Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mint mondtam, nekem teljesen mindegy, ehhez alakítom a többit, ez a fontosabb. Csak ha én határozok meg egy időpontot, arra lehet, hogy nem tudtok annyian eljönni. Mert jó lenne IS-ékkel, meg SzaboT-tal, meg a Lajosokkal is csocsózni, dumálni, autót a parkolóból kimenteni, meg efféle. Egyszóval jó lenne, ha megint összejönnénk jópáran. Még az se baj, ha a csocsó kimaradna, de duma az legyen rengeteg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Sziasztok! Üdv innen a Lurdy-ból. :lol: Megvolt mackó autófelújítása Blitz-nél, vettem egy Blau autómagnót és most várjuk a többieket - netezéssel. :D Endlos, a Zasti-s kép Db-ben készült az autókiállításon, májusban. Nyuszit kedves emlékek fűzik egy Zastihoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mijezanagycsend? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... Csatlakozom sajnos... :lol: De hamarosan idulok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... Azt is kell valakinek, ha már valakik nem melóznak. :lol: Jövő hét szerdáig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Meló kedves barátom, meló... ne dolgozd agyon magad Sanyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ne dolgozd agyon magad Sanyi! Inkább igyál egyet és fogd rá a nyuszira (vagy a mackóra). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Késő! Már feb@szták a kókány munkával a "szerelők" az agyam, most aprítom a népet. Dedós módszer, és gyűlölnek már, de leszarom, ha egyszer annyira de annyira balf@szok... Szinte a kezüknél fogva rángatom őket a tesztre, hogy "Ha már elb@sztad, csináld is meg!" Nem azért vagyok debugos, hogy minden kis fiszem-f@szom szerelői hibát én csináljak meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 nono... akarod, hogy hazavigyelek!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 nono... akarod, hogy hazavigyelek!? :D Jó volna... :lol: Késő! Már feb@szták a kókány munkával a "szerelők" az agyam, most aprítom a népet. Dedós módszer, és gyűlölnek már, de leszarom, ha egyszer annyira de annyira balf@szok... Szinte a kezüknél fogva rángatom őket a tesztre, hogy "Ha már elb@sztad, csináld is meg!" Nem azért vagyok debugos, hogy minden kis fiszem-f@szom szerelői hibát én csináljak meg... A szerelők a teszt technikusok? Én is az vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Jó volna... :lol: oksa. :D ezt túltárgyaltuk. figyu... mindjárt 7! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 oksa. :lol: ezt túltárgyaltuk. figyu... mindjárt 7! :lol: Ok, de sztem elég mókás, hogy egymástól kb 30 centire ülünk és mégis a fórumon írkálunk egymásnak... :D Ideje lemenni a parkolóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 A szerelők a teszt technikusok? Én is az vagyok... :lol: Nem, az operátorok. Szerelőnek tekintik magukat, de olyat megjátszanak... A múltkor pl olyat játszottak meg, hogy az FDD tápkábelét simán rádugták az alaplap venti csatijára. Volt füst... De ez csak egy balf@szság a rengetegből.Többek között tegnap ezért is írtam a HW topicba, hogy ha valaki IBM/Lenovo vagy HP gépet vesz, az jól nézze meg, hogy nem-e Fehérváron gyártották? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ok, de sztem elég mókás, hogy egymástól kb 30 centire ülünk és mégis a fórumon írkálunk egymásnak... :lol: Ideje lemenni a parkolóba... az utolsó résszel egyetértek. Amúgy meg pont erre való a fórum. Ez is amolyan "live" fórum. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 jó,jobb estét mindenkinek! ahogy látom,érdemes volt felmenni a lurdyhoz,ha más nem, live meetinget tartani :lol: meló... hát ez a hét úgy elszaladt,mint még soha. ilyen pörgős hetem még nem volt. szerencsére nem csak rossz oldala van,hanem ahogy látom,és érzem,ahogy az ilyen feszült,sőt ma igen gázos helyzetben mennyire készségesek a kollégáim,és a főnököm is :lol: imádok itt dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Irígyellek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Irígyellek. Valahogy ez a hetem nekem is jól sikerült,eddig :lol: Hétvégén is menek,termelni kell a zsírt a fizetéshez :lol: Remélem mindenki épségben hazakerült a Lurdy taliról! Holnap főszereplője leszek egy játékfilmnek! A történetének előzménye eléggé bonyolult,de persze maga a produkció mi másról szólna mint egy autóról és egy idegbeteg soförről :D :D Az utóbbit alakítom értelem szerűen ;) Kedves faros cartársaim merre vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 hazaértünk, jó volt, elfáradtam...nagyon Tomi 2-re volt otthon, én fél4re. Polgártól tejfölködben jöttem haza... most nem élveztem a dolgot. Kocsi szép csndben gurul, bc beállítva... szóval hasznos volt felmenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 jóóó reggelt! Vascona,még a végén híres embör leszöl :lol: Mackó,mi volt a vectrával?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Roli mint idegbeteg? Kell ám nekem egy másolat róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 húúúú ezt is megéltem: az olvasatlan hozzászóláshoz ugrott automatikusan a fórummotor :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 szilentek kicserélve, valamint a már életveszélyesnek is minősíthető első fékek is vadi újak lettek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ez is a fórummotornak köszönhető? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 szilentek kicserélve, valamint a már életveszélyesnek is minősíthető első fékek is vadi újak lettek. :lol: na,akkor most ezekkel hosszú ideig nem lesz probléma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts