nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Jól mondja Roli! Jól esik pár kedves szó. Kedvesen lediliznél, mint régen? (persze csak holnap, mostmár aludj!) Megelőzött! :lol: Köszi, köszi, köszi! Pussz! :D Csak neked, csak itt, de nem csak most:Dili :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Jól mondja Roli! Jól esik pár kedves szó. Kedvesen lediliznél, mint régen? (persze csak holnap, mostmár aludj!) Ja nekem a hülye barom is megteszi csak mondjad :lol: Nyuszó mi baj? A debreceni opeles társadalom nevében kijelenthetem,olyan olaj vagyunk a tűzre,amely ki is oltja a tüzet ha kell! Asszem tudod hogy a bajt is ugyanúgy kell kidobnod,mint az örömet...félkézzel...és a zsákokat ne cipeld el álomországba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 na a féltékenység :lol: egyáltalán nem. csak....ténymegállapítás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Imádom ezt a nőt, még senki nem tudott ennyire kedvesen lehülyézni. :lol: Ezt úgy szeretem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Asszem tudod hogy a bajt is ugyanúgy kell kidobnod,mint az örömet...félkézzel...és a zsákokat ne cipeld el álomországba! Igen, megtanultam tőled, a zsák kidobva :lol: Nem viszem el álmaimba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Asszem tudod hogy a bajt is ugyanúgy kell kidobnod,mint az örömet...félkézzel...és a zsákokat ne cipeld el álomországba! Roli erre igyál rá sztem :lol: mert ez igy nagyon gáz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Roli megint jól mondja! Zsákolj, ha tudsz! De a bánatot holnap meséld el, most már tényleg aludj, mert az a sok takony benned marad, ha fáradt leszel holnap... Sipirc! Az arra illetékes elvtársat megkérném szép szóval, hogy mostmár dugja ágyba tényleg a kishölgyet, mert a lovagok kezdenek aggódni hercegnőjük egészségi állapotáért! (Na Gelko, ez az igazán gáz! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 oké, pápá dilikéim, jó volt veletek lenni :lol: Szép álmokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Roli erre igyál rá sztem :lol: mert ez igy nagyon gáz :D Gelko egyet tanulj meg! Egy nőt mindig simogatni dédelgetni becézni kell,ha kell szavakkal... Enélkül irányíthatatlanná válik,és nála nem tudsz ellenkormányozni! :lol: Ha pedig még rá akarsz kapcsolni ezek után,simán túlpörög,és letilt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Pápá én msnen köszöntem el tőle bibíííí :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Nállam az MSN csak van... Enélkül irányíthatatlanná válik,és nála nem tudsz ellenkormányozni! :lol: Azért Roli ne mondd, hogy nem jó, ha egy nőnek néha kitör a fara... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Nállam az MSN csak van... Azért Roli ne mondd, hogy nem jó, ha egy nőnek kitör a fara... Jó az! Csak ne úgy törjön ki hogy agyonüt a rajta nyugvó 130 kila :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 No, megyek, fekszek, alszok! Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 No, megyek, fekszek, alszok! Csá! Szasz pali :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Szasz pali :lol: Balázs Pali ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Balázs Pali ? akkora haja nincs :lol: és az orra sem olyan,amitől úgy beszélne mintha meg lenne fázva :lol: a Hangját még nem hallottam,de nem hiszem hogy énekelne szerelmes mulatóst :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 sehol senki.... ez akkor azt jelenti,hogy a farosokat ezennel letaszítom a trónról :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nah, milyen dumapartit hagytam ki! Készülődök, szabim utolsó napját kihazsnálva elmegyek dokihoz. Egész éjjel alig aludtam valamicskét. Majd' szétszakad a torkom. :lol: Ma estére be kell szereznem egy nővérkét vagy mézes pálinkát. Aszpirinem nincs, csak Algopirynem. Az is jó vagy vegyek? :lol: Nyuszi, remélem te jobban vagy. Vígasztalódásul ma felrakom a szárnyat a Corsa-ra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 Kicsit mintha jobban lennék, de egy mézes pálesz kúrára befizetek, szombaton, megkoccintjuk a házat :lol: Bár én igen be is ájulok tőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Szerintem nem neki nyűg, hanem akinek az van. :lol: Én azt mondom, hogy ha ezt szeretnéd, akkor hozd össze. Bár lehet, hogy egy Calibra/Vectra osztómű helyett jobb lenne egy BMW-é. Legalábbis a Cali osztómű tartósságáról nem sok jót lehet hallani (igaz, azt nem terepen, hanem gyorsulgatáson használják) Nme is tudtam, hogy bömösnek is van osztóműve, de vajh azt ki tunná me3gmondani, hogy az jó-e az enyémbe :-)) Amúgy szentem azért menegettek szarrá rendszeresen a vectra-calibra osztóművek, mert akpcsolhatóságuk miatt gyengécskék voltak, nekem egyazegybe lenne kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nme is tudtam, hogy bömösnek is van osztóműve, de vajh azt ki tunná me3gmondani, hogy az jó-e az enyémbe :-)) Amúgy szentem azért menegettek szarrá rendszeresen a vectra-calibra osztóművek, mert akpcsolhatóságuk miatt gyengécskék voltak, nekem egyazegybe lenne kötve. vagy talán alulméretezett? :lol: jó reggelt mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Csadorjant toábbi jó dumcsit, és melót mind1kinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Meló ma kilőve, b@sztam bemenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Meló ma kilőve, b@sztam bemenni! :D hűdelazavalaki :D én kicsit később jöttem be,ahogy szoktam... valami van a levegőben :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts