szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nállunk is hó eleje van, ráadásul vége a negyedéves zárásnak, úgyhogy vége a nagy hajtásnak. Pedig de jó volt! Összejött 100 túlóra, ebből 40 hétközi, 200%-os, és 60 hétvége, 300%-os kifizetéssel. Már alig várom a sztárgázsit! :lol: Sanyi, ugye mi jó haverok vagyunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 De, mi jó haverok vagyunk, ezért egy "átszellemült" este elkaraokézhatjuk az Ugye mi jó barátok vagyunk? c. slágert! :lol: Mást ne várj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 akkor amíg ti énekeltek,én lenyúlom a lét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Mire kinyitod mind a 21 bőröndöt, addigra vége a számnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Mire kinyitod mind a 21 bőröndöt, addigra vége a számnak! :lol: ezen te ne aggódj,csak a zenére koncentrálj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ezen te ne aggódj,csak a zenére koncentrálj :lol: Ha velem énekel, akkor nem fog neki menni. Akkor a túlélésre kell koncentrálnia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 hó eleje pedig azért jó,mert nemsokára fizu :lol: Sziasztok! Bezony mindjárt itt a fizu, már nagyon sokadika van, annyi pénzem nincs, hogy gyalog hazamenjek! áááá öröm és boldogság,holnap mehetek Budapestre egy auditra... ....talán össze tudok futni pesti klubtársakkal.... Csörgess + lehet tudunk találkozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Szép estét! Alszik mindenki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Én nem alszok csak szerkesztgetek. Mondjuk eléggé alszik a topic!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Na akkor most ma van, vagy tennap? huhh ez a fórumozás annyira emilszerű, én csethez szoktam, egyből látod, amit írnak, és valós idejű érzeted van jó reggelt mindenkinek! itt is hóeleje van,viszont kollégám két hétre szabira ment,és átadta a rá háruló,még be nem fejezett feladatokat...úgyhogy kis logikai játék következik,hogy vajon mik ezek :lol: Nyuszi,én nem írtam,hogy ittas voltál,csak hogy az a szó egy másiknak a kiejtése,ittas állapotban. tessék figyelmesen olvasni :D hó eleje pedig azért jó,mert nemsokára fizu :lol: Jó taktika szabasdsára megy a kollega, és előtte csomó mindenbe belekedz, hogy úgy tünnyön sokat dolgozott, és azt mondhassa, "félbe" hagyta :-)) Te meg miután az egészet megcsináltad, majd megkapod tőle, hogy csak be kellett fejezni :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Szia Endlos! :lol: 1x már összefuthatna a kiscsapatunk, amikor te is ráérsz egy talira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Szia Endlos! :lol: 1x már összefuthatna a kiscsapatunk, amikor te is ráérsz egy talira. :lol: Mikor lesz legközelebb ien jó kis elutazós, strandolós, vagy éttermes tali? Mostmár közel vagyok a megoldáshoz, bár még a fűtésrendszer nincs meg, nem lesz oan gáz, mint a víz volt, szal kicsit jobban eljárkálgathatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 elutazós az épp csütörtökön lesz... Szabottal ellátogatunk Pestre, ahol este talizunk a sokadalommal a Lurdynál, délelőtt, meg reményeim szerint a kocsi zörgései megszűnnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Eddig úgy néz ki, hogy egy nagyobb összeröfi akkor lesz, amikor Sanyi is hazajön. Ez 14-én vagy 15-én lesz, ha jól emlékszem. Jól emlékszem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 elutazós az épp csütörtökön lesz... Szabottal ellátogatunk Pestre, ahol este talizunk a sokadalommal a Lurdynál, délelőtt, meg reményeim szerint a kocsi zörgései megszűnnek. :lol: És miket terveztek ott csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 sziasztok! kész,végem van...este nyolckor bent a melóhelyemen... itthagytam pár papírt... nagyon parázok a holnap miatt,nem nagyon pörgött még így az agyam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 most megyek... alukáltatjuk a srácokat... holnap majd még beszélünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 most megyek... alukáltatjuk a srácokat... holnap majd még beszélünk! :lol: Jóccakát nektek Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 És miket terveztek ott csinálni? Mackó akarja rendbe szedetni a JDD-t, utána este Lurdy tali. Közte szabad foglakozás. :lol: sziasztok! kész,végem van...este nyolckor bent a melóhelyemen... itthagytam pár papírt... nagyon parázok a holnap miatt,nem nagyon pörgött még így az agyam... Kitartás! Van ez így néha... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Eddig úgy néz ki, hogy egy nagyobb összeröfi akkor lesz, amikor Sanyi is hazajön. Ez 14-én vagy 15-én lesz, ha jól emlékszem. Jól emlékszem? :lol: Majd lehetne ezt így a pontos időpotnot privibe (az megjelenik nekem a citromélemen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Majd lehetne ezt így a pontos időpotnot privibe (az megjelenik nekem a citromélemen) Ha priviben küldesz telszámot, akkor még fel is hívlak előtte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ha priviben küldesz telszámot, akkor még fel is hívlak előtte! :lol: Nincs benne az adatimba? Bár jobb szeretném, ha meglenne nekm itt egy elvélben, mert a citromélt minidig megnézem lefekvés előtt, és felkelés után. :-)) (meghát olcsóbb, mint a mobil:-)) De amúgy mekkora szar, hogy 2 klubban vagyok, mivel 2 járművem van, SImson+opel, és amikor egybe volt tartva augusztus végén, nem tudtam elmenni, hát ló######t a mindenhova hátnem? :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nincs benne az adatimba? Bár jobb szeretném, ha meglenne nekm itt egy elvélben, mert a citromélt minidig megnézem lefekvés előtt, és felkelés után. :-)) (meghát olcsóbb, mint a mobil:-)) De amúgy mekkora szar, hogy 2 klubban vagyok, mivel 2 járművem van, SImson+opel, és amikor egybe volt tartva augusztus végén, nem tudtam elmenni, hát ló######t a mindenhova hátnem? :-DDD Olcsóbb, kivéve, ha céges vonalról hívlak. :lol: Ok, küldünk pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 milyen simsonod van Endlos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Szia Gelkóca,mi lett az asconáddal?! :lol: Olyan réginek tűnik,és rozzantnak itt ezen a képen! Mizujs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts