Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Inkább a billentyű feletti polc helyett a scannerre teszem legközelebb a dobozt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hmmm, akkor egy méregdrága billentyűzet helyett szerzünk neked egy olcsó pohártartót... Majd valami Mantából szedünk ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Tényleg, hallottatok már a kávéscsésze-tartó esetéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 CD tálca? Állítólag a nyíregyházi tanárképzőben történt, egy titkárnő játszotta el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 én máshonnan hallottam, de igen még a szervizes időmből van egy konkrét példám, amikor egy szétszedett CD-ROM-ból zsíroskenyér darabokat szedtünk ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Az sem semmi! Hát igen! Változnak az idők. Régen még csak a Népszabadság volt a zsíroskenyér elfogadott tározója, most már fejlődtünk, a CD tálca a mai szemlélet szerint úgylátszik leváltotta az újságot. (lásd írott média, CD tárak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Srácok!!!! Mindenhol traffipax van a városban!!!!!!Vigyázzatok!!! Egész héten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szerintem pár embernek már késő, de azért kösz az infót! (bár nekem nem aktuális) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Szerintem pár embernek már késő, de azért kösz az infót! (bár nekem nem aktuális) igen a kollegámnak például. De hisz te nem is vagy itt!!!Vagy igen?????????? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 +tiszteletbeli debreceni Válasz: Nemigen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szia Rulezke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 +tiszteletbeli debreceni Válasz: Nemigen :lol: Az oly sokat emlegetett határozottság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Emberek, nem hiszitek el, de egy órája olvasom vissza a topicot !!!!!!!!!!!!!!!! 1000 h.szólás született szombat este óta!!!! :lol: Undormány idő volt ma, meg volt egy-két intőosztó pillanatom is, úgíhogí életmentő volt végigolvasni a ti társalgótokat! :lol: Sanyi, kár, hogy nincs képed a Rekiről, ha fekete, akkor gyönyörű lehet, az én Rapidom is az lesz (nemsokára). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hát távolról szép, de közelről tiszta rozsda. De az nem számít. A motorja kőkemény, és ez a lényeg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Te fogod átültetni a motort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Isten ments! Azzal a sok tyúkbéllel? (injektoros) Majd egy szaki haver. De azért ott téblábolok majd!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Te amúgy szoktad télen is használni a Mantát? Nekem van sok olyan ismerősöm, akik a veterán/youngtimer autóikat elteszik télire, mint Opeltomi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hát, nekem még ez az első telem vele, de nincs másik autóm (kivéve a Rekit, de az donor), ráadásul még (már) jogsim sincs, tehát a lényeg, hogy használnám, de nem használom, de következő télen már biztos, hogy vele járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Baccus.......... Két órája lejárt a mosógép és elfelejtettem kivenni belőle a ruhákat a nagy fórumozásban!:shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 :lol: Én is így szoktam járni. Bár inkább a mosógép, mint a vasaló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 vasalni nem szoktunk ..... Igaz, van itthon egy valasó, de azzal a készülő bútorok élfóliáját vasaltuk még a nyáron. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Női praktika! Mindíg megborulok nagyságotok előtt! :lol: Vasalni egyébként én sem szoktam, nem engedi férfiúi büszkeségem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hát, ha van melletted egy csinos, dolgos asszonyka, akkor ez nem gond!..... Tényleg, menyire "buknak" a lányok a Mantára? :lol: Igazán kivételes autók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Asszonyka nincs, úgyhogy erősen tesztelni fogom, hogy milyen a hölgyeknél a teszési indexe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2005 Na hazaértem, nagy nehezen, még a pedálokat si alig bírtam kezelni, úgy fáj a derekam..... a város bedugult egy meleg szusis a homokkerti felüljáróról lefelé csorogva majdnem nekemjött, holott állt az egész sor a wesselényitől az állomásig :evil: a majom meg dúrodott kifelé..... Rohadna meg.... Most sétáltam kicsit, hátha kiáll a fájás, de nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts