Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ez biza jó kérdés!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 bizony-bizony:D kemény vagyok mint a keddi kenyér szombaton :lol: Roli te nem jössz jövő héten talira? Főleg ha előre sütik azt a kenyeret :lol: Hát szerintem én ebből most kimaradok...asszem 25-én fizetés,ha azután lenne,benne lennék,de most nagyon karcsú a buxám... Meg hát sokat elvisznek a csajok :D De azért ha valami mégis összejön,úgyis menek Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 25én fizetés???? há milyen munkahely az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Hétvégérer pólómintázat variációkkal készüljetek, mert én betegen nem tudok tervezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 már írtam Sanyim,épp megkérdeztem hogy láttad-e már? Megnéztem. Ami a legjobban tetszett, az a végén a duma! :lol: Azért ez jó kis vas. De boldog lettem volna, ha a Trabimmal is így lehetett volna játszani... Ott én szolgáltattam az erőt, amikor a kormányt tekergettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Tomi ez egy olyan,ahol 15-től 15-ig van az elszámolás(hónap kellős közepén) És amikor 15-én elszámolnak,(én meg onnan 10 napot) akkor kapok lóvét... Ez van,ez egy ilyen nyomda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Főleg ha előre sütik azt a kenyeret :lol: Hát szerintem én ebből most kimaradok...asszem 25-én fizetés,ha azután lenne,benne lennék,de most nagyon karcsú a buxám... Roli! Pénz a legkevesebb! Most vastagon fizettek nekem, fizudig meghívlak egy Debi talcsira. Lesz üdcsi, fincsi kajcsi, ha meg nem jössz, az szopcsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Roli! Pénz a legkevesebb! Most vastagon fizettek nekem, fizudig meghívlak egy Debi talcsira. Lesz üdcsi, fincsi kajcsi, ha meg nem jössz, az szopcsi... :lol: Sanyi! :lol: A szöveged aztán nem uncsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Pedig hogy gyűlölöm az efféle dumát. De annyi ilyen szarságot hallok mostanában, hogy egy komplett regényt tudnék így megírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Roli! Pénz a legkevesebb! Most vastagon fizettek nekem, fizudig meghívlak egy Debi talcsira. Lesz üdcsi, fincsi kajcsi, ha meg nem jössz, az szopcsi... No és a szopcsi mennyibe kerül? :lol: Nem tudom Sanyim,jó lenne menni...végül is ez már 15-e után lesz,nem?Azon a héten éjszakás leszek és délutánra kell visszajönnöm melózni...szóval elméletileg megy...megdumáljuk ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Rendben! A szopcsit meg kérdezd egy kurcsitól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Rendben! A szopcsit meg kérdezd egy kurcsitól. :lol: Azért mama kitekerné a nyakcsi(golya)mat :lol: Fű ezt helyesen írtam? fogalmam sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: ez egyre jobb! Volt egy csaj , na ő aztán mindenről így beszélt, elég kiábrándító volt. :lol: De jó nagyokat röhögtünk rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Azért mama kitekerné a nyakcsi(golya)mat :lol: Fű ezt helyesen írtam? fogalmam sincs... Persze! A nyakcsi rendben van, újmagyarul így mondják, a gólya pedig 'LY', bár hosszú 'Ó'... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 :lol: ez egyre jobb! Volt egy csaj , na ő aztán mindenről így beszélt, elég kiábrándító volt. :lol: De jó nagyokat röhögtünk rajta nekem is volt egy kollégám még anno a híd utcán...kis cicababa....borzasztó volt betanítani... ő is így beszélt.... Roli,nézem a hondás videót,háát van még mit gyakorolni :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Roli,nézem a hondás videót,háát van még mit gyakorolni :lol: :D :lol: Látod, Tamás? A faroson szerzett rutin az orrosban is működik! :D Fordítva már nem ilyen egyszerű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 nekem is volt egy kollégám még anno a híd utcán...kis cicababa....borzasztó volt betanítani... ő is így beszélt.... Roli,nézem a hondás videót,háát van még mit gyakorolni :lol: :P :D Ne haragudj,de ezt nem fogom gyakorolni többet...legfeljebb csak pénzért :D Orros autóval sosem csináltam még ilyet,úgyhogy ne piszkálj ;) Híd utcában csaj? Na akkor azt én biztos ismerem ;) Oda jártam a Petőfi suliba,a híd utcán meg a kedves gyermekorvosom volt :D Kedves kis néni,mindig kiírt betegnek,és sosem kérdezte hogy megin mi bajom van?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Látod, Tamás? A faroson szerzett rutin az orrosban is működik! :lol: Fordítva már nem ilyen egyszerű... nem is mondtam ilyet :D nekem akkor is OPC Astra kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Na jól van hapsikáim, megyek veszek egy aszpirin kúrát :lol: Jó éjszakát nektek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Akkor sziasztok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ne haragudj,de ezt nem fogom gyakorolni többet...legfeljebb csak pénzért :lol: Orros autóval sosem csináltam még ilyet,úgyhogy ne piszkálj :D Híd utcában csaj? Na akkor azt én biztos ismerem :D Oda jártam a Petőfi suliba,a híd utcán meg a kedves gyermekorvosom volt ;) Kedves kis néni,mindig kiírt betegnek,és sosem kérdezte hogy megin mi bajom van?! :lol: csak megjegyeztem ;) a csaj csak melózni járt oda...kb akkor volt a két lába,mint nekem egy karom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Na jól van hapsikáim, megyek veszek egy aszpirin kúrát :lol: Jó éjszakát nektek ;) Neked is! és az ápolónak is! Honnan szereztél ilyen gyorsan? Egyébként bevallom kipróbáltam ezt a kúrát...tényleg hat! Ugyanis már 2,5 órája "ügyködtünk,de az istennek sem akart elolvadni az aszpirin! Viszont addigra olyan szinten leizzadtunk,hogy szerintem minden betegségünk elmúlt :D Szóval ez egy olyan kúra ami mindkét betegre hat egy tablettával... :D :lol: Ezt még nem találták fel az amerikai tudósok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Akkor sziasztok! :D :lol: Dili, most tényleg gyógyszerre gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Na jól van hapsikáim, megyek veszek egy aszpirin kúrát :lol: Jó éjszakát nektek :D itt van a gyógyszer :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Bezzeg Tas! Hiába, az évek és a rutin... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts