mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ha csak reggel lenne ez a szitu! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 ha csak reggel lenne ez a szitu! :lol: :wub: vhogy sejtettem a választ :D sajna a hónap utolsó hetében dolgozni kell :P B) de utána 3 hét pihi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 nana,bele se kezdj :P :wub: én úgy vagyok,hogy reggel inkább nem csinálok itt semmit,mert fáradtan nagyobb az esély hogy hibázok :P Jóll böszísz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jóll böszísz no meg persze,aki keveset dolgozik,annak kevesebb a hibarátája,így jutalmat érdemel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 no meg persze,aki keveset dolgozik,annak kevesebb a hibarátája,így jutalmat érdemel :wub: (ha már sazr vicceknél járunk) Jut-alom a cicáknak is hehehe Mackosajt lenn a felhasznok közt mér van zölddel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 (ha már sazr vicceknél járunk) Jut-alom a cicáknak is hehehe :wub: :P és hogy hívja a csaj hal a férfi halat? halkan Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 no meg persze,aki keveset dolgozik,annak kevesebb a hibarátája,így jutalmat érdemel :wub: Aki meg egyáltalán nem dolgozik, az sosem hibázik, így ő lesz az igazgató! :P Én ma erre hajtok... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Aki meg egyáltalán nem dolgozik, az sosem hibázik, így ő lesz az igazgató! :wub: Én ma erre hajtok... :P én meg nem akarok dolgozni :P csak otthon számolgatni a pénzt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 SzaboT,most csalódtam benned :wub: miféle vicceket raksz be :P Azt nyuszi miatt raktam be. Utaltam az uborkás listára. Itt a visszavágás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Azt nyuszi miatt raktam be. Utaltam az uborkás listára. Itt a visszavágás. persze,értem én B) na de nyuszi csak ne uborkázzon :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Mackó, most nézem, hogy az msn-en te már két napja az ebédet várod. Éheztet az asszony? :P persze,értem én :D na de nyuszi csak ne uborkázzon :wub: :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 lehet mindig egy nappal előre írja. mert a másnapi ebéd az tényleg LASSAN jön :wub: és nem nevetni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 lehet mindig egy nappal előre írja. mert a másnapi ebéd az tényleg LASSAN jön :P és nem nevetni :P Ja, LASSAN. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 :wub: :P és hogy hívja a csaj hal a férfi halat? halkan BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ja, LASSAN. :wub: nyuszi meg vagy 1-1,5 hete "zuhanyozom" :P lehet ezért olyan selymes a bőre :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 nyuszi meg vagy 1-1,5 hete "zuhanyozom" :P lehet ezért olyan selymes a bőre :wub: :P Símogattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Símogattad? minden nap :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Mackosajt lenn a felhasznok közt mér van zölddel? mert moderátor lennék. B) így különböztet meg a fórum minket. Mackó, most nézem, hogy az msn-en te már két napja az ebédet várod. Éheztet az asszony? :P :P Nem, csak néha elfelejti az msn elmenteni az új szöveget... mint ahogy azt most oda be is írtam. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 nyammnyamm :-)) Fincsi ez a kínai kajcsi, nemadok :-PP Uhh az írás nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 jó étvágyat! én igazából még nem ettem,de vhogy nem is vágyakozok utána :wub: Nem, csak néha elfelejti az msn elmenteni az új szöveget... mint ahogy azt most oda be is írtam. :P egy gépen használsz csak msnt? mert én kettőn,és néha átvesz ezt-azt :P de hát microsoft,mit várhatnánk tőle B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 jó étvágyat! én igazából még nem ettem,de vhogy nem is vágyakozok utána :wub: egy gépen használsz csak msnt? mert én kettőn,és néha átvesz ezt-azt :P de hát microsoft,mit várhatnánk tőle :P És mit szólsz ahhoz az endos féle cappucinohoz, amikor egy bögre tejet beteszekmikróba, utána bele instandt kakaó, insdtandt kávé, barnacukor, és egy kis vaníliaízű kapcsipor Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 És mit szólsz ahhoz az endos féle cappucinohoz, amikor egy bögre tejet beteszekmikróba, utána bele instandt kakaó, insdtandt kávé, barnacukor, és egy kis vaníliaízű kapcsipor íjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :wub: :P :P B) nem gyenge Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 íjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :wub: :P :P B) nem gyenge Meg vannak őrülve a haverjaim érte :-)) a vicc, hogy még azok is, akik nem kávéznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Meg vannak őrülve a haverjaim érte :-)) a vicc, hogy még azok is, akik nem kávéznak én személy szerint se kapucsínó,se kávé... tiszta és egészséges életet élek :wub: de azért az ízére kíváncsi vagyok,elég "tömény" lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 én személy szerint se kapucsínó,se kávé... Dettó. Endlos, engem nem tudnál rávenni, hogy kipróbáljam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts