Endlos Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Itt :lol: Érdemesebb személyt a tagok között keresni. Érdekes amúgy van a bogárdoki a Rakovszky-n, mindig bogarak állnak előtte, egészen, ahogy már fordulnál nagyállomás felől jövetben a dobozira, meg bogárbuszok is. Na léyneg, hogy őt is csigának híják :-) De ő úgy írja, hogy Tsiga ( a csengőjén is így van) De ez mér érdekes? :-DDDDDDDDD Na vajh mér. Kitalálod? Foltyon felújít bogarakat, meg buszokat, de most vett magának egy roncsot, amit ő fog használni, egy álmai gépét. Na mit :-)) Nem mondom meg. ANjó egy Opel Senator Coupe-t (szintén 3000-es) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Seni kupé? No olyanról még nem is hallottam! Egyébként Chygusszal most érdeklődöm erről a felfüggesztés dologról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Seni kupé? No olyanról még nem is hallottam! Egyébként Chygusszal most érdeklődöm erről a felfüggesztés dologról. Én is most írtam neki levelet Legalábbis 2ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Nos, hülyeséget írtam, bocs. Azt mondja, hogy nem emel, és nem süllyeszt, a telók átfolyását szabályozza, így csak a keménységgel játszik. De azt mondja, hogy "Lehet kapni szintemelős cuccokat kb. 70-160 között/db ". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Nos, hülyeséget írtam, bocs. Azt mondja, hogy nem emel, és nem süllyeszt, a telók átfolyását szabályozza, így csak a keménységgel játszik. De azt mondja, hogy "Lehet kapni szintemelős cuccokat kb. 70-160 között/db ". És volt tippje arra is, hopgy merrefelé? Rákeresek neten, csak nem bizttosa, hogy jó címszavakat adok meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Csiguszt merre etalálom amúgy? Mostanában nagyon eltűnt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Sziasztok! Készülget a kicsikém. Per pill néhány apró probléma kiküszöbölése folyik (pl. sárvédő díszívben megfordul a csavar), de a mocitető már elő van készítve a festéshez (a lökös meg eleve el volt készítve). Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? ;) Megoldottam a Blau memóriazavaros problémáját is (ha kivettem a kulcsot, akkor legközelebbi indításkor mindig az első számot játszotta, nem emlékezett arra, hogy hol tartott). Az ISO csatiban fel volt cserélve a gyújtás és a fix 12V. :lol: Kb 1.5-2 órát szívtam vele, mire rájöttem, hogy hogyan kell kiszedni a az érintkezőket a csatiból. :lol: A felcserélés már gyorsan ment. :D Most már úgy funkcionál, ahogy elő van írva. :D Roli, kell még a tárhely? Pü-ben küldök egy ftp hozzáférést. Olyan 400Mb még van rajta szabadon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Sziasztok! Készülget a kicsikém. Per pill néhány apró probléma kiküszöbölése folyik (pl. sárvédő díszívben megfordul a csavar), de a mocitető már elő van készítve a festéshez (a lökös meg eleve el volt készítve). Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? :lol: Én benne lennék, amúgy milyen színű lesz?, nekem az a jégkék tecccett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? :lol: Hajrá Tomi de az időpontokkal vigyázz mert én már rég várom a napot h kész legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Tomi köszönöm,megkaptam a püt,és már dolgozom az ügyön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 mo'ning lányok :D Gelko,csak nem szándékozol jönni hozzánk??? remélem igen!!!! :D SzaboT,nekem lehet jó az időpont,bár nem igazán értem a kommentedből,hogy melyik napra gondolsz tali-ügyben. ha más nem,egy gyors bemutatkozást ejtünk csak meg :lol: én még éberkedem egy kicsit,tesóm hívását várom,mikor mehetek érte. :lol: tök jó neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 én még éberkedem egy kicsit,tesóm hívását várom,mikor mehetek érte. :lol: tök jó neki... Télleg angyon jó lehet hajnali 3-kor ocsúdni, hogy mikor tehecc szolgálatot tesódnak :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Télleg angyon jó lehet hajnali 3-kor ocsúdni, hogy mikor tehecc szolgálatot tesódnak :-)) no igen.... ja és a poén,hogy nem hívott,hanem gyalog jött haza!!! :lol: :lol: :D :D pedig felhívtam egy körül,hogy mikor számítsak a hívására,de mondta,hogy majd szól... hát a f...... ;) na mind1,zajlik az élet. szép vasárnapunk van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Sanyi,kb ezer éve felvettelek msnre,az adataidnál levő cím alapján. :lol: de még nem láttalak bejelentkezni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Nem is igen fogsz. Állandóan be vagyok jelentkezve, de mindíg rejtett kapcsolattal. Gyűlölöm az MSN-t, csak akkor használom, ha szükségem van rá... Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit. Sanyi,szia! Kéne egy jó állapotú Lotus Omega! Nemsoká hívlak! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Nem is igen fogsz. Állandóan be vagyok jelentkezve, de mindíg rejtett kapcsolattal. Gyűlölöm az MSN-t, csak akkor használom, ha szükségem van rá... Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit. aham,értem. csak azért vettelek fel,mert néha gyorsabb úgy a kommunikáció :lol: Sanyi,szia! Kéne egy jó állapotú Lotus Omega! Nemsoká hívlak! :lol: :D :D egy olyanba én is beruháznék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 egy olyanba én is beruháznék :lol: Nekünk nem kell Tomi,majd Sanyi állja,hiszen mi tőle akarjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 aham,értem. csak azért vettelek fel,mert néha gyorsabb úgy a kommunikáció :lol: Marad a fórum, a Pü, E-mail, telefon (végszükség esetén, mert az is ritkán van nállam), esetleg SMS, bár azt is csak elolvasom. Nekünk nem kell Tomi,majd Sanyi állja,hiszen mi tőle akarjuk :D Persze, meg álmodj székeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Gelko,csak nem szándékozol jönni hozzánk??? remélem igen!!!! :D 2 képviselőtök azt mondta itten a nagyfaluban h 7végén nagy banzai lesz és úgy gondoltuk h megyünk ám de azóta nagy a csend :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Persze, meg álmodj székeket! :lol: Igeeeenn! :lol: Olyan szép fekete bőrre gondoltam,hatalmas könyöktámasszal,meg alatta egy vasdarabbal,amelyikre lotus felniket szereltek,AP racing fékekkel,3.6-os turbós mocival,corvette ZR1-es váltóval...stb. Ha ilyen székekre gondoltál,igen,ebből kérek kettőt... És nem baj ha először csak a két ülést hozod és utána a Lotus-t! :D :D ;) SzaboT! Nem megy ez az FTP-s dolog! Felenged,de nem látok sehol video\roli könyvtárat,és a gyökérbe(ahol semmi nincs) nem mertem odamásolni,nehogy szärt csináljak! Mos' milesz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan jó abban a Lotus Omegában. Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol: A markáns alakja,a 377 lóereje ami gyári,és az hogy annak ellenére hogy mikor gyártották,a mai napig nem nagyon csináltak hasonló kaliberű autót... Egy videoban valaki azt mondta róla,hogy a leggyorsabb,legveszélyesebb családi limuzin a Lotus... Erre az másik ürge megkérdezte,kiből áll ez a család? Mr. és Mrs Fittipaldi? :lol: Le merném fogadni hogy annak a feka autógyűjtő &uzinak sincsen egy darab Lotus omegája sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan jó abban a Lotus Omegában. Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol: Haveromnak is van egy ilyen kombija, de nem lotus sajna, csak 180 paci (elmondása szerint), ő is lotust akart, egyszer ki volt benne a moci cserélve (kölcsön moci) merthogy az övé javításon volt, na az vmi 3000es moci volt, megkérdezzem, neme tud vmi iesmi ótót? :-)) Ennyire nehéz lenne hozzájutni egy ienhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 A lotushoz igen. De a "sima" 3000 moci nem téma. :lol: Jóbarátok, jó füllel, és beszerezhető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts