Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Nagyszerű, akkor ezen se kell többet agyalni. :lol:
Vascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 mia bonyolult????? :D Pnp programozásra gondoltam! Mondd mit kell csinálni,megmondom,meg tudom-e.... Sanyi mi bajod a neveddel? Most akkor Scona klubbot akarsz? :lol: Akkor már Mancona nem? azzal mantád is van,asconád is,és faros is vagy :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Maradok én Sörös. Bár az egyik német srác Ascona elejű B Mantája nagyon jól nézett ki. Az már tényleg Mascona...
tascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Maradok én Sörös. Bár az egyik német srác Ascona elejű B Mantája nagyon jól nézett ki. Az már tényleg Mascona... TÉVEDÉS az MANTONA a mancona de létező honlap :lol: php be van a honlapom :lol: a mascona az a ASCONA manta orral
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Elküldve Október9, 2006 Na itt vagyok ám, nehogy már egyeduralom legyen :lol:
adorjant Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Na itt vagyok ám, nehogy már egyeduralom legyen :lol: soha nem volt az,csak bebeszélik maguknak :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 TÉVEDÉS az MANTONA mascona az a ASCONA manta orral Hü de nagyon bonyolult... :lol: Akkor a tied mi lesz? Antona? (Márcsakhogy a Manta ajtó ugye középen van...)
tascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Na itt vagyok ám, nehogy már egyeduralom legyen :lol: sza Nyuszkó ránts egy kézit és beveszünk farosnak :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 sza Nyuszkó ránts egy kézit és beveszünk farosnak :lol: De csakis rükiben! :lol:
Vascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Ha php-be van akkor már csak az a program kellene,amelyik ezt megnyitja... Mert a PHP programozás az másról szól...Már megijedtem.. Viszont én Macromedia dreamwaver-rel szerkesztek honlapot,ha az megnyitja a php-t,akkor mákod van,és még a honlapodat is felfrissítjük :lol: a Mascona-ról nem tudtam,csak úgy jött,de ezek szerint már valaki kitalálta... :lol: :D
adorjant Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 jajjj mire nem buzdítjátok Nyuszit... aztán halljam,hogy kattog a váltó,nem fog a kézi... :lol: további jó szórakozást nektek,azt hiszem már elég volt a számítógépből
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Elküldve Október9, 2006 sza Nyuszkó ránts egy kézit és beveszünk farosnak :D :lol: ööö, vegyük úgy hogy megtörtént... :lol: Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :D
tascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Hü de nagyon bonyolult... :D Akkor a tied mi lesz? Antona? (Márcsakhogy a Manta ajtó ugye középen van...) szerintem ANTONETT mert minden jó autó nöi nemü (tudod vágyik a simire nhéha itt ott csöppen hisztizik de ha karbantartod rendszeresen ezek a problémák elenyészők az élvezetért amit nyujt) huh nehogy férreértsetek :lol: :lol:
Vascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 soha nem volt az,csak bebeszélik maguknak :lol: Mi ilyen nagyképűek vagyunk :D de addig élvezzük mindig,amíg fel nem kel a nap,mert akkor eltörpülünk... Bár már elérném a SzaboT-t,mert felnyomtam a dbregio-ra a videókat,és az istennek nem tudok rálinkelni :lol: Az csak azért lenne jó,hogy tükrözzem a tényt: Minden orros lelke mélyén faros! :D
tascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 :lol: ööö, vegyük úgy hogy megtörtént... :lol: Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :D nemrossz az se bevettünk o.k. :D
Vascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :lol: Hát Nyuszi,mi azt sajnáljuk,hogy mi nem születtünk olyan "farral",amelyiket ha rázzuk,ránk is úgy odafigyelnek,mint pl. Rád... Nekünk csak az autó fara jutott,amit a hálás autóink kecsesen átengednek nekünk,és hagyják hogy mi rázzuk nekik :lol: :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 :lol: ööö, vegyük úgy hogy megtörtént... :lol: Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :D Egye fene! :D ;)
tascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Hát Nyuszi,mi azt sajnáljuk,hogy mi nem születtünk olyan "farral",amelyiket ha rázzuk,ránk is úgy odafigyelnek,mint pl. Rád... Nekünk csak az autó fara jutott,amit a hálás autóink kecsesen átengednek nekünk,és hagyják hogy mi rázzuk nekik :lol: :D :D tudod RISZÁLOM ÚGYIS ÚGYIS......... :lol:
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Elküldve Október9, 2006 Köszi srácok :lol: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt átírom a profilomat :lol:
Vascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 tudod RISZÁLOM ÚGYIS ÚGYIS......... :lol: aaaaaaaaaaaaaaaazt tudom..... ;) :D Köszi srácok :lol: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt átírom a profilomat :D Nehogy nyuszi helyett faros fossza legyél ;)
Vascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Valaki hívja már fel nekem SzaboT-t,hogy írtam neki sms-t! :lol: ööööööööö :lol:
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Elküldve Október9, 2006 Valaki hívja már fel nekem SzaboT-t,hogy írtam neki sms-t! :lol: ööööööööö :D Biztos edzeni van, és nem hallja :lol:
tascona Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Na ja. Tas aztán riszál! :lol: ÉNIS MEG AZ OMI IS :D sanyi neked meg tudom mia megoldás a tárcsafékre hogy kéziféked is legyen úgyhivják hogy Meriva féknyergek mert mechanikusan is lehet mozgatni a dugattyukat :D Adorjant csak csendbe figyel csak nórist meg ugrásra késziti :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Hátulra lehet, hogy nem muszáj a tárcsa. A lényeg az ötcsavaros agy. De ezt is felírom a lehetséges esetek közzé.
Recommended Posts