szabot Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Jó reggelt Opelesek! Úgy látom mindenki az elfoglalt korszakát éli. :lol: Mackó, keress msn-en és megbeszéljük a holnapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Pálinkásat! én itt dekolok már régóta,várom hogy befusson értem a fuvaros... azt mondta,7re készüljek el....hát mondhatni szépen vagyunk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2006 Jó reggelt, úgy látom, sok minden változott mióta nem jártam erre, pedig ez már csak így marad eztán... :lol: Nem kell valakinek egy lakás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Jó reggelt, úgy látom, sok minden változott mióta nem jártam erre, pedig ez már csak így marad eztán... :D Nem kell valakinek egy lakás? :lol: Ha nyuszi nem jön az opelesekhez, akkor az oplesek mennek nyuszihoz. ;) :lol: Na ne már, csak nem meggondoltad magad? Későn... Kellene nyuszinak valami kitartás-bulit szervezni, nem gondoljátok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nem kell valakinek egy lakás? :lol: nem mert gyalog csak 5 percre van tőletek ;) -én léptékeimmel 3 :D Szia Gelkóca,mi lett az asconáddal?! :D Olyan réginek tűnik,és rozzantnak itt ezen a képen! Mizujs? megrágta az idő Vascona akarom mondani Vasfoga :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 PartyPeople.... Pénteken vagy szombaton bulizunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 PartyPeople.... Pénteken vagy szombaton bulizunk? :lol: Mikor is leszel Db-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Péntek délután megyek, beüzemeljük a gépeket, aztán szabad program. Szombat reggel 9től "meló", este szabad, vasárnap szintén zenész... Most még ennyit tudok... viszont GTC pesten marad, úgyhogy korlátozottak a közlekedési lehetőségeim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 gyerekek... pénteken szabad leszek én is... kiscsaládom le lesz adva nagyszülőkhöz, asszonyostul, mert szombat, de lehet már péntek délután fetővel alkotunk itthon... Erről jut eszembe, hogy hétvégén így vagy csak telefonon leszek elérhető, vagy pda-n felnézek ide. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2006 nem mert gyalog csak 5 percre van tőletek :D -én léptékeimmel 3 :lol: :lol: és? Legalább mindig tele lenne a hűtőd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 nicsak... végre van itt valaki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 estét végreeee itthonnnn érdekes volt az audit :lol: majd ha veszek egy nagy levegőt,akkor beszámolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 audi? t? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 audi? t? :lol: ööö én nem nevettem ennyit :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ööö én nem nevettem ennyit :lol: :lol: majd fogsz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Jó estét kedves keletiek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2006 Jó estét kedves keletiek. :lol: Szia Rulezke!Rég láttalak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ööö én nem nevettem ennyit :lol: :lol: Mé nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Jó estét kedves keletiek. :lol: szióka! :lol: Mé nem ? mert audi-t volt... nem TT. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Szia Nyuszi! Hát igen.......... :lol: Azon gondolkodtam ma, hogy megint milyen kevés a csajóca a fórumon. Nincs mostanában Turner, Ricky is ritkán és MantababyMelinda se írt már legalább egy hónapja! És idesorolhatnám Csiget is, aki majdnem csaj! :lol: :D Na jó, mégsem, de ő mindig vidámkodott velünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 húúú.... Edit, ha én ezt Chygának elmondom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2006 És idesorolhatnám Csiget is, aki majdnem csaj! :lol: :lol: Na jó, mégsem, de ő mindig vidámkodott velünk. :D Ez jóóóóóóóó Nem baj, majd személyesen bepótoljuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mé nem ? úgy indult,hogy 1 nappal előtte szóltak,hogy mennem KELL...és ugye sok mindent elő kell készíteni hozzá. a pestre utazásunk előkészítése nem volt túl precíz,de végül megoldódott. de azt csak a tárgyalóba menet tudtam meg,hogy idegen nyelvű lesz az audit... ez kicsit szíven ütött... na de megoldottuk,amit nem tudtam mondani,azt fordították:) aztán végül egy pontot nem tudtam bizonyítani,mivel az a papír itt van debrecenben...úgyhogy holnap még azt SOSben el kell juttatnom... nagyon röviden ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Már neki is mondtam néha.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 úgy indult,hogy 1 nappal előtte szóltak,hogy mennem KELL...és ugye sok mindent elő kell készíteni hozzá. a pestre utazásunk előkészítése nem volt túl precíz,de végül megoldódott. de azt csak a tárgyalóba menet tudtam meg,hogy idegen nyelvű lesz az audit... ez kicsit szíven ütött... na de megoldottuk,amit nem tudtam mondani,azt fordították:) aztán végül egy pontot nem tudtam bizonyítani,mivel az a papír itt van debrecenben...úgyhogy holnap még azt SOSben el kell juttatnom... nagyon röviden ennyi :D Aham :lol: Az hittem lesz benne turbos Audi is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts