Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Sanyi az milyen? Mint amiből a PEZ cukorkát adagoltuk régen? :lol: :lol: Hallod-e, a tied akkor a magasságodhoz van méretezve, ha még PEZ-t is tudsz belőle adagolni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Gelkó neked is ? :D ilyen az élet nemtom sírjak vagy nevessek....és most kilátásban sincs meló :lol: Hallod-e, a tied akkor a magasságodhoz van méretezve, ha még PEZ-t is tudsz belőle adagolni... :D nem úgy volt h kisember nagy bottal ? bár ez ellen mindig is tiltakoztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Hallod-e, a tied akkor a magasságodhoz van méretezve, ha még PEZ-t is tudsz belőle adagolni... :lol: naja,megszóltak már érte :lol: De nem a sok cukor a legjobb benne,hanem hogy egyetlen cukorka is kitart egész éjjel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 majd dolgozunk rajta h ne igy legyen :lol: tényleg..tudom h türelmetlen vagyok de 7végén most lesz vmi vagy sem ? mert úgy kell kölcsön kérnem :lol: Sanyi, jön, mi itt leszünk, mást nem terveztünk, vagy igen? Csak a szokásos csocsópartit.Vagy te miről hallottál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 nem úgy volt h kisember nagy bottal ? bár ez ellen mindig is tiltakoztam :lol: Öhm... Van benne némi igazság. Némi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Sanyi, jön, mi itt leszünk, mást nem terveztünk, vagy igen? Csak a szokásos csocsópartit.Vagy te miről hallottál? jaaa jó akkor nem is megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 jaaa jó akkor nem is megyek :lol: ja én sem...Gelko minket nem is terveztek! minket úgy kellett feltalálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 jaaa jó akkor nem is megyek :lol: Nem tudtam hogy külön meghívót kell benyújtani, meg amúgy is nekem egy szóval sem említetetd hogy jössz :D De amúgy meg ti különszám vagytok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Az biztos! Mindkettőtöket ki kellene találni, ha nem lennétek. Nem tudtam hogy külön meghívót kell benyújtani, meg amúgy is nekem egy szóval sem említetetd hogy jössz Pszt, de azért csak gyere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Az biztos! Mindkettőtöket ki kellene találni, ha nem lennétek. Pszt, de azért csak gyere :lol: bagoly mondja verébnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Az biztos! Mindkettőtöket ki kellene találni, ha nem lennétek. Pszt, de azért csak gyere :lol: Persze jöhet....örülök neki, csak mivel másokkal beszélte meg...ezért csodálkoztam rajta, és kérdeztem meg miben maradtak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 bagoly mondja verébnek :lol: Nem, mert: Bagoly mondja bögölynek: Bolond bögöly dögölj meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 na jó éjt mindenkinek,majd még lehet benézek bagolykodni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: :lol: Na nekem ez a végszó! Kicsit mérges lettem....inkább lehűtöm magam, aztán alszok sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 De amúgy meg ti különszám vagytok :lol: különszám ? nem fogok fűszoknyában táncolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 na jó éjt mindenkinek,majd még lehet benézek bagolykodni :lol: Viszlát patikus bácsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 különszám ? nem fogok fűszoknyában táncolni :lol: pedig már hányszor megígérted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: :lol: Na nekem ez a végszó! Kicsit mérges lettem....inkább lehűtöm magam, aztán alszok sziasztok hééé most miért vagy mérges ? gyere inkább msnre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: :lol: Na nekem ez a végszó! Kicsit mérges lettem....inkább lehűtöm magam, aztán alszok sziasztok Mérges? Na erre rákérdezek szombaton! Aludjatok jól, szép álmokat, meleg teát, kellemes orrfújást, lázmentes éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 hééé most miért vagy mérges ? gyere inkább msnre :lol: nem miattad, rád nem tudok haragudni :lol: Alukálni megyek már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: :lol: Na nekem ez a végszó! Kicsit mérges lettem....inkább lehűtöm magam, aztán alszok sziasztok Ne mérgelődj kedves! Szeretünk ám,csak jól esik egy kedves szó néha! meg ha kérlelnek bennünket! Ne menj haraggal aludni Nyuszi! ha nem Gelkora akkor biztos rám haragszol... :D Ne hari Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 nem miattad, rád nem tudok haragudni :lol: Alukálni megyek már de jó hogy vannak ilyen kiváltságos emberek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Dilik vagytok, nem hozzátok van köze, szeretlek titeket :lol: Csak gondoltam megosztom veletek, nem csak örömömwet, hanem bánatomat is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Jól mondja Roli! Jól esik pár kedves szó. Kedvesen lediliznél, mint régen? (persze csak holnap, mostmár aludj!) Megelőzött! :lol: Köszi, köszi, köszi! Pussz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 de jó hogy vannak ilyen kiváltságos emberek :D na a féltékenység :lol: nem miattad, rád nem tudok haragudni :D Alukálni megyek már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts