adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ugrott a polgári út, a könyvviszgálat miatt túlóra :wub: és este van egy fuvarom is... nem is te furvaroztál,hanem én :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 szasztok Roli nézd meg a barkaSS videót .itt a link http://www.timeslip.hu/ akit még érdekel érdemes megnézni barks V8 5.7 :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 szasztok Roli nézd meg a barkas SS videót .itt a link http://www.timeslip.hu/ akit még érdekel érdemes megnézni barkas V8 5.7 :wub: :P Aranyos... :P De azért nekem igazából azt tetszik,hogy már most 12 másodperces a verda... Meg hát az ő váltója azért ott van...kéne nekem is egy olyan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ma délután kocsit mostam ,tehát holnaptól jön a lehűlés ,eső,sár stb.... Az utcánkban vagy egy fickó, eddig egy 1.3 -as benzin gázos Kadettja volt (szuper állapotban van),ha egy felhőt lát az égen már nem jön ki a garázsból vele, ma pedig integetett egy vadiúj H Astrából. :P Gyöngyház metál színű és OPC-LINE modell. :wub: Körbe vizsgáltuk....,hát elfogadnám!!! :P Bírom az ilyen márkahű embereket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ....szombaton szeritem nem is megyek.... Ezt már szerintem megbeszéltük :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ja!És én nem azt mondtam, hogy a halott pasi a jó, hanem hogy ha pasi akar elém lépni, akkor....szóval....abból még lehet valami :P Nem tudni manapság, hogy akarnak ismerkedni a fiatalok :wub: :P Én értettelek, csak nem akartam közbeszólni :-)))) Hát, én inkább kihagynám. Ha egy kis cukrot is érzek a kávéban, az már nekem ihatatlan... Nem is beszélve a többiről. A kávé méregerősen (lehetőleg kotyogóssal lefőzve), cukor nélkül az igazi. Nem baj, ha igazán sörös vagy, akkor meg fogjuk találni a közös hangot (nem a magas C-t :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ma délután kocsit mostam ,tehát holnaptól jön a lehűlés ,eső,sár stb.... Az utcánkban vagy egy fickó, eddig egy 1.3 -as benzin gázos Kadettja volt (szuper állapotban van),ha egy felhőt lát az égen már nem jön ki a garázsból vele, ma pedig integetett egy vadiúj H Astrából. :P Gyöngyház metál színű és OPC-LINE modell. :wub: Körbe vizsgáltuk....,hát elfogadnám!!! :D Bírom az ilyen márkahű embereket! nana! hétvégén jó időnek KELL lennie :P B) OPC line.. mi lenne ha kicserélnénk a "line"-t valami másra,és felcserélnénk a sorrendet? akkor megkapnánk az álmomat: GTC OPC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Endlos látom van avatarod! :wub: akkor logótervezésben segítesz? esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Endlos látom van avatarod! :wub: akkor logótervezésben segítesz? esetleg? Sokmindenhez értek, láttad a honlapomat, csak most amikor jó idő van, akkor az energiámat a házba fektetem, rossz időben, pedig bnőmenk segítek webes munkájában (szakmám) Egyetlen bajom, hogy nem bírok 1-2 óránál többet gép előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jut eszembe!Sanyi! Van egy fehérvári csajszi, nem bánod, ha hozzád irányítom? Mert ugye velünk nem sokat tud kezdeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 De másik logót akartam, de abból nem találom a gif-et, ami áteccő lenne, a kocka alakú jpg-ket meg utálom, de nem a nevem akarnám ott tündököltetni, hisz az már egyszer szerepel Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Sokmindenhez értek, láttad a honlapomat, csak most amikor jó idő van, akkor az energiámat a házba fektetem, rossz időben, pedig bnőmenk segítek webes munkájában (szakmám) Egyetlen bajom, hogy nem bírok 1-2 óránál többet gép előtt. ok!értem :wub: És igazad van Amúgy már kérdezni akartam, miért éppen Nagycserére esett a választás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jut eszembe!Sanyi! Van egy fehérvári csajszi, nem bánod, ha hozzád irányítom? Mert ugye velünk nem sokat tud kezdeni Szoktad elzavargatni a csajokat innen? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Szoktad elzavargatni a csajokat innen? :-)) egyeduralkodó akar lenni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Szoktad elzavargatni a csajokat innen? :-)) Neeeeeeeeem, csakhát ha már úgyis egy helyen vannak...akkor.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ok!értem :wub: És igazad van Amúgy már kérdezni akartam, miért éppen Nagycserére esett a választás? Mivel félnek az emberek a bwelívíztől, ami a kertségekben van, ott eléggé lent voltak az árak (nálam nem volt belvíz), meghát Kondoros lett volna még, de az túlságosan sűrűn lakott Erdőbe vágytam, persze előtte megkérdeztem, hogy voltak az elmúlt 5-10 évben betörések (rendőrségen), és nem voltak. Kondoroson napi rendszerességgel vannak. Itt sem vagyok egyedül, mert ezek vikend házak révén mégis kinnt élnek, életvitelszerűen, szal munka után haza, stb. kis tanyaegyüttes, 15-20 telek egyben, egyenként 1000 m2-esek Na éccakát nektek nyuffnyuff Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Akkor hasonló a Bayk és Biczóhoz, csakhát azok tényleg még sűrűbben lakottak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ....irányítom?.... iwiw ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ....Ha valaki tud az F16oshoz tetőkárpitot.... Naptető van ? Ez az : http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=12769023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jut eszembe!Sanyi! Van egy fehérvári csajszi, nem bánod, ha hozzád irányítom? Mert ugye velünk nem sokat tud kezdeni Küldjed! Jól néz ki? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Igen szuper a csaj,én ezt abból állapítottam mefg ahogy a betűket írja egymás után a hsz.-ban!Szerintem ,kedves arcú,barnás-vöröses-szőke ,160 cm magas ,zöldes-kék szemű,szereti az autókat és a sört szerető fiatal Mantás srácokat! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 iwiw ? Igen, ott gondoltam. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Igen, ott gondoltam. :wub: Akkor Sanyi ezt bebukta... Ja, nyuszi, nem hagytál ki semmit, a tali elmaradt, azaz áttolódott mára, mert tegnap sokáig melóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Akkor Sanyi ezt bebukta... Ja, nyuszi, nem hagytál ki semmit, a tali elmaradt, azaz áttolódott mára, mert tegnap sokáig melóztam. Miért, az egy jó kezdet lehet :wub: Akkor ez most egy felhívás? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 halihó! sajnálom, hogy tegnap elmaradt a tali. cserébe megtisztult a veki, jöhet az eső... már csepergett az előbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts