adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 nem tüsszentésről volt szó. :wub: egészségedre,ezt jelenti,úgyhogy miért ne lehetne másra is mondani :P :P
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 tudom. azé vigyorogtam a végén... ám többnyire a tüszire szokták mondani.
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 tudom. azé vigyorogtam a végén... ám többnyire a tüszire szokták mondani. i know this :P nagyon idegen nyelvi hangolatom van... de azért remélem elmarad ma a németóra :wub: :P amúgy pedig ajánlom,próbáljátok ki az új omw prémiumbenzint!!!!! nálam ugyancsak érezhető...bár nem olcsó..
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 én most légszűrő, pollenszűrő és benzinszűrő cserét fogok próbálni. :wub: már ideje lesz cserélni őket. :P
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 én most légszűrő, pollenszűrő és benzinszűrő cserét fogok próbálni. :P már ideje lesz cserélni őket. :P az is sokat számít. bár zsiványok azért,mert pl faternak nem cserélnek csak minden 2. olajcserénél légszűrőt meg pollenszűrőt :wub: átfújják levegővel,és mehet is vissza.....
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 az a levegővel kifúvás... hát... tüneti kezelés. 10-15e km alatt jóval több levegő megy keresztül rajta, mint amit olyankor visszafelé keresztül fújnak, és azé a kosz meg közben bele is van tapadva rendesen. :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Elküldve Szeptember26, 2006 Jut eszembe, olajcsere, sürgősen. Na hoztam egy capucsinót, már nem bírtam...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 az a levegővel kifúvás... hát... tüneti kezelés. 10-15e km alatt jóval több levegő megy keresztül rajta, mint amit olyankor visszafelé keresztül fújnak, és azé a kosz meg közben bele is van tapadva rendesen. :P csak a sűrített levegő másabb mint amit a motor szív :P Jut eszembe, olajcsere, sürgősen. Na hoztam egy capucsinót, már nem bírtam... intézzük B) kapucsínó....reggel nem ittál???? :wub:
Gelko Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Na hoztam egy capucsinót, már nem bírtam... hozhattál volna nekem is ..bár most ittam kávét :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 csak a sűrített levegő másabb mint amit a motor szív :wub: a natúr sűrített csak nyomásilag... a műszerlevegő... na az már különbözik. :P az már többször szűrt. no de én nem azon az 1000-1500-on spórolnék. :P
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 a natúr sűrített csak nyomásilag... a műszerlevegő... na az már különbözik. :P az már többször szűrt. no de én nem azon az 1000-1500-on spórolnék. B) bár most gondolkodok,fateré turbódízel,és azért az már szívogatja az ő kis levegő adagját rendesen :P igen,nem spórolnék én sem,de a márkaszervíz úgy látszik,igen :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Tamás!!! mekkora nyomáson megy? annyira azért nem szív többet. :P no, szerintem hagyjuk ezt a dógot, oksa? :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Elküldve Szeptember26, 2006 kapucsínó....reggel nem ittál???? :P de, de nme volt elég hozhattál volna nekem is ..bár most ittam kávét :wub: majd nemsokára magam főzök neked :P
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Tamás!!! mekkora nyomáson megy? annyira azért nem szív többet. :P no, szerintem hagyjuk ezt a dógot, oksa? :wub: szerintem 0,8-1bar körül lehet.
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Elküldve Szeptember26, 2006 Kedvet kaptam a kosarazáshoz, ha ma nem lenne randim, ma is mehetnénk :wub:
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Kedvet kaptam a kosarazáshoz, ha ma nem lenne randim, ma is mehetnénk :P nem randira mész :wub: :P meg tegnap is elég későn mentünk,akkor ma is mehetnénk olyankor.. vélemény? B) jut eszembe,lenne egy körkérdésem hozzátok! jó éttermek nevét és címét szeretném megtudni itt debrecenben. :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 környékbeli is lehet? Mert ha igen, akkor pl. Látóképi Csárda.
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 környékbeli is lehet? Mert ha igen, akkor pl. Látóképi Csárda. fater kérdi :P hmmm az végülis nincs olyan messze,bár hirtelen lövésem sincs merre van B) :P :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Elküldve Szeptember26, 2006 Az nemjó, nincs rántott sajt
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 33-as út... Macs után... ott lehet lefordulni BalmazNewYork felé. :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 Az nemjó, nincs rántott sajt Van! Mi már ettünk ott olyat. :wub:
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 33-as út... Macs után... ott lehet lefordulni BalmazNewYork felé. :P na,akkor jól sejtettem. nos igen,rántott sajt az fontos dolog :P mert akkor Nyuszi mit fog enni :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 hinnye... most ugrott be, hogy pont tegnap vót egy éve, hogy rátaláltam erre a fórumra... és baccus, már alig vagyok lemaradva Nyuszitól hozzászólásokban. Csendes, visszahúzódó gyerek vagyok... ha nem tudnátok. :wub: :P
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Elküldve Szeptember26, 2006 hinnye... most ugrott be, hogy pont tegnap vót egy éve, hogy rátaláltam erre a fórumra... és baccus, már alig vagyok lemaradva Nyuszitól hozzászólásokban. Csendes, visszahúzódó gyerek vagyok... ha nem tudnátok. :P :P így van B) én is elég jól haladok,elég gyakran (szinte mindig :lol: ) végzek a top10 lista első helyén :D :wub: :P
Recommended Posts