Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 a csaj csak melózni járt oda...kb akkor volt a két lába,mint nekem egy karom :lol: Nem is emlékeztem hogy ilyen vékony lennél Tomi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 itt van a gyógyszer :lol: :lol: igen ott és nem itt.....szal marad a patika, vagy a patikus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: Dili, most tényleg gyógyszerre gondoltam :lol: Én is gondoltam, hogy arra gondolsz, de gondolom gondoltad, hogy rögtön félregondolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 igen ott és nem itt.....szal marad a patika, vagy a patikus :D :lol: :D :lol: odaviszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 igen ott és nem itt.....szal marad a patika, vagy a patikus :lol: csak adja a lovat alá :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Én is gondoltam, hogy arra gondolsz, de gondolom gondoltad, hogy rögtön félregondolok. :lol: Meglepődtem volna ha nem így történik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 csak adja a lovat alá :lol: :lol: :D És akkor a köldökéből sem esik ki az Aszpirin Tamásnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 csak adja a lovat alá :D :D ;) :lol: alám? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 csak adja a lovat alá :D :D :P jajjjj majdnem izééé..... nem fontos :D :D ;) amúgy meg boszorkány,mit vársz... mindjárt hozza a seprűt...de nem repülni,hanem fejbeverni ;) :lol: alám? ;) ööö miért pont ez volt az eszembe nekem is? :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Beteg vagy Nyuszi ? megfázás vagy mi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Azt a jó mindenit, de hülyék tudunk lenni! De jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Beteg vagy Nyuszi ? megfázás vagy mi ? Igen :lol: , folyik az orrom, fáj a trokom, meg hőemelkedésem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 jajjjj majdnem izééé..... nem fontos :lol: :D :D amúgy meg boszorkány,mit vársz... mindjárt hozza a seprűt...de nem repülni,hanem fejbeverni :D ööö miért pont ez volt az eszembe nekem is? :lol: ;) ;) Na gyűlünk :P Patikus,boszorkány,ló(meg amilye van) egy szem aszpirin..mi lesz ebből ? Tomi szerintem most indulj,erre a műsorra az első sorba kell a jegyet kapnod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Azt a jó mindenit, de hülyék tudunk lenni! De jó! :D :lol: És jön majd az élő fórum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Na gyűlünk :lol: Patikus,boszorkány,ló(meg amilye van) egy szem aszpirin..mi lesz ebből ? Tomi szerintem most indulj,erre a műsorra az első sorba kell a jegyet kapnod :lol: a patikust azért kivenném a listából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 a patikust azért kivenném a listából ;) Majd csak beteget jelent,akkor hirtelen kell majd egy segítő kéz :lol: Élő műsorban mindig az első sorból választanak közreműködőt :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Majd csak beteget jelent,akkor hirtelen kell majd egy segítő kéz :D :lol: :D Ejnye no :lol: Segítő kéz, aki bedja az aszpirint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Majd csak beteget jelent,akkor hirtelen kell majd egy segítő kéz :D Élő műsorban mindig az első sorból választanak közreműködőt :D ;) ;) na ezen nem filózni :D az ápoláshoz steril,nem nyilvános körülmények kellenek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Igen :lol: , folyik az orrom, fáj a trokom, meg hőemelkedésem van olyan rég láttál h bele is betegettél ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 olyan rég láttál h bele is betegettél ? :D Látod, belebetegedtem a hiányodba :lol: De hiába beszélek én neked, most itt a bizonyíték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: :D Ejnye no :lol: Segítő kéz, aki bedja az aszpirint? Hát, a rudas aszpirinhez kéz se kell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Látod, belebetegedtem a hiányodba :D De hiába beszélek én neked, most itt a bizonyíték :D majd dolgozunk rajta h ne igy legyen :lol: tényleg..tudom h türelmetlen vagyok de 7végén most lesz vmi vagy sem ? mert úgy kell kölcsön kérnem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Hát, a rudas aszpirinhez kéz se kell... :lol: Sanyi az milyen? Mint amiből a PEZ cukorkát adagoltuk régen? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Hát, a rudas aszpirinhez kéz se kell... :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 majd dolgozunk rajta h ne igy legyen :lol: tényleg..tudom h türelmetlen vagyok de 7végén most lesz vmi vagy sem ? mert úgy kell kölcsön kérnem :lol: Gelkó neked is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts