szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 és ciciillatosítót? :wub: :P Azzal ciciket kellett volna illatosítani? :P Vagy te cicis illatosítóra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 :wub: Azzal ciciket kellett volna illatosítani? :P Vagy te cicis illatosítóra gondolsz? Na zt hittem már senki nem csap le rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Na zt hittem már senki nem csap le rá :wub: én nem mertem megszólalni,mert még gyerekesnek szólítottál volna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 én nem mertem megszólalni,mert még gyerekesnek szólítottál volna :P Igazat szóltam volna... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Igazat szóltam volna... :wub: :P de mivel nem mondtam,ezért nem állt helyt a gondolatod B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Ez nem volt gyerekes. Ezt egy gyerek még nem értette volna... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 ....én nem mertem megszólalni.... Tombol a nyusziterror ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tombol a nyusziterror ? :P jobb a dolgoknak elejét venni B) :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 de mivel nem mondtam,ezért nem állt helyt a gondolatod B) :P ezért volt ott a volna!Ezt nem tanítják alsóban? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 ezért volt ott a volna!Ezt nem tanítják alsóban? :wub: :P na ne kezd B) :lol: mondhatnám azt is,hogy "átmegyek" :P egyrészt igaz,másrészt hamarosan meg még közelebb leszel tamás báttya kunyhójához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tombol a nyusziterror ? B) Vadnyúl :P na ne kezd :lol: :D mondhatnám azt is,hogy "átmegyek" :P egyrészt igaz,másrészt hamarosan meg még közelebb leszel tamás báttya kunyhójához :P :wub: ezt nem egészen érteni, hamarosan én a Nagyerdő felé fogok kocsikázni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 vadnyúl? én inkább gyári hibás tigrisnek nézem :P (attól pedig neeeemmféleekkkkkkk B) ) :P ezt nem egészen érteni, hamarosan én a Nagyerdő felé fogok kocsikázni :lol: de még othon vagy és átmehetek teeee :wub: nagyerdő? de jó vkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Helló,sziasztok! :wub: Itt vagyok újra,megpróbálok többet fenn lenni ha sikerül!Lesz mit visszaolvasnom vagy 10 oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 ....vadnyúl? én inkább gyári hibás tigrisnek nézem :wub:.... Viselkedéséből lehet eldönteni, hogy nyuszi tigris, vagy tigrisnyúl :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Viselkedéséből lehet eldönteni, hogy nyuszi tigris, vagy tigrisnyúl :wub: ööö és ha egyik sem? :P Helló,sziasztok! :P Itt vagyok újra,megpróbálok többet fenn lenni ha sikerül!Lesz mit visszaolvasnom vagy 10 oldal. üdv! legyél is,nőjjenek a kommentek :lol: bár szerencsére zajlik a mi kis életünk,van mindig mit olvasgatni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 ....ööö és ha egyik sem? :wub:.... Azt mondjuk a kép kapcsán írtam, amit írtam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Csak annyit tettél, hogy elküldted a bemutid nyuszinak, aki nekem, mint webesnek átküldte. Én meg felszerkesztettelek ide is meg oda is. Ha meghívsz, akkor naná! :P Nektek itt az üzik mellett kép van, én hogy tok oda vmit feltenni? Lenne egy kis jelképem, egy csiga Egyébként meg összefosom magam, ma legyorsult egy neue szuka (új suzuki swift) Bittos vmi sportos 1.6-os verzsön volt az a levegővel kifúvás... hát... tüneti kezelés. 10-15e km alatt jóval több levegő megy keresztül rajta, mint amit olyankor visszafelé keresztül fújnak, és azé a kosz meg közben bele is van tapadva rendesen. B) Csak azt is vedd figyelembe, hogy milyen irányban megy a menet közben a levegő keresztül rajta, és milyen sebességgel, a fuvatás azért más. na,akkor jól sejtettem. nos igen,rántott sajt az fontos dolog :P mert akkor Nyuszi mit fog enni :wub: Bár nem tuom, milyen dátzumról ebszéltek, de én mindennap a panoráma étterem mellett megyek el, és néha ráfordulok, eléggé durva élmények vannak ott :-)) Főleg az oasmik, amit nem ismer az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nektek itt az üzik mellett kép van, én hogy tok oda vmit feltenni? Lenne egy kis jelképem, egy csiga Egyébként meg összefosom magam, ma legyorsult egy neue szuka (új suzuki swift) Bittos vmi sportos 1.6-os verzsön volt Csak azt is vedd figyelembe, hogy milyen irányban megy a menet közben a levegő keresztül rajta, és milyen sebességgel, a fuvatás azért más. Jobbra fent : "Beállítások"> bal oldal "Személyes profil"> "Avatar beállítások" > "Új kép feltöltése, saját gépről" > "Avatar frissítése" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyébként kaptam iszonyat részletes horoszkópot. Ha érdekel, elküldön e-mailben. Nyilasosat nem kaptál? Mer az jöhet nekemmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Összes jegy megvan, de nem bírom ma a freemailel elküldeni. Holnap újra próbálkozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Összes jegy megvan, de nem bírom ma a freemailel elküldeni. Holnap újra próbálkozom. Én csak akkor hiszek benne, ha jót ír. :P Szal a mérleg is jöhet... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én abszolult nem hiszek benne, de el szoktam olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én abszolult nem hiszek benne, de el szoktam olvasni. Sanyi ez olyan volt mintha azt írtad volna hogy "qrva jó az íze a sörnek,de én nem szoktam inni" :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Sanyi ez olyan volt mintha azt írtad volna hogy "qrva jó az íze a sörnek,de én nem szoktam inni" :wub: :P :P Szia Roli! Mi van a kislánnyal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Szia Roli! Mi van a kislánnyal? Műtétre vár :wub: Engem meg munkába...majd bentről még írok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts