szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ok, akkor most jössz te :P :wub: Gyere te is, aztán élőben lejátszuk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Polgárra jön. Bütykölünk. Megint. Polgár... Tomihoz... látogatóba. :P Szóval kihagytok a jóból :P pedig miylen sokat segítettem a múltkor is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gyere te is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gyere te is, aztán élőben lejátszuk! :P :wub: későn szóltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Szóval kihagytok a jóból :P pedig miylen sokat segítettem a múltkor is :wub: Mikor végzel? Sztem mackó elhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Szóval kihagytok a jóból :P pedig miylen sokat segítettem a múltkor is :P engem mindig kihagynak :D :wub: B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 engem mindig kihagynak B) :wub: :P :P gyertek akkor ti is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ...pedig miylen sokat segítettem a múltkor is :P A lesifotókra gondolsz? :P Polgár... Tomihoz... látogatóba. B) Viszek haza stab IC-t is. :lol: Ha még van bent... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 no akkor ki jön még ma Tomihoz? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 gyertek akkor ti is! :lol: mennék szívesen,de mielőtt nyuszi beleéli magát,közlöm,hogy nem ér,rá tüdőszűrésre kell mennie mindenképpen.... B) helyesebben már kb 1-2 hete kellett volna :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 mennék szívesen,de mielőtt nyuszi beleéli magát,közlöm,hogy nem ér,rá tüdőszűrésre kell mennie mindenképpen.... B) helyesebben már kb 1-2 hete kellett volna :wub: :P :P :lol: az megvár Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 :wub: az megvár persze,hogy utána meg hallgassam egy hétig,hogy miattam nem jutottál el oda... NEM :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 mennék szívesen,de mielőtt nyuszi beleéli magát,közlöm,hogy nem ér,rá tüdőszűrésre kell mennie mindenképpen.... :D helyesebben már kb 1-2 hete kellett volna :wub: B) :lol: Akkor az az egy nap ide vagy oda... :P Viccet félretéve, tessék komolyan venni! Nem úgy mint én... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Nyuszi! Köhögsz?? van valami bajod? Nincs? akkor meg? hol itt a probléma? majd elmész egy másik napon! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Akkor az az egy nap ide vagy oda... :wub: Viccet félretéve, tessék komolyan venni! Nem úgy mint én... :P csak tegnap a lelkemre kötötte,ha MA elmegyünk... és utána persze én lennék a hibás érte.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 persze,hogy utána meg hallgassam egy hétig,hogy miattam nem jutottál el oda... NEM :P Egy hét? Mi tart abban egy hétig? Én Tiszaújvárosban csináltattam, mert a kihirdetett időpontban nem tudtam ( :wub: ) elmenni és 10 perc volt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Egy hét? Mi tart abban egy hétig? Én Tiszaújvárosban csináltattam, mert a kihirdetett időpontban nem tudtam ( :wub: ) elmenni és 10 perc volt az egész. mondom,én benne lennék,de sok a teendő,mert ugye csütörtökön nekünk vége a hétnek. és nem tom hogy a sok teendő közé hogy rakna még egyet pluszba :P B) és mi tart egy hétig? hát hogy nem megy el amikor kéne.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 csak tegnap a lelkemre kötötte,ha MA elmegyünk... és utána persze én lennék a hibás érte.... :wub: Nem mindegy, hogy miért vagy a hibás? Ha nem jöttök, akkor azért, ha nem mentek, akkor azért! :P Így meg legalább taliznánk végre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Nem mindegy, hogy miért vagy a hibás? Ha nem jöttök, akkor azért, ha nem mentek, akkor azért! :wub: Így meg legalább taliznánk végre. Szerintem itt az igazság! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Nem mindegy, hogy miért vagy a hibás? Ha nem jöttök, akkor azért, ha nem mentek, akkor azért! :P Így meg legalább taliznánk végre. hát nem mindegy B) könnyebb mindig a kisebbet bántani :P :wub: taliban benne vagyok,de most az ő érdekét nézem,na,mert tegnap még ott rinyált,hogy nem fogja tudni letudni a dolgait péntekre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 mondom,én benne lennék,de sok a teendő,mert ugye csütörtökön nekünk vége a hétnek. De jó már valakiknek... :P és nem tom hogy a sok teendő közé hogy rakna még egyet pluszba :wub: B) és mi tart egy hétig? hát hogy nem megy el amikor kéne.... :P Ok, végülis nem tíz perces talit terveztünk, mert legalább egy kütyüt meg kellene javítani. Meg cserélni a stab IC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Mackónak szülői, mire ő végez, mi is.....szerintem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Mackónak szülői, mire ő végez, mi is.....szerintem :wub: Ez meg a másik! :P Tuttam, hogy Nyuszira számíthatok a kreativitást illetően. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ez meg a másik! :D Tuttam, hogy Nyuszira számíthatok a kreativitást illetően. :lol: vááááááááááá felőlem mehetünk mondom,csak utána meg azt fogom hallgatni egy hétig :wub: ezt akarjátok? :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 vááááááááááá felőlem mehetünk mondom,csak utána meg azt fogom hallgatni egy hétig :wub: ezt akarjátok? :P :P B) mit???hogy mindent elintéztünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts