adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 mit???hogy mindent elintéztünk? írtam privit inkább :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 írtam privit inkább :P a kis titokzatoskodó! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 a kis titokzatoskodó! :P :P pasi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 pasi :wub: én is az vónék... akkor most én is az vagyok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 a kis titokzatoskodó! :P :wub: most intézzem nyilvánosan a családi ügyeket? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Mindegy nem aakrunk zavarkodni, csak feltartanálak titeket :wub: majd legközelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 én is az vónék... akkor most én is az vagyok? :P ne vedd magadra,nem tudta mit írjon,így odabiggyesztette a pasi szót...nagy cucc :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ne vedd magadra,nem tudta mit írjon,így odabiggyesztette a pasi szót...nagy cucc :wub: csak szeretnéd, ha nagy cucc lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 csak szeretnéd, ha nagy cucc lenne :P javítom magam: tudom hol a nagy cucc :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 most intézzem nyilvánosan a családi ügyeket? :D nem. :P Mindegy nem aakrunk zavarkodni, csak feltartanálak titeket :P majd legközelebb dehogyis! nem tartanátok fel minket!!! :P ne vedd magadra,nem tudta mit írjon,így odabiggyesztette a pasi szót...nagy cucc :wub: B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 húúúú srácok annyira belelendültem az evésbe,hogy nagyon :P méggggggggggg :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 jó étvágyat! Egyél nyugodtan! kiccsikó!!! hali! mizujs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jövő hétvégén mehetek Debrecenbe melózgatni... :P Remélem szombat estére szerveztek valami light Partyt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Persze! Nálunk egy festést! :P az elég lightos party lesz. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jövő hétvégén mehetek Debrecenbe melózgatni... B) Remélem szombat estére szerveztek valami light Partyt :P :P szalagtűzőn leszünk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 :P szalagtűzőn leszünk :wub: végülis az elég lájtos party B) privit te szoktál nézni? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 végülis az elég lájtos party :P privit te szoktál nézni? :wub: B) Nem! Most meg megyek és átveszem az ajándékba kapott virágföldeket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Most meg megyek és átveszem az ajándékba kapott virágföldeket :wub: inkább szekrénysort kérjé cshájéééé :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Itt van Lujdzsi!!! Mesélj! merre jártál! :wub: Én mingyá lépek, mert még beugrok az hírös nagyvárosba, aztán meg szülői, aztán meg... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Sziasztok pajtosok! Üdvözlet a régieknek és újaknak.Először is szeretnék bocsánatért esedezni amiért oly ritkán vagyok itt de a munkám mobilis mivoltából adódóan nem mindig jutok géphez. :wub: Megvagyok jólvagyok az F16-is robog még.Meló ezerrel néha azért bekukk ide is.Ha valaki tud az F16oshoz tetőkárpitot baráti áron mondjuk szürkét kérem jelezze azt nekem akár emilben akár telefonon!Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 inkább szekrénysort kérjé cshájéééé :lol: :D nem kértem, adtak Itt van Lujdzsi!!! Mesélj! merre jártál! :P Én mingyá lépek, mert még beugrok az hírös nagyvárosba, aztán meg szülői, aztán meg... :P :wub: mész Kecsóra??? B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 nem kértem, adtak :wub: mész Kecsóra??? :P :P akkor adjanak azt B) és debrecen is híres város,nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ugrott a polgári út, a könyvviszgálat miatt túlóra :wub: és este van egy fuvarom is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ....végülis az elég lájtos party :wub:.... 1 jótanács. Balázska ha ivott, akkor ne engedd a tesód közelébe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gelko! Csütörtökre, de méginkább szombatra kész lesz az ótó a 2.0 8v megoldással? fogalmam sincs..szombaton szeritem nem is megyek,...de még eldől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts