Gelko Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Meg vannak őrülve a haverjaim érte :-)) a vicc, hogy még azok is, akik nem kávéznak Endlos nem lesz avatarod ? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Dettó. Endlos, engem nem tudnál rávenni, hogy kipróbáljam. :-DDDDDDDDDDDDD Eddig senkit nem kellett rávennem :-)) Amúgy csak a tej alap miatt is tömény, szal csak annak ajánlom, aki tejkedvelő, mellesleg az adalékanyagokat, nem vederszámra zúdítom bele, hanem ízléssel Endlos nem lesz avatarod ? :P :wub: Gelko milyen avatar, és léci dobjál gyorsan ótóképlinkeket :-pp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Gelko mien avatar, és léci dobjál gyorsan ótóképlinkeket :-pp a kis kép a neved alatt és milyen ótóképlink kell ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 a kis kép a neved alatt és milyen ótóképlink kell ? :wub: Hát a tiedről teeeeeeeee :-)) Merhog nem nagyon vágom még, hogy hol is kell őket megnézni. Éshát ótórajongó révén... az első opel egy ascona volt, amit vezettem (és javítottam) Ja meg arra sem jöttem még rá, hogy hogyan kell a nevem alá kis képet tenni. Na adios amigosz, end lányosz, megyek szivattyút telepíteni í:-pp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hát a tiedről teeeeeeeee :-)) ime : http://www.youngtimer.hu/talalkozo/veteran...opel2006002.jpg http://www.youngtimer.hu/talalkozo/veteran...opel2006010.jpg http://www.youngtimer.hu/talalkozo/veteran...opel2006063.jpg http://www.youngtimer.hu/talalkozo/veteran...opel2006103.jpg a második képen vagyok én a sofőr a többin átültem a jobb 1 be mer haver vezet...hátul meg Atommanó a kameraman :wub: Ja meg rra sem jöttem még rá, hogy hogyan kell a nevem alá kis képet tenni. lap teteje beállítások és Avatar menüpont a bal szélen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Kapucsínó!!!!!!!!!!nekem jöhet, akár most is :wub: Gelko és az ő asconája, hát igen.....alig várom hogy megint ülhessek benne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Endlos! azt a capcsit kipróbálnám... tej is jöhet, kávé is jöhet... szóval, én már mindegy! :wub: Gelko! Csütörtökre, de méginkább szombatra kész lesz az ótó a 2.0 8v megoldással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ja!És én nem azt mondtam, hogy a halott pasi a jó, hanem hogy ha pasi akar elém lépni, akkor....szóval....abból még lehet valami :P Nem tudni manapság, hogy akarnak ismerkedni a fiatalok :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ejha Nyuszi! Szóval te így ismerkedsz? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ejha Nyuszi! Szóval te így ismerkedsz? :P :wub: Nem ezt mondtam....én csak elmélkedtem, hogy mennyire elvetemültek a mai fiatalok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 most meg magyarázkodsz! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 most meg magyarázkodsz! :wub: Én nem vagyok fiatal :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Meg vannak őrülve a haverjaim érte :-)) a vicc, hogy még azok is, akik nem kávéznak Hát, én inkább kihagynám. Ha egy kis cukrot is érzek a kávéban, az már nekem ihatatlan... Nem is beszélve a többiről. A kávé méregerősen (lehetőleg kotyogóssal lefőzve), cukor nélkül az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Én nem vagyok fiatal :P B) tőlem fiatalabb vagy... :P én meg a nagyöreg... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 :wub: Nem ezt mondtam....én csak elmélkedtem, hogy mennyire elvetemültek a mai fiatalok :P És AdorjanT is ilyen elvetemült? Ha már olyan fiatal... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 És AdorjanT is ilyen elvetemült? Ha már olyan fiatal... :P igen... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Köszönöm válaszát, nincs több kérdésem! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Köszönöm válaszát, nincs több kérdésem! :P Szivesen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Mit bántjátok már megint szegényt! Tessék a Tamásról elzizzenni! :P Tamások tartsunk össze! :wub: Mackó, mindjárt ebédidő! :P Ja, akkor jössz ma? Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 igen, minnyá ebídidű... és megyek... a szülői értekezlet után azonnal. :wub: 4-kor kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hová mész? Mit bántjátok már megint szegényt! Tessék a Tamásról elzizzenni! B) Tamások tartsunk össze! :wub: Mackó, mindjárt ebédidő! :P Ja, akkor jössz ma? Mikor? ok, akkor most jössz te :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 szerintem a corsában jobbak az esélyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hová mész? ok, akkor most jössz te :P :wub: Polgárra jön. Bütykölünk. Megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hová mész? Polgár... Tomihoz... látogatóba. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 háhhh kicsit nem vagyok itt aztán azonnal kibeszéltek :P régen elvetemült voltam,az igaz :P . mostmár megfontolt :wub: csak már megint engem kell piszkálni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts