mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 öööö de talán nem olyan módszerrel kellene FELAVATNI a lakást :wub: :P Már ha marad belőle valami :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Már ha marad belőle valami :P ööö mármint miből :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 egy üveg pezsgőt a falhoz fogunk csapni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 egy üveg pezsgőt a falhoz fogunk csapni? :P NEM POCSÉKOLUNK :wub: :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 NEM POCSÉKOLUNK :wub: :P :P B) Nekem ez nem pocséklás... :lol: nem szeretem a pezsgőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nekem ez nem pocséklás... :wub: nem szeretem a pezsgőt én sem annyira,de azért csak koccintunk majd :P utána meg azt csinálnak vele,amit akarnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Rendben. Most viszont távozom, majd lehet benézek, ha lesz időm pdazni. pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 viszont válltáska :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én viszont szeretem a pezsgőt :wub: Úgyhogy nem csapkodni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 nem mi akarunk akkora nagy bulit hogy csapkodjunk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 nem mi akarunk akkora nagy bulit hogy csapkodjunk :P MS akar falat bontani pezsgősüveggel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Ej, nem értitek ti Mackó jószándékát! Ő csak a konyhát szeretné bővíteni, az egyik fal eltávolításával... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Ej, nem értitek ti Mackó jószándékát! Ő csak a konyhát szeretné bővíteni, az egyik fal eltávolításával... :wub: Szimpatikus neki az amcsikonyha ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Ej, nem értitek ti Mackó jószándékát! Ő csak a konyhát szeretné bővíteni, az egyik fal eltávolításával... :wub: Vagy csak skót bővítést akar csinálni. Leszedi a vakolatot... A szervezkedést tényleg decemberben kell kezdeni, mert az ünnepek miatt nem nagyon lesz nyitva semmi. Előre le kell szervezni mindent. Dec 25-én lesz megemlékezés az első komolyabb talinkra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nem, szerintenma ajnuár 7-eit kellene megünnepelni, az alakulást, aztán meg pótszilveszteri bulit tartani :wub: Ej, nem értitek ti Mackó jószándékát! Ő csak a konyhát szeretné bővíteni, az egyik fal eltávolításával... :P aham, csak nekem akar segíteni a bontásban...értem már :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nem, szerintem a január 7-eit kellene megünnepelni, az alakulást, aztán meg pótszilveszteri bulit tartani :wub: Nem bulira gondoltam, csak összeröfire... Nosztalgiából. Akkor úgysem lesz nyitva semmi. Alakuló buli+pótszilveszter. Jól hangzik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nem bulira gondoltam, csak összeröfire... Nosztalgiából. Akkor úgysem lesz nyitva semmi. Alakuló buli+pótszilveszter. Jól hangzik! :wub: nonstop buli powa :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 nonstop buli powa :wub: Villám-buli! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nem bulira gondoltam, csak összeröfire... Nosztalgiából. Akkor úgysem lesz nyitva semmi. Alakuló buli+pótszilveszter. Jól hangzik! :P jah azt hittem a vacsira reagáltad ezt, de persze lehet 25-én megint egy, de lehetőleg most ne úgy és ott :wub: vagy majd megitn viszek sütit és teát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én meg száraz zoknit, váltócipőt, és pótkulcsot. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én meg száraz zoknit, váltócipőt, és pótkulcsot. B) :wub: :P Ez jó volt Megnézem a képeket este :P nosztalgiából Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én meg száraz zoknit, váltócipőt, és pótkulcsot. :P És egy erősebb Mantát... :wub: :P Ez jó volt Megnézem a képeket este :)nosztalgiából Én a minap néztem át a képtárat. Honnan szedünk megint egy buszsofőrt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 És egy erősebb Mantát... Én a minap néztem át a képtárat. Honnan szedünk megint egy buszsofőrt? :P és ciciillatosítót? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 és ciciillatosítót? :wub: nekem vannnnnn :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Az én cicisemet tönkretette a nap, úgyhogy sajna a kukában kötött ki. :wub: Olyan PEZ "szerű" cukorkád van még? :P Az erősebb (de még nem az erős) Manta pedig ott lesz. :P (hacsak akkor már nem lesz szétborítva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts