adorjant Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Nekem is így rémlik. Mindegy. Ha nem lesz ott senki, én akkor is megyek... gyeregyeregyere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2006 :lol: Hát nem azt beszéltük meg, hogy most hétvégén lesz tali? a tali meg a buli nálam nem egy fogalom, bár igaz ami igaz buli veletek találkozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Nekem is így rémlik. Mindegy. Ha nem lesz ott senki, én akkor is megyek... Hova is? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Debrecenbe. De hogy oda hova??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Debrecenbe. De hogy oda hova??? majd mi irányítunk :D sőőőőt felvezetünk. csak bírj követni minket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 No, ez tényleg LOL. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 jóvanna,elírtam :lol: :lol: :D :D de javítva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 jön az éjszaka meg a faros rémek Sanyi ma beszéltem Lacival érdekli a senátor biznic sőt ha csak a motor kell neked lehet hogy neki kell a másik kaszni de beszéljetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Jó estét mindenkinek! Tomi,már jó az ftp,már csak egy video van hátra,és fenn van minden,a Blitz is,és a honda is. Akit érdekel,majd írom a linket,és nézhető Tasi! Sajna csak itt tudunk működni,mert nekem nem jó az messengerem... Tudok egy omit,amit már félig elbontottak,de váltó még van alatta... Mikor olajtekenőt kerestem,még akkor találtam,holnap felhívom a manust... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 na rolex holvagy???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 na rolex holvagy???? :lol: Bár az lennék,akkor eladnám magam jó pénzért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 na az a váltó kell de a kihajtás részét is hozd meg a válltó bakot és a karját is de én nem küzdenék hanem egy az egybe belehúznám a c20ne motort befecsivel váltóval a gázt meg hozzáigazitod a papir részt bizd rám :lol: mi ez az omega müszerfal az avatarba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 mi ez az omega müszerfal az avatarba Gyári C30Se omi kézi váltóval :D Tetszik csak amit mutat... De mi ez a mérges pofa a papírozás után? :lol: :lol: :D Nem gond nekem sem a papírozás,már kiépült az itteni jó tett helyébe jót várj kapcsolatom... Nincs lehetetlen,csak kevés pénz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 na FAROSTOK :P ;) ;) :D jelenés van me megszünt a regadó de behoztak valami uj szart és még nemtudom mi az de már rajta vagyok hogy mennyibe érinti az átalakitást mert ellőtte az is a regadó alá esett :lol: utoljára a turbós vektra átalakitása 2.5v6 4x4 regadoba 850.000ft lett volna :lol: :D :D az ora csak akkor mutat ennyit ha kivan szedve a tiltás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 me megszünt a regadó de behoztak valami uj szart és még nemtudom mi az de már rajta vagyok hogy mennyibe érinti az átalakitást mert ellőtte az is a regadó alá esett :lol: Az anyjuk 3.14 csáját! :lol: Majd lesz valahogy! Egyenlőre azon vagyok hogy jussak egyről a kettőre a naggyal... Erre nagyon nem akartam költeni,ha a váltó összejön,arra adok ki pénzt de egyenlőre másra nem...Fontosabb most a brutál projekt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Az anyjuk 3.14 csáját! :lol: Majd lesz valahogy! Egyenlőre azon vagyok hogy jussak egyről a kettőre a naggyal... Erre nagyon nem akartam költeni,ha a váltó összejön,arra adok ki pénzt de egyenlőre másra nem...Fontosabb most a brutál projekt :D és most hol vagy mert a motort váltót elkezdtétek vagy nem a teknőt meg adtam azt kell faragni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Az anyjuk 3.14 csáját! :D Majd lesz valahogy! Egyenlőre azon vagyok hogy jussak egyről a kettőre a naggyal... Erre nagyon nem akartam költeni,ha a váltó összejön,arra adok ki pénzt de egyenlőre másra nem...Fontosabb most a brutál projekt ;) vigyázz a pi értékével.... Chuck Norris tudja az utolsó számjegyét :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 adorjant a csak nóriss tud gyorsulást is javitani és összue van kötve az is a p-í értékkel :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 vigyázz a pi értékével.... Chuck Norris tudja az utolsó számjegyét :lol: :lol: :D Gondolj egy nagyon jó nőre! Chuck Norrisnak megvolt! :D Ott tartok hogy a kasztnisnak van még egy kia selato-ja,már kihúzatta,homlokfal,motorháztető megvan,összerakja,lefesti,és utána csak velem foglalkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 néda jönnek a farostok :lol: Gondolj egy nagyon jó nőre! Chuck Norrisnak megvolt! :lol: Ott tartok hogy a kasztnisnak van még egy kia selato-ja,már kihúzatta,homlokfal,motorháztető megvan,összerakja,lefesti,és utána csak velem foglalkozik ideje lenne kezdeni nem? lemének nem szeretnék uncsizni :D roli PHP progizást vágod alapba egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Lement a nap Tas! :lol: Mi jövünk! :lol: De ez a kasztni dolog érdekes lesz... Rolinak kell a padlólemez, Fikusznak motor, váltó, kábelköteg, compi, digit műszerfal, nekem meg az első fékek és agyak. szerintem a maradékkal nem érdemes foglalkozni. De majd még ledumáljuk így együtt. Csak most nem tudtam Hajniékat elérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Lement a nap Tas! :lol: Mi jövünk! :D De ez a kasztni dolog érdekes lesz... Rolinak kell a padlólemez, Fikusznak motor, váltó, kábelköteg, compi, digit műszerfal, nekem meg az első fékek és agyak. szerintem a maradékkal nem érdemes foglalkozni. De majd még ledumáljuk így együtt. Csak most nem tudtam Hajniékat elérni. Sanyi mondtam a nyereg o.k. de az agyat nemtudod használni az a Á senatoré kell de még kelhetnek a hátsó féknyergek ha a hátsó futómünek nincs gazdija az nekem csahol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Lement a nap Tas! :lol: Mi jövünk! :D De ez a kasztni dolog érdekes lesz... Rolinak kell a padlólemez, Fikusznak motor, váltó, kábelköteg, compi, digit műszerfal, nekem meg az első fékek és agyak. szerintem a maradékkal nem érdemes foglalkozni. De majd még ledumáljuk így együtt. Csak most nem tudtam Hajniékat elérni. De nekem kell a hátsó futómű is,és a maradékkal is elleszek én! Csak valaki vegye meg a másikat,a többit majd én rendezem! Tas,nagyon alapba ismerem,attól függ mit kell csinálni...egyszerű vagy bonyolult? :lol: Nem fogsz unatkozni ne félj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Aham, szóval A Seni. Akkor viszont jó lehet a B Commodore agy is. Az asszem van a C Rekis srácnak. Egyébként, hogy farosságom kifejezzem, lehet, hogy Nickemet Masconára változtatom. Ha már mindenki Scona. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 De nekem kell a hátsó futómű is,és a maradékkal is elleszek én! Csak valaki vegye meg a másikat,a többit majd én rendezem! Tas,nagyon alapba ismerem,attól függ mit kell csinálni...egyszerű vagy bonyolult? :lol: Nem fogsz unatkozni ne félj! mia bonyolult????? :D Aham, szóval A Seni. Akkor viszont jó lehet a B Commodore agy is. Az asszem van a C Rekis srácnak. Egyébként, hogy farosságom kifejezzem, lehet, hogy Nickemet Masconára változtatom. Ha már mindenki Scona. :lol: jobban áll neked a SÖRÖS de jó az is amit mondasz mert az a omi b seni csonk teljesen más mint az a seni az manta stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts