vagy a tűz jöjjön velem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 na szép...én meg melózzak miii :D én mostanság eléggé le vagyok maradozva zenék és filmek terén...sajnálom rá a sok időt.. :lol: :lol: Zenékből nem is érdekelnek nagyon az újak. Én már csak ilyen maradi vagyok, a múltban élek. A mai modern zenék meg egyenesen le vannak sz@rva részemről. De a filmek jöhetnek ám csőstül! :D Tom, most nagyon lehangoltál. Bár igaz, ami igaz, a második részek ritkán olyan jók, mint az elsők (ez alól kivétel: Terminator, Predator, Alien). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tom, most nagyon lehangoltál. Bár igaz, ami igaz, a második részek ritkán olyan jók, mint az elsők (ez alól kivétel: Terminator, Predator, Alien). Nem rossz, csak más mint az első. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Szép napot! A gép végre összerakva! :D Juhhéééééé!!!! :lol: :lol: :D no de a szoba többi része még sehogy se áll... vagyis,bútorok bent, de nem a helyükön még egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Szép napot! A gép végre összerakva! ;) Juhhéééééé!!!! :lol: :D :D no de a szoba többi része még sehogy se áll... vagyis,bútorok bent, de nem a helyükön még egyelőre. a gép a legfontosabb? ;) mondjátok,miért van az,hogy ha kilépek a fórumról,aztán pedig máshonnan,vagy máskor vissza,akkor azt írja,hogy nincs új olvasatlan topik??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 1. igen :lol: 2. passz ui: belenéztem gyorsan EPC-be és Csergö listába... jujj de sokat fog megint kifizetni a biztosító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 1. igen :lol: 2. passz ui: belenéztem gyorsan EPC-be és Csergö listába... jujj de sokat fog megint kifizetni a biztosító. nemtom fizikailag lehetséges-e,de nem lehetne B2 lökösöket rakni rá? mert ha már fizet a biztosító,akkor fizessen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 nemtom fizikailag lehetséges-e,de nem lehetne B2 lökösöket rakni rá? mert ha már fizet a biztosító,akkor fizessen :lol: nem is rossz ötlet :lol: csak az a bibi, hogy nem biztos, hogy ki kell cserézni mindkettőt. Ha elkanyarodsz felénk, akkor megnézheted magad is. Elől észre sem vettem, hogy baj van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 nem is rossz ötlet :lol: csak az a bibi, hogy nem biztos, hogy ki kell cserézni mindkettőt. Ha elkanyarodsz felénk, akkor megnézheted magad is. Elől észre sem vettem, hogy baj van. :D nemtom eljutok-e felétek,már megkaptam a feladatot mára :lol: a lökösök pedig meglepően sokat kibírnak,mint írtam korábban,fater kocsijába belecsúsztak lámpánál,nagy csatt,és neki abszolút,mikroszkóppal sem látszik semmi.... nekem annak ellenére,hogy a vonóhorog megnyomta a klímahűtőmet,a lökösön fizikailag nem történt sérülés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 húú de egy punnyadt nap ez a mai... síri csend az irodában,pedig itt van mindenki...néha rendesen nyomasztó a csend :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 olyankor üvölts egyet, mint Tarzan! Tuti jó hangulat lesz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts