mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Annyira beszélt, hogy nem vette észre, hogy megszakad és csak visszahívták. B) hihihi :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Én értettelek, csak nem akartam közbeszólni :-)))) Nem baj, ha igazán sörös vagy, akkor meg fogjuk találni a közös hangot (nem a magas C-t :-)) Disz iz begining of dö bjutiful frendcsip, Ahogy azt Garga Pitics is megmondta! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Disz iz begining of dö bjutiful frendcsip, Ahogy azt Garga Pitics is megmondta! :wub: nem teljesen pontosan írtad le,ha beleszólhatok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Angolul pont annyit tudok, mint szerbül. :wub: Nekem jó. :P Nomeg még a Casablankát sem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Angolul pont annyit tudok, mint szerbül. :wub: Nekem jó. :P Nomeg még a Casablankát sem láttam. csak poénnak szántam,bár lehet direkt írtad így :P akkor két hét múlva jössz debrecenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ez a db-i látogatásosságosság engem is érdekelne? gyüssz felénk földink? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 srácok,égő gyomorral mi az úristent lehet kezdeni??? :wub: úgy érzem kicsit több gyomorsavam van,mint kellene.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 srácok,égő gyomorral mi az úristent lehet kezdeni??? :wub: úgy érzem kicsit több gyomorsavam van,mint kellene.... 105 :P :P egyél, és lehetőleg ne igyál szénsavasat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 105 :wub: :P egyél, és lehetőleg ne igyál szénsavasat. B) ööö mi ez a 105? :P próbáltam tejterméket,egészen pontosan kakaót,de sajna keveset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ööö mi ez a 105? :wub: pötyögd má be lécci a telódba, oszt hívd már fel... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 pötyögd má be lécci a telódba, oszt hívd már fel... :P ááááááááá B) :lol: :D inkább nem :P csak hóvégi záráson ügyködünk,aztán ez a szám nem váltott ki különösebb gondolatot most belőlem :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 akkor jól sejtem, hogy tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy mi tudjuk, hogy te tudod, hogy mit jelent? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 akkor jól sejtem, hogy tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy mi tudjuk, hogy te tudod, hogy mit jelent? :wub: :P :P óllrájt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Vannak savlekötő tabletták, no meg kaja, kaja, kaja... És meg kellene nézni, hogy a sör milyen kémhatású. Ha lúgos, akkor egészséged megőrzése érdekében (Csakis azért! Élvezetből inni? Fúj! :wub:) minél többet kortyolni. Bor nem jó, az savas... Hogy mikor megyek? Nem a jövő hét végén, hanem utánna. 14.-e, ha jól sejtem. Hogy szombat-e, vagy vasárnap, délelőtt vagy délután, az nekem mindegy. Ebben döntsetek ti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 srácok,égő gyomorral mi az úristent lehet kezdeni??? :wub: úgy érzem kicsit több gyomorsavam van,mint kellene.... Keksz. Az felszívja a gyomorsavat. Tejtermék nem a legjobb rá, max aludttej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ... Hogy mikor megyek? Nem a jövő hét végén, hanem utánna. 14.-e, ha jól sejtem. Hogy szombat-e, vagy vasárnap, délelőtt vagy délután, az nekem mindegy. Ebben döntsetek ti. mindkétnap... non-stop! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Vannak savlekötő tabletták, no meg kaja, kaja, kaja... És meg kellene nézni, hogy a sör milyen kémhatású. Ha lúgos, akkor egészséged megőrzése érdekében (Csakis azért! Élvezetből inni? Fúj! :P) minél többet kortyolni. Bor nem jó, az savas... Hogy mikor megyek? Nem a jövő hét végén, hanem utánna. 14.-e, ha jól sejtem. Hogy szombat-e, vagy vasárnap, délelőtt vagy délután, az nekem mindegy. Ebben döntsetek ti. gyógyszert nem szeretek szedni,csak ha már nagyon muszáj. ööö este ittam alkoholmentes sört,lehet az a baj :wub: :D Bor az hétvégén lesz :P részemről a vasárnap lenne jó,szombaton nem tudom debrecenben leszek-e :P Keksz. Az felszívja a gyomorsavat. Tejtermék nem a legjobb rá, max aludttej. pedig én abban a tudatban vagyok már elég régóta,hogy a tej semlegesíti :lol: de akkor megyek veszek kekszet B) izéé... reggel keksz... :P kösz a tippet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 mindkétnap... non-stop! :P Az nekem nem buli. Anyu szülinapjára, és hugom névnapjára ugrom haza. Ők is lássanak már egy kicsit. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az nekem nem buli. Anyu szülinapjára, és hugom névnapjára ugrom haza. Ők is lássanak már egy kicsit. :wub: túltárgyaltuk. Akkor te döntesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 túltárgyaltuk. Akkor te döntesz! :wub: sörösüveget? :P eshetne egy kis hó addigra,és foroghatna a manta :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Megnyugtatlak... az a Manta hó nélkül is tud forogni! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Megnyugtatlak... az a Manta hó nélkül is tud forogni! :P Szemlélő állapota csak a kérdéses. Ha valaki eleget tintázik, akkor bármikor, bármi tud fororgni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Megnyugtatlak... az a Manta hó nélkül is tud forogni! :P persze,csak az káros az egészségére :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Szemlélő állapota csak a kérdéses. Ha valaki eleget tintázik, akkor bármikor, bármi tud fororgni :wub: Ha elég sokat iszol akkor is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ha elég sokat iszol akkor is! :wub: Ez király vót :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts