Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ugyan! A 2.2 csak átmeneti! :wub: No jó, túlzásokba ne essünk, de egy kis játék belefér. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ugyan! A 2.2 csak átmeneti! :P No jó, túlzásokba ne essünk, de egy kis játék belefér. B) én csak viccből mondtam,igazából a hóesést hangsúlyoztam,de semmi különös reakció :P hiába no,mindjárt hétvége,mindenki fáradt.. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 én csak viccből mondtam,igazából a hóesést hangsúlyoztam,de semmi különös reakció :lol: hiába no,mindjárt hétvége,mindenki fáradt.. :wub: Útálom a telet!!! :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Hát, ha mndenki nem is, én biztosan. Harmadik hete minden nap (hétvégén is) 12 óra meló. Mostanra kezdek kicsit elfáradni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Útálom a telet!!! :wub: :P :P pedig az a legjobbabb B) én nagyon szeretem. Sanyi,neked sperdiffis a Manta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Még nem! :P Mackó, te meg ne kezdd! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 magamra sem ismerek... :P szénsavmentes ásványvíz,zacskó keksz előttem. és várom a csodát :P szegény Nyuszi,ahogy látom,még mindig úsznak a munkában :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 magamra sem ismerek... :P szénsavmentes ásványvíz,zacskó keksz előttem. és várom a csodát :P és vmi szappanoperát nézel a tvben ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 az már azért durva lenne... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 az már azért durva lenne... :wub: :P " nem az a baj amit mondasz hanem ahogy mondod " :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 és vmi szappanoperát nézel a tvben ? :P hát jobb lenne otthon feküdni az ágyon és a napot lopni :P kollegámmal elég idegesek lettünk,annyira de annyira szerencsétlen dolgozóink vannak hogy az már borzasztó... hmmm végülis majdnem mint egy szappanopera :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 napot lopni... szépek vagyunk... dógozni ki fog? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 napot lopni... szépek vagyunk... dógozni ki fog? :P én folyamatosan azt teszem :wub: :P na jó,nem folyamatosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ....magamra sem ismerek... :wub: szénsavmentes ásványvíz,zacskó keksz előttem. és várom a csodát :P.... Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Vigyázz ! A végén még dolgoznod is kell :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 na,békén lehet mostmár hagyni :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jönnétek hozzánk egy olyan napra, amikor a szeretett műszaktól vesszük át a melót... kb. fél óra alatt kell megoldani azt, amit ők 8 alatt nem oldottak meg. Érdekes mutatvány... egy párszor már eljátszottuk, és a főnök is tudja, hogy mennyire nem csinálnak semmit, de nem lép a tökükre, mert van egy csapat hülye, akik megcsinálják úgyis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jönnétek hozzánk egy olyan napra, amikor a szeretett műszaktól vesszük át a melót... kb. fél óra alatt kell megoldani azt, amit ők 8 alatt nem oldottak meg. Érdekes mutatvány... egy párszor már eljátszottuk, és a főnök is tudja, hogy mennyire nem csinálnak semmit, de nem lép a tökükre, mert van egy csapat hülye, akik megcsinálják úgyis. hát,nálunk ilyenkor,hónap végén elég magas a #&@{}˘˘°˛/mp arány... mindenkinek eszébe jut,mit kellett volna csekély 3 hét alatt megcsinálnia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 napot lopni... szépek vagyunk... dógozni ki fog? :wub: Én nem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Én nem! :P és még büszke is vagy rá! :wub: ez aztán a szép dolog! :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 mindig csak a munka.... mi lenne ha lazítanátok kicsit? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 én laza vagyok... szabadnapos... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 én laza vagyok... szabadnapos... :wub: te mindig az vagy :P már csak 20 perc,és vége ennek rémálomnak... ennyi szerencsétlent egy helyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 te mindig az vagy :P már csak 20 perc,és vége ennek rémálomnak... ennyi szerencsétlent egy helyen... Már csak 9... Nekem is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nekem egy kis hosszabbítás :wub: :P :P B) :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nekem egy kis hosszabbítás :wub: :P :P B) :lol: :D :P Porszívoznod kell a kekszmorzsa miatt ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts