adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Aham ;) Az hittem lesz benne turbos Audi is :lol: hát látni éppen láttam... audi.....hol áll az egy opelhez :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 :lol: és? Legalább mindig tele lenne a hűtőd :D akkor kell a lakás :D Tomi te meg nem hívtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Tomi te meg nem hívtál :lol: szeva! nem,mert végül kocsival mentünk-jöttünk,így meg volt oldva az út. de azért jó érzés volt,hogy volt kire számítanom!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 gyerekek... pénteken szabad leszek én is... Pénteken én is beautózhatok Db-be... Igaz Ladányban leszek, de max szombaton kezdjük el a festést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 szeva! nem,mert végül kocsival mentünk-jöttünk,így meg volt oldva az út. de azért jó érzés volt,hogy volt kire számítanom!!!!! :lol: hámégjóhogy én meg mikor véletlenül Debrecenbe jártam rátok számítottam -bár a grillezésnél is számítottam rád de csalódom kellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 hámégjóhogy én meg mikor véletlenül Debrecenbe jártam rátok számítottam -bár a grillezésnél is számítottam rád de csalódom kellett :lol: naneeeeeeeeeeeeeee :lol: :D :D ;) miben csalódtál? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 miben csalódtál? :lol: :D tűz nem volt de sör igen, fátylat rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 tűz nem volt de sör igen, fátylat rá :lol: nem volt tűz? csináltam én olyan máglyát,hogy boszorkányt is égethettünk volna :lol: (ööö talán az volt a baj,hogy grillnél történt mindez :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 nem volt tűz? csináltam én olyan máglyát,hogy boszorkányt is égethettünk volna :lol: (ööö talán az volt a baj,hogy grillnél történt mindez :lol: ) te tüzeltél rendesen csak rossz helyen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 te tüzeltél rendesen csak rossz helyen.. :lol: mire gondol az úr :D :D ;) nem tudom miről beszélsz :lol: tényleg,nem jössz hétvégén opeltalira hozzánk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 mire gondol az úr :D ;) ;) nem tudom miről beszélsz :D há hogy nem grilleztünk hanem sütögettünk :lol: nem tudom te mire gondoltál tényleg,nem jössz hétvégén opeltalira hozzánk? nemhinném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 há hogy nem grilleztünk hanem sütögettünk :lol: nem tudom te mire gondoltál nemhinném :D hát én kétszersültet csináltam egyszeri sütés alatt :lol: :D kár hogy nem jössz,megnézném a kabriódat végre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 farosok hol vagytok? ezüst tálcán hoztam nektek pedig a birodalmi koronát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hiányolsz? Itt vagyok ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hiányolsz? Itt vagyok ám! :lol: határeset,de elfogadom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 határeset,de elfogadom :lol: Pedig nem is varjú lesz a vállamon, hanem rája. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Pedig nem is varjú lesz a vállamon, hanem rája. :lol: [most úgy teszek,mintha érteném szmájli] :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Vicc: Szőke herceg fehér lovon üget az erdőben. Egyszercsak összefut egy öreg nénével, akinek egy varjú van a vállán. Az öreg néni megszólal: -Szép szőke herceg! Ha kitalálod, hogy milyen állat ül a vállamon, akkor a tiéd leszek! A szőke herceg riadtan rávágja: -Zsiráf! Mire a nénike: -Határeset, elfogadom! :lol: No, erre mondtam, hogy az én vállamon nincs varjú, csak egy rája lesz (rája=Manta, szépen Macsóhímzéssel felkarra felvarrva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 áháááá,a viccet ismerem,így már kerek a sztori. izéééé én nem úgy értettem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Késő, ezt már nem magyarázod ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Késő, ezt már nem magyarázod ki! :lol: soha nem késő semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 No, én azt mondom, pápá, írkálom a sztorit SzaboTnak, a hétvégére le szeretném adni. Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 No, én azt mondom, pápá, írkálom a sztorit SzaboTnak, a hétvégére le szeretném adni. Csá! ja,személyesen hozod el? :lol: lassan én is tipegek,gúdbáj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Közben megírtam az eddig történteket, holnapra (azaz mára) már csak a kép linkek maradtak, és kész ez is a tervek mellett. Talán még írok egyet a Blitzől, és akkor meg is volnék a lemaradásaimmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Közben megírtam az eddig történteket, holnapra (azaz mára) már csak a kép linkek maradtak, és kész ez is a tervek mellett. Talán még írok egyet a Blitzől, és akkor meg is volnék a lemaradásaimmal. Van még egy lemaradásod hátra Sanyim! :lol: Mikor is leszel otthon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts