tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Hátulra lehet, hogy nem muszáj a tárcsa. A lényeg az ötcsavaros agy. De ezt is felírom a lehetséges esetek közzé. ha már faragod csináld meg rendesen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ne Szabot-ot keresd telefonon, hanem Nyuszit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 ha már faragod csináld meg rendesen :lol: :D Na Sanyi,ez az amit Tastól sokszor fogsz hallani ha rá hallgatsz! De egyébként meg igaza van! Ha ő nincs,nem lenne olyan az asconám,mint amilyen lesz! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ne Szabot-ot keresd telefonon, hanem Nyuszit! ;) Nyúlbéla valami riszálósabbat ;) :D Na Sanyi,ez az amit Tastól sokszor fogsz hallani ha rá hallgatsz! De egyébként meg igaza van! Ha ő nincs,nem lenne olyan az asconám,mint amilyen lesz! :D :D de tényleg megnöveli a fékerő hatást elöl hátul puff kalapsz@r akkor már pici plussz költség arányosan növelem elöl hátul és nemkell játszanom a fékerő szétosztással me az cumi és ha elveszed előről mit kapsz kalap kakit halottnak a csók azé mielőtt elkezded számolj bele mindent nem ugy van csak fődobunk valamit oszt jó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ennél jobban nem tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Nyuszkó ez kellemes és aranyos :lol: mostmár biztos beveszünk a farosok közé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ugyan ez baknyúl, de riszálhat rendesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 :lol: Így készül a húsvéti tojás... :lol: Tas!Köszi, igyekszem, majd méltó csapattag lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 baaaakkkerrr :D :D ;) ;) ki miről te a szexről????????? :D :P :D :D :lol: Így készül a húsvéti tojás... :lol: Tas!Köszi, igyekszem, majd méltó csapattag lenni :P végülis lehet Darwinizmus is a fajok keveredése (mantona omegátor meg stb) ha nem főzik meg akkor NYUCSIBE???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Vagy esetleg tyuszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Vagy esetleg tyuszi. serossz a természet végtelen adta lehetőségei :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 No, akkor utolsó nyuszi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 serossz a természet végtelen adta lehetőségei :lol: :lol: Ez csak a magyar nyelv fa$zsága Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ez csak a magyar nyelv fa$zsága roli mikor jössz pestre??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 roli mikor jössz pestre??? :lol: Nemtom :lol: Nagyon kell minden egyes fillér,most hétvégén is benn ba$ztam a rezet,nem emlékszel,onnan hívtalak fel kéccer is...Nemtom mucus...át kellene íratni az autót is,biztosítás,eredetvizsga,babámfa$za... De ha arra járok,úgy is pofátlanul odatolakszom hozzád,és megyünk Bélázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Nemtom :lol: Nagyon kell minden egyes fillér,most hétvégén is benn ba$ztam a rezet,nem emlékszel,onnan hívtalak fel kéccer is...Nemtom mucus...át kellene íratni az autót is,biztosítás,eredetvizsga,babámfa$za... De ha arra járok,úgy is pofátlanul odatolakszom hozzád,és megyünk Bélázni :D na jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 na jó :lol: Tudod hogy ha van miből,úgyis ott kötünk ki! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 No, az ittlévőknek jó éjt, én megborulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 No, az ittlévőknek jó éjt, én megborulok. sok sör ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Kevés munka. Esküszöm jobban elfáradtam most a punnyadós nyolc órában, mint szeptemberben a végig tizenkettőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Kevés munka. Esküszöm jobban elfáradtam most a punnyadós nyolc órában, mint szeptemberben a végig tizenkettőben. sztahanovista :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 sztahanovista :lol: Simán csak szeret dolgozni,hozzászokott,és szeretné egyben látni az autóját szépen :lol: :D Ha másért nem,ezért én is sztahanovista lennék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 jo estet! biztosito elvallalta a gepet. autoszöv fogja csinálni, majd szolnak, ha mar par alkatresz megvan, hogy vigyem. addig ioncserelt vizzel jarok,mert fogyogat a viz a hütönel. hetvegi talibuli hol legyen? holnap mar talan redesen tudok netezni, most is csak pdazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Jó reggelt! Egyre betegebb vagyok :lol: A burkoló kezdene, de csempém még sehol. :lol: Ki fogok futni az időből.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Jó reggelt! Egyre betegebb vagyok :D A burkoló kezdene, de csempém még sehol. :lol: Ki fogok futni az időből.... Jó reggelt nektek is! Szegény Nyuszim,hát pedig annak idején hogy mondtad hogy te mész csempét venni! Mi meg csak leszóltunk hogy minek mikor még lakás sincs? Erre meg nesze...már van lakás és most meg kéne a csempe :lol: Segítünk neked venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts