Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Nagyszerű, akkor ezen se kell többet agyalni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 mia bonyolult????? :D Pnp programozásra gondoltam! Mondd mit kell csinálni,megmondom,meg tudom-e.... Sanyi mi bajod a neveddel? Most akkor Scona klubbot akarsz? :lol: Akkor már Mancona nem? azzal mantád is van,asconád is,és faros is vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Maradok én Sörös. Bár az egyik német srác Ascona elejű B Mantája nagyon jól nézett ki. Az már tényleg Mascona... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Maradok én Sörös. Bár az egyik német srác Ascona elejű B Mantája nagyon jól nézett ki. Az már tényleg Mascona... TÉVEDÉS az MANTONA a mancona de létező honlap :lol: php be van a honlapom :lol: a mascona az a ASCONA manta orral Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 Na itt vagyok ám, nehogy már egyeduralom legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Na itt vagyok ám, nehogy már egyeduralom legyen :lol: soha nem volt az,csak bebeszélik maguknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 TÉVEDÉS az MANTONA mascona az a ASCONA manta orral Hü de nagyon bonyolult... :lol: Akkor a tied mi lesz? Antona? (Márcsakhogy a Manta ajtó ugye középen van...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Na itt vagyok ám, nehogy már egyeduralom legyen :lol: sza Nyuszkó ránts egy kézit és beveszünk farosnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 sza Nyuszkó ránts egy kézit és beveszünk farosnak :lol: De csakis rükiben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ha php-be van akkor már csak az a program kellene,amelyik ezt megnyitja... Mert a PHP programozás az másról szól...Már megijedtem.. Viszont én Macromedia dreamwaver-rel szerkesztek honlapot,ha az megnyitja a php-t,akkor mákod van,és még a honlapodat is felfrissítjük :lol: a Mascona-ról nem tudtam,csak úgy jött,de ezek szerint már valaki kitalálta... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 jajjj mire nem buzdítjátok Nyuszit... aztán halljam,hogy kattog a váltó,nem fog a kézi... :lol: további jó szórakozást nektek,azt hiszem már elég volt a számítógépből Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 sza Nyuszkó ránts egy kézit és beveszünk farosnak :D :lol: ööö, vegyük úgy hogy megtörtént... :lol: Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Hü de nagyon bonyolult... :D Akkor a tied mi lesz? Antona? (Márcsakhogy a Manta ajtó ugye középen van...) szerintem ANTONETT mert minden jó autó nöi nemü (tudod vágyik a simire nhéha itt ott csöppen hisztizik de ha karbantartod rendszeresen ezek a problémák elenyészők az élvezetért amit nyujt) huh nehogy férreértsetek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 soha nem volt az,csak bebeszélik maguknak :lol: Mi ilyen nagyképűek vagyunk :D de addig élvezzük mindig,amíg fel nem kel a nap,mert akkor eltörpülünk... Bár már elérném a SzaboT-t,mert felnyomtam a dbregio-ra a videókat,és az istennek nem tudok rálinkelni :lol: Az csak azért lenne jó,hogy tükrözzem a tényt: Minden orros lelke mélyén faros! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 :lol: ööö, vegyük úgy hogy megtörtént... :lol: Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :D nemrossz az se bevettünk o.k. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :lol: Hát Nyuszi,mi azt sajnáljuk,hogy mi nem születtünk olyan "farral",amelyiket ha rázzuk,ránk is úgy odafigyelnek,mint pl. Rád... Nekünk csak az autó fara jutott,amit a hálás autóink kecsesen átengednek nekünk,és hagyják hogy mi rázzuk nekik :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 :lol: ööö, vegyük úgy hogy megtörtént... :lol: Az nem elég, hogy én a saját faromat tudom rázni??? :D Egye fene! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Hát Nyuszi,mi azt sajnáljuk,hogy mi nem születtünk olyan "farral",amelyiket ha rázzuk,ránk is úgy odafigyelnek,mint pl. Rád... Nekünk csak az autó fara jutott,amit a hálás autóink kecsesen átengednek nekünk,és hagyják hogy mi rázzuk nekik :lol: :D :D tudod RISZÁLOM ÚGYIS ÚGYIS......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 Köszi srácok :lol: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt átírom a profilomat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 tudod RISZÁLOM ÚGYIS ÚGYIS......... :lol: aaaaaaaaaaaaaaaazt tudom..... ;) :D Köszi srácok :lol: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, mindjárt átírom a profilomat :D Nehogy nyuszi helyett faros fossza legyél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Na ja. Tas aztán riszál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Valaki hívja már fel nekem SzaboT-t,hogy írtam neki sms-t! :lol: ööööööööö :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 Valaki hívja már fel nekem SzaboT-t,hogy írtam neki sms-t! :lol: ööööööööö :D Biztos edzeni van, és nem hallja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Na ja. Tas aztán riszál! :lol: ÉNIS MEG AZ OMI IS :D sanyi neked meg tudom mia megoldás a tárcsafékre hogy kéziféked is legyen úgyhivják hogy Meriva féknyergek mert mechanikusan is lehet mozgatni a dugattyukat :D Adorjant csak csendbe figyel csak nórist meg ugrásra késziti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Hátulra lehet, hogy nem muszáj a tárcsa. A lényeg az ötcsavaros agy. De ezt is felírom a lehetséges esetek közzé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts