mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mikor rámért a szerelő a régi tárcsára, biza átfutott Tomin, hogy feljelent közúti veszélyeztetésért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mikor rámért a szerelő a régi tárcsára, biza átfutott Tomin, hogy feljelent közúti veszélyeztetésért! :lol: hűhaaaa :lol: azt mondják,ha megtehetjük,a hűtött tárcsát ne szabályoztassuk,hanem cseréljük...mert esetlegesen a bordák között "behajolhat",a vékonyodó anyag, és a terhelés miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Roli mint idegbeteg? Kell ám nekem egy másolat róla! :lol: Jó reggelt mindenkinek! Lesz! másolat Sanyim! :D Most indulok a "filmemet" forgatni... Aztán lehet hogy nem csak filforgatás lesz belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 szabályozta a fene... én csak sejtettem, hogy kuka, de azt, hogy ennyire, azt nem. no most elhúzok a családomat passzolom le anyósékhoz. Majd délután jövök. pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 hűhaaaa :lol: azt mondják,ha megtehetjük,a hűtött tárcsát ne szabályoztassuk,hanem cseréljük...mert esetlegesen a bordák között "behajolhat",a vékonyodó anyag, és a terhelés miatt... Lehet azt is biztonságosan szabályozni! Tesóm mikor vette zsír újonnan a kocsiját,lecseréltette róla a kerekeket,aztán a banga pasija leejtette az emelőről az autót a kapubejáró vasára...Szép mély 'V' alakot ütött a tárcsába... :lol: Na szabad volt neki elvinnie szabályoztatni :D ott még nem tudott elvékonyodni az anyag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sziasztok! jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sziasztok! jó reggelt mindenkinek! üdvözlet! nagyon hallgatag vagy mostanság,sok a munka talán? Jancsika remélem azóta is tökéletesen működik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 üdvözlet! nagyon hallgatag vagy mostanság,sok a munka talán? Jancsika remélem azóta is tökéletesen működik :lol: Meló az van és percről-rercre változik, élő példa amikor találkoztunk, hát a mai nap szívás. Igen a Jancsika egészséges. Miért nem csörgettél + amikor itt voltál Pesten? írtam, hogy hívhatsz nyugodtan, ja tegnap én is kimentem a Lurdyhoz és végre találkoztam Szabottat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Meló az van és percről-rercre változik, élő példa amikor találkoztunk, hát a mai nap szívás. Igen a Jancsika egészséges. Miért nem csörgettél + amikor itt voltál Pesten? írtam, hogy hívhatsz nyugodtan, ja tegnap én is kimentem a Lurdyhoz és végre találkoztam Szabottat is. igen,láttam,de nem nagyon volt időm mászkálni sajnos. kb fél óra szabadidőm volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 igen,láttam,de nem nagyon volt időm mászkálni sajnos. kb fél óra szabadidőm volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 :lol: ez már sajnos ilyen...mire reggel felértünk pestről,nem volt idő szaladgálni,kezdődöt az audit,az meg ugye nem két perc,utána kaja,és már röhantunk is vissza.. :D majd legközelebb :D és te nem jársz errefelé mostanság? azt tudod,hogy jövő héten tali lesz nálunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Örülök Srácok h itt voltatok remélem jól éreztétek magatokat :lol: nemsoká úgyis találkozunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Örülök Srácok h itt voltatok remélem jól éreztétek magatokat :D nemsoká úgyis találkozunk :lol: de jó azoknak,akik ennyire ráérnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 de jó azoknak,akik ennyire ráérnek... :lol: az irigység szól belőled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 az irigység szól belőled :lol: most igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
-RAPtile- Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Üdw várostársak! Nyuszifül, írtam e-mailt!! ~RAPtile~ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 húúúú,ha 3 évvel ezelőtt kérdeztek az autóm fogyasztásáról,akkor szó szerint ezt mondtam volna én is :lol: :D hááát ez kicsit drága mulatság... említetted az airride-ot,egy ilyen szett 500e ft körül van... :lol: Én már olcsóbban is láttam, de nagyon hasznos lenne, mert országúton libeg az autó, terepen, meg folyton felütöm. Airride helyett lehet, hogy olcsóbb lenne a Senator belülről állítható akármije. Chiga Senatorjába amikor beültem, játszott vele, és néhány centit tud emelni, meg süllyeszteni. Bontva biztos nem drága. Tucc-e róla többet? Mondjuk, hogy mennyit emel, meg hogy Kadettbe beszerelhető-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Én már olcsóbban is láttam, de nagyon hasznos lenne, mert országúton libeg az autó, terepen, meg folyton felütöm. kérdés,hogy megéri-e megvenni :lol: libeg? akkor nem a telók gyengék már benne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ááááááááá miért mindenki engem szól meg ezek miatt :lol: :D nekem abszolút semmi közöm ezekhez ;) Te eonos vagy? HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Na megájjcsak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Csak vicceltem) Ismeres VAsvári Zoltánt, és Kertész Zsuzsannát?, meg Mezei Szabit? Legjobb haverjaim, ott dolgoznak. Mókus Cikk Képpel nem idézünk! Irgum-burgum! ;) Az enyém sokkal sebb lesz bibíííííííííííííííííííííí ;-p kérdés,hogy megéri-e megvenni :lol: libeg? akkor nem a telók gyengék már benne? :D Az összes telót kicseréltem (10ezer km-e) majd 1 százas volt, LIP típus, állítólag Seatokban van ien, az újakban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Te eonos vagy? HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Na megájjcsak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Csak vicceltem) Ismeres VAsvári Zoltánt, és Kertész Zsuzsannát?, meg Mezei Szabit? Legjobb haverjaim, ott dolgoznak. Az összes telót kicseréltem (10ezer km-e) majd 1 százas volt, LIP típus, állítólag Seatokban van ien, az újakban. nem ismerem őket. milyen területen dolgoznak? akkor telók rendben. rugók esetleg? lehet össze vannak már esve a sok terheléstől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Az összes telót kicseréltem (10ezer km-e) majd 1 százas volt, LIP típus, állítólag Seatokban van ien, az újakban. Hát a LIP a leges legalja. Tényleg. Ennyi pénzért már állítható keménységű konit kaptál volna 3 év garival... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 nem ismerem őket. milyen területen dolgoznak? akkor telók rendben. rugók esetleg? lehet össze vannak már esve a sok terheléstől :lol: Igazából fullosan át lett minden nézve futóműben, és kormányműben egyaránt, az autó teljesen tökéletes szerkezetileg, (ott voltam :-)) Hát a LIP a leges legalja. Tényleg. Ennyi pénzért már állítható keménységű konit kaptál volna 3 év garival... Akkor még hülye voltam, csak bementem a boltba, és megkérdeztem, mi való ehhez, ezt adták. De amúgy az kézzel állítható, vagy alá kell mindig bújni? nem ismerem őket. milyen területen dolgoznak? akkor telók rendben. rugók esetleg? lehet össze vannak már esve a sok terheléstől :lol: Ügyfélszolgálatosok, telefonosok, fürgediák, vagymi, vagyis cvasy már fejesebb, de ő is telózik Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ügyfélszolgálatosok, telefonosok, fürgediák, vagymi, vagyis cvasy már fejesebb, de ő is telózik hmmm akkor csak régebben találkozhattam velük,amikor még én is diákmelós voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Akkor még hülye voltam, csak bementem a boltba, és megkérdeztem, mi való ehhez, ezt adták. De amúgy az kézzel állítható, vagy alá kell mindig bújni? Ügyfélszolgálatosok, telefonosok, fürgediák, vagymi, vagyis cvasy már fejesebb, de ő is telózik Olajost, vagy gázost vettél ? Olajost és elég gyorsan leamortázáltam :lol: ui: köszi a csokit srácok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 De amúgy az kézzel állítható, vagy alá kell mindig bújni? Kézzel állítható, egy tekerés az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts