Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

Itt :lol:

Érdemesebb személyt a tagok között keresni.

Érdekes amúgy van a bogárdoki a Rakovszky-n, mindig bogarak állnak előtte, egészen, ahogy már fordulnál nagyállomás felől jövetben a dobozira, meg bogárbuszok is. Na léyneg, hogy őt is csigának híják :-)

De ő úgy írja, hogy Tsiga ( a csengőjén is így van)

De ez mér érdekes? :-DDDDDDDDD

Na vajh mér. Kitalálod?

Foltyon felújít bogarakat, meg buszokat, de most vett magának egy roncsot, amit ő fog használni, egy álmai gépét. Na mit :-))

Nem mondom meg. ANjó egy Opel Senator Coupe-t (szintén 3000-es)

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Nos, hülyeséget írtam, bocs. Azt mondja, hogy nem emel, és nem süllyeszt, a telók átfolyását szabályozza, így csak a keménységgel játszik. De azt mondja, hogy "Lehet kapni szintemelős cuccokat kb. 70-160 között/db ".

És volt tippje arra is, hopgy merrefelé?

Rákeresek neten, csak nem bizttosa, hogy jó címszavakat adok meg.

Megosztás:

Sziasztok!

Készülget a kicsikém. Per pill néhány apró probléma kiküszöbölése folyik (pl. sárvédő díszívben megfordul a csavar), de a mocitető már elő van készítve a festéshez (a lökös meg eleve el volt készítve). Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? ;)

Megoldottam a Blau memóriazavaros problémáját is (ha kivettem a kulcsot, akkor legközelebbi indításkor mindig az első számot játszotta, nem emlékezett arra, hogy hol tartott). Az ISO csatiban fel volt cserélve a gyújtás és a fix 12V. :lol: Kb 1.5-2 órát szívtam vele, mire rájöttem, hogy hogyan kell kiszedni a az érintkezőket a csatiból. :lol: A felcserélés már gyorsan ment. :D Most már úgy funkcionál, ahogy elő van írva. :D

Roli, kell még a tárhely?

Pü-ben küldök egy ftp hozzáférést. Olyan 400Mb még van rajta szabadon.

Megosztás:

Sziasztok!

Készülget a kicsikém. Per pill néhány apró probléma kiküszöbölése folyik (pl. sárvédő díszívben megfordul a csavar), de a mocitető már elő van készítve a festéshez (a lökös meg eleve el volt készítve). Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? :lol:

Én benne lennék, amúgy milyen színű lesz?, nekem az a jégkék tecccett.

Megosztás:

mo'ning lányok :D

Gelko,csak nem szándékozol jönni hozzánk??? remélem igen!!!! :D

SzaboT,nekem lehet jó az időpont,bár nem igazán értem a kommentedből,hogy melyik napra gondolsz tali-ügyben. ha más nem,egy gyors bemutatkozást ejtünk csak meg :lol:

én még éberkedem egy kicsit,tesóm hívását várom,mikor mehetek érte. :lol: tök jó neki...

Megosztás:

Télleg angyon jó lehet hajnali 3-kor ocsúdni, hogy mikor tehecc szolgálatot tesódnak :-))

no igen....

ja és a poén,hogy nem hívott,hanem gyalog jött haza!!! :lol: :lol: :D :D

pedig felhívtam egy körül,hogy mikor számítsak a hívására,de mondta,hogy majd szól...

hát a f...... ;)

na mind1,zajlik az élet. szép vasárnapunk van ;)

Megosztás:

Nem is igen fogsz. Állandóan be vagyok jelentkezve, de mindíg rejtett kapcsolattal. Gyűlölöm az MSN-t, csak akkor használom, ha szükségem van rá... Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit.

aham,értem. csak azért vettelek fel,mert néha gyorsabb úgy a kommunikáció :lol:

Sanyi,szia! Kéne egy jó állapotú Lotus Omega! Nemsoká hívlak! :lol: :D :D

egy olyanba én is beruháznék ;)

Megosztás:

aham,értem. csak azért vettelek fel,mert néha gyorsabb úgy a kommunikáció :lol:

Marad a fórum, a Pü, E-mail, telefon (végszükség esetén, mert az is ritkán van nállam), esetleg SMS, bár azt is csak elolvasom.

Nekünk nem kell Tomi,majd Sanyi állja,hiszen mi tőle akarjuk :D

Persze, meg álmodj székeket! :lol:

Megosztás:

Persze, meg álmodj székeket! :lol:

Igeeeenn! :lol:

Olyan szép fekete bőrre gondoltam,hatalmas könyöktámasszal,meg alatta egy vasdarabbal,amelyikre lotus felniket szereltek,AP racing fékekkel,3.6-os turbós mocival,corvette ZR1-es váltóval...stb.

Ha ilyen székekre gondoltál,igen,ebből kérek kettőt...

És nem baj ha először csak a két ülést hozod és utána a Lotus-t! :D :D ;)

SzaboT!

Nem megy ez az FTP-s dolog! Felenged,de nem látok sehol video\roli könyvtárat,és a gyökérbe(ahol semmi nincs) nem mertem odamásolni,nehogy szärt csináljak! Mos' milesz? ;)

Megosztás:

Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol:

A markáns alakja,a 377 lóereje ami gyári,és az hogy annak ellenére hogy mikor gyártották,a mai napig nem nagyon csináltak hasonló kaliberű autót...

Egy videoban valaki azt mondta róla,hogy a leggyorsabb,legveszélyesebb családi limuzin a Lotus...

Erre az másik ürge megkérdezte,kiből áll ez a család? Mr. és Mrs Fittipaldi? :lol:

Le merném fogadni hogy annak a feka autógyűjtő &uzinak sincsen egy darab Lotus omegája sem...

Megosztás:

Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan jó abban a Lotus Omegában. Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol:

Haveromnak is van egy ilyen kombija, de nem lotus sajna, csak 180 paci (elmondása szerint), ő is lotust akart, egyszer ki volt benne a moci cserélve (kölcsön moci) merthogy az övé javításon volt, na az vmi 3000es moci volt, megkérdezzem, neme tud vmi iesmi ótót? :-))

Ennyire nehéz lenne hozzájutni egy ienhez?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.