szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Műtétre vár :wub: Engem meg munkába...majd bentről még írok! :P Akkor laza munkát. Én most lépek bubukálni... Jó éjt Opelesek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Sanyi ez olyan volt mintha azt írtad volna hogy "qrva jó az íze a sörnek,de én nem szoktam inni" B) :lol: :D LOLLLLLLLLLLLLLLLL :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Roli, hülyeséget szoktam mondani, de őrültséget nem!!! :wub: Ja, és éjszaka van, éljen a farhatalom!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hajnalodik, kiugrom a gyárból a buszsoffőr már vár reám... lálálálá!!! Bár így volna. Nembaj, még négy óra, és vége a tegnapnak. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hajnalodik, kiugrom a gyárból a buszsoffőr már vár reám... lálálálá!!! Bár így volna. Nembaj, még négy óra, és vége a tegnapnak. :wub: Nekem meg most kezdődött a ma... :P Alig bírtam felkelni. Ha nem ígértem volna meg öcsémnek, hogy behozom a suliba, hát bizony visszaalszok még 1-2 órácskára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Reggelt! Meg kell állapítanom a szőke nők nagyo bátrak :P Ma ketten is ki akartak elém lépni az útra :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Reggelt! Meg kell állapítanom a szőke nők nagyo bátrak :P Ma ketten is ki akartak elém lépni az útra :wub: :P Ez nem feltétlen bátorságra utal... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Ez nem feltétlen bátorságra utal... :wub: csak finoman akartam fogalmazni, hogy senki érzéseit ne sértsem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 csak finoman akartam fogalmazni, hogy senki érzéseit ne sértsem :P Én is csak az álmosságra akartam utalni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jó Reggelt! Ti álmosak vagytok? vagy a szőke nők voltak azok? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jó Reggelt! Ti álmosak vagytok? vagy a szőke nők voltak azok? :P :P B) Jó reggelt! én most vhogy nagyon jól keltem,de sajna a melóhelyre beérve elment az összes jókedvem,imádom ezeket a hóvégi zárásokat.... :P szőke nők elém nem ugrálnak,bizonyosan azért,mert ha elütném őket,akkor csak az örök zebramezőkről csodálhatnának engem :wub: :lol: :D :P így viszont kapnak az élettől egy esélyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Én is jobban díjaztam volna, ha pasik akartak volna a kerekeim előtt heverni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jó Reggelt! Ti álmosak vagytok? vagy a szőke nők voltak azok? :P :P B) Szerintem is-is... 6-ra jöttem, de majd' elalszok a monitor előtt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Én is jobban díjaztam volna, ha pasik akartak volna a kerekeim előtt heverni :wub: még jó hogy csak a kerekeid előtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Én is jobban díjaztam volna, ha pasik akartak volna a kerekeim előtt heverni :P :wub: Mi jó van egy halott pasiban? Hm, tudod mit, inkább ne válaszolj... Az az érzésem, hogy a válaszod benne lenne a "Miért jobb az uborka egy pasinál" listában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 :wub: Mi jó van egy halott pasiban? Hm, tudod mit, inkább ne válaszolj... Az az érzésem, hogy a válaszod benne lenne a "Miért jobb az uborka egy pasinál" listában. :P :P Ok, nem válaszolok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 :wub: Mi jó van egy halott pasiban? Hm, tudod mit, inkább ne válaszolj... Az az érzésem, hogy a válaszod benne lenne a "Miért jobb az uborka egy pasinál" listában. hát egy halott pasiban nem nagyon van jó dolog... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 hát egy halott pasiban nem nagyon van jó dolog... :P esetleg a hullamerevség! :P :wub: B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 esetleg a hullamerevség! :P :wub: B) :lol: nem nagy esélyét látom annak,hogy az elütés pillanatában öö úgy merevedne meg,hogy az további célokra felhasználható legyen :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 elütéről én nem regéltem... csak a hulla pasira. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 elütéről én nem regéltem... csak a hulla pasira. :P jah :lol: bár sztem egy élőben több jó dolog van. itt vagyok pl én :wub: :P :P B) SzaboT,most csalódtam benned :D miféle vicceket raksz be :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jézu ti ien korán ömledeztek a csavartpoénoktól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jézu ti ien korán ömledeztek a csavartpoénoktól? hát,inkább dolgozzunk? jajjjj ez rossz ötlet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 hát,inkább dolgozzunk? jajjjj ez rossz ötlet :wub: pláne amikor szabadnapos vagyok! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 pláne amikor szabadnapos vagyok! :wub: :P nana,bele se kezdj :lol: :P én úgy vagyok,hogy reggel inkább nem csinálok itt semmit,mert fáradtan nagyobb az esély hogy hibázok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts