mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Csak azért lehet, mert te is biztos csendes ember vagy. :P :P a Csendes-ről jut eszembe... mingyá felhívom Lujdzsit, hogy mi a szösz van vele... régen járt felénk. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Csak azért lehet, mert te is biztos csendes ember vagy. :P B) a Csendes-ről jut eszembe... mingyá felhívom Lujdzsit, hogy mi a szösz van vele... régen járt felénk. :wub: tudtad,hogy ő is regisztrált a CS-n? de csak mint user. meg is lepődtem,amikor írt az oldalamra :P (mondjuk azóta se láttam :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Van! Mi már ettünk ott olyat. :wub: mondjuk azóta lehet, én pár éve voltam ott utoljára Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 mondjuk azóta lehet, én pár éve voltam ott utoljára azóta már sok minden történt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 mondjuk azóta lehet, én pár éve voltam ott utoljára :D de azért állítja, hogy nincs... :wub: :P :P azóta már sok minden történt :P Többek között T. József kiskorú hangoskodó is ott lett beteg... vagyis az ott evett pacaltól! B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én abból indultam ki, hoyg nekem nem ízlett a kaja, mert egy bőségtálon nem az volt amit akartam....és amúgy is....de lehet változott, de mivel én is elvileg meghívott leszsek...ne oda menjünk :wub: Bár én szeretném lemondani inkáébb Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Én abból indultam ki, hoyg nekem nem ízlett a kaja, mert egy bőségtálon nem az volt amit akartam....és amúgy is....de lehet változott, de mivel én is elvileg meghívott leszsek...ne oda menjünk :P Bár én szeretném lemondani inkáébb azért kérdezem a tisztelt hallgatóságot,hogy tippeket kapjunk. B) és miért akarod lemondani???? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 miféle kajálás lesz? halljátok-é ti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 miféle kajálás lesz? halljátok-é ti? húgomnak lesz jövőhéten szalagtűzője,és utána lenne egy kis vacsi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Csak!Nem szeretem az efféle vacsorákat... :wub: De mackó pl. az alakukást majd megünnepelhetnénk mi is egy vacsival, nem?Majd januárban visszatérünk rá, ki mit szól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Csak!Nem szeretem az efféle vacsorákat... :wub: majd ülünk külön asztalhoz :P persze fater fizet :P B) :lol: jóó lesz,meglátod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 húgomnak lesz jövőhéten szalagtűzője,és utána lenne egy kis vacsi B) értem. :P Csak!Nem szeretem az efféle vacsorákat... :wub: Ez egy karakán válasz volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Csak!Nem szeretem az efféle vacsorákat... :wub: De mackó pl. az alakukást majd megünnepelhetnénk mi is egy vacsival, nem?Majd januárban visszatérünk rá, ki mit szól :P meg opel-emléma alakú tortával!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 De mackó pl. az alakukást majd megünnepelhetnénk mi is egy vacsival, nem?Majd januárban visszatérünk rá, ki mit szól :wub: kezdjük korábban a szervezést. :P december? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Jaja! Decembrben már lehet szervezkedni, mert jan. 7-e eléggé a hónap eleje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nekem jó...akkor ezek szerint örültök a felvetésnek :wub: Örülök neki Ez egy karakán válasz volt. :P ismersz :P Andrea, a karakán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyébként kaptam iszonyat részletes horoszkópot. Ha érdekel, elküldön e-mailben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyébként kaptam iszonyat részletes horoszkópot. Ha érdekel, elküldön e-mailben. horoszkóp.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyébként kaptam iszonyat részletes horoszkópot. Ha érdekel, elküldön e-mailben. :wub: jöhet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 horoszpókban én nem bízok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 horoszpókban én nem bízok... :P általában én sem, de a múltkori is millen jóóóóóóóóó volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 :wub: jöhet Azt is megmondja, hogy mikor lészen a lakásavatyó ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 horoszpókban én nem bízok... :wub: pedig mennyien lesik,hogy na vajon mi lesz ma.... legdurvább,még anno kint a híd utcán dolgoztam,és amikor a rádióban ment a horoszkóp,mindenkinek néma csendben kellett ülnie,billentyűzethez tilos érni,stb..... meg h vki reggel elolvassa,akkor sztem vmennyire a tudatába is beleivódik,hogy na akkor ma össze fogok veszni valakivel,akkor egy hasolnó helyzetből képes vmennyire tudatosan kihozni... nagyszerű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Azt is megmondja, hogy mikor lészen a lakásavatyó ? :wub: :P Jó lenne.... Az iagzság az, hogy Johnny javaslatára támaszkodva, lehet célszerűbb felújítás előtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 B) Jó lenne.... Az iagzság az, hogy Johnny javaslatára támaszkodva, lehet célszerűbb felújítás előtt :P öööö de talán nem olyan módszerrel kellene FELAVATNI a lakást :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts