adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Porszívoznod kell a kekszmorzsa miatt ? :wub: nem. nem szoktam morzsázni :P de azért mosolyogtam egyet itt a nagy idegességem közepette :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nem. nem szoktam morzsázni :wub: de azért mosolyogtam egyet itt a nagy idegességem közepette :P Mi a "hosszabítás" valódi oka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Mi a "hosszabítás" valódi oka ? hóvégi zárás van,minden eszköznek aktiválválódnia kell,csk ez több emberen fut át.. 15ig van munkaidőnk,és 15kor eszükbe jut,hogy van egy csomó SOSDEMÁNAZONNALKÉSZLEGYENMERTENNEKMUSZÁLYMÉGMOST tétel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 és úgy érzem bekövetkezik az,amire soha nem láttam még esélyt: Nyuszi hamarabb haza fog érni melóból mint én! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Juhéééééééééééééééééééééééééééééé Most beszéltem az eladóval, hétvégén költöznek, szóval vasárnap enyém a lakás, bár...mondott 1-2 dolgot, ami kellemetlennek tűník, de...majd látjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Juhéééééééééééééééééééééééééééééé Most beszéltem az eladóval, hétvégén költöznek, szóval vasárnap enyém a lakás, bár...mondott 1-2 dolgot, ami kellemetlennek tűník, de...majd látjuk... mit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 mit ? Hááát, a rejtett hibákat most kezdte el mondani. De mint tudjuk a jog szerint ezt rosszhiszeműségnek nevezhetjük, szóval....jobb ha nem húz velem újat :P Amúgy meg szerintem megoldható, a lényeg, hogy vasárnaptól szabad vagyooooooooooook :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Grat. Nyuszi! Akkor ez most jó is, meg nemis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Grat. Nyuszi! Akkor ez most jó is, meg nemis? Thx Úgy vagyok vele, minden jóban van vmi rossz, de az örömömet nem hagyom hogy beárnyékolja, szóval ez most nagyon-nagyon jó hír, mert azt jelenti jövőhéttől már ott is lakhatok....a felújítás meg majd halad menet közben. :wub: Kész a kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Kész a kocsi? szétkaptam, mint foxi a rongyot, hogy meg tudjuk nézni, amit akartunk, de egyelőre nem jött be. Tomi majd megpróbál valamit kezdeni a cumoval profibb körülmények között, aztán újra próba. Ha akkor jó lesz, akkor megpróbálunk túladni a dolgokon, és akkor mindketten jóljárunk. Ha nem, akkor ez vót a tanulópénzem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Aham...akkor mostmár végképp nem tom miről van szó. Aztán szombaton sokat fényképezni, hogy mindent lássak amikor majd nézegetem a képeket :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Úgy lesz! fényképezünk! Ha minden igaz, akkor Tomit mi visszük magunkkal... még lehet vért is adunk. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Úgy lesz! fényképezünk! Ha minden igaz, akkor Tomit mi visszük magunkkal... még lehet vért is adunk. B) De jó nektek :lol: Még mindig mosolyra gördül a szám, amikor a szegedi útra gondolok :wub: :P na az nem volt semmi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem tudom, mit különcködtök... mé nem jösztök ti is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem tudom, mit különcködtök... mé nem jösztök ti is? Kérdezd Tamást :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Kérdezd Tamást :wub: Ki az úr a háznál? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ki az úr a háznál? :P Természetesen én, de most nem ez a lényeg, hanem pasiból van ő is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Valld be! Nyuszi vagy! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Valld be! Nyuszi vagy! :wub: :P :P B) Tényleg az vagyok! :lol: Nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na látod..., akkor mégis Tamás az úr a háznál! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na látod..., akkor mégis Tamás az úr a háznál! :wub: jah, a sajátjánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Már meg is érkezett... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 sziasztok? mi van velem? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 most mondjam azt, hogy emlegetett Tamás előbb utóbb megjelenik? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem tudom, mit különcködtök... mé nem jösztök ti is? szó sincs különcködésről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts