adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 nem tüsszentésről volt szó. :wub: egészségedre,ezt jelenti,úgyhogy miért ne lehetne másra is mondani :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 tudom. azé vigyorogtam a végén... ám többnyire a tüszire szokták mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 tudom. azé vigyorogtam a végén... ám többnyire a tüszire szokták mondani. i know this :P nagyon idegen nyelvi hangolatom van... de azért remélem elmarad ma a németóra :wub: :P amúgy pedig ajánlom,próbáljátok ki az új omw prémiumbenzint!!!!! nálam ugyancsak érezhető...bár nem olcsó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 én most légszűrő, pollenszűrő és benzinszűrő cserét fogok próbálni. :wub: már ideje lesz cserélni őket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 én most légszűrő, pollenszűrő és benzinszűrő cserét fogok próbálni. :P már ideje lesz cserélni őket. :P az is sokat számít. bár zsiványok azért,mert pl faternak nem cserélnek csak minden 2. olajcserénél légszűrőt meg pollenszűrőt :wub: átfújják levegővel,és mehet is vissza..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 az a levegővel kifúvás... hát... tüneti kezelés. 10-15e km alatt jóval több levegő megy keresztül rajta, mint amit olyankor visszafelé keresztül fújnak, és azé a kosz meg közben bele is van tapadva rendesen. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Jut eszembe, olajcsere, sürgősen. Na hoztam egy capucsinót, már nem bírtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 az a levegővel kifúvás... hát... tüneti kezelés. 10-15e km alatt jóval több levegő megy keresztül rajta, mint amit olyankor visszafelé keresztül fújnak, és azé a kosz meg közben bele is van tapadva rendesen. :P csak a sűrített levegő másabb mint amit a motor szív :P Jut eszembe, olajcsere, sürgősen. Na hoztam egy capucsinót, már nem bírtam... intézzük B) kapucsínó....reggel nem ittál???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Na hoztam egy capucsinót, már nem bírtam... hozhattál volna nekem is ..bár most ittam kávét :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 csak a sűrített levegő másabb mint amit a motor szív :wub: a natúr sűrített csak nyomásilag... a műszerlevegő... na az már különbözik. :P az már többször szűrt. no de én nem azon az 1000-1500-on spórolnék. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 a natúr sűrített csak nyomásilag... a műszerlevegő... na az már különbözik. :P az már többször szűrt. no de én nem azon az 1000-1500-on spórolnék. B) bár most gondolkodok,fateré turbódízel,és azért az már szívogatja az ő kis levegő adagját rendesen :P igen,nem spórolnék én sem,de a márkaszervíz úgy látszik,igen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tamás!!! mekkora nyomáson megy? annyira azért nem szív többet. :P no, szerintem hagyjuk ezt a dógot, oksa? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 kapucsínó....reggel nem ittál???? :P de, de nme volt elég hozhattál volna nekem is ..bár most ittam kávét :wub: majd nemsokára magam főzök neked :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tamás!!! mekkora nyomáson megy? annyira azért nem szív többet. :P no, szerintem hagyjuk ezt a dógot, oksa? :wub: szerintem 0,8-1bar körül lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Kedvet kaptam a kosarazáshoz, ha ma nem lenne randim, ma is mehetnénk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Kedvet kaptam a kosarazáshoz, ha ma nem lenne randim, ma is mehetnénk :P nem randira mész :wub: :P meg tegnap is elég későn mentünk,akkor ma is mehetnénk olyankor.. vélemény? B) jut eszembe,lenne egy körkérdésem hozzátok! jó éttermek nevét és címét szeretném megtudni itt debrecenben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 környékbeli is lehet? Mert ha igen, akkor pl. Látóképi Csárda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 környékbeli is lehet? Mert ha igen, akkor pl. Látóképi Csárda. fater kérdi :P hmmm az végülis nincs olyan messze,bár hirtelen lövésem sincs merre van B) :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Az nemjó, nincs rántott sajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 33-as út... Macs után... ott lehet lefordulni BalmazNewYork felé. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Lucullus, Belga... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Az nemjó, nincs rántott sajt Van! Mi már ettünk ott olyat. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 33-as út... Macs után... ott lehet lefordulni BalmazNewYork felé. :P na,akkor jól sejtettem. nos igen,rántott sajt az fontos dolog :P mert akkor Nyuszi mit fog enni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 hinnye... most ugrott be, hogy pont tegnap vót egy éve, hogy rátaláltam erre a fórumra... és baccus, már alig vagyok lemaradva Nyuszitól hozzászólásokban. Csendes, visszahúzódó gyerek vagyok... ha nem tudnátok. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 hinnye... most ugrott be, hogy pont tegnap vót egy éve, hogy rátaláltam erre a fórumra... és baccus, már alig vagyok lemaradva Nyuszitól hozzászólásokban. Csendes, visszahúzódó gyerek vagyok... ha nem tudnátok. :P :P így van B) én is elég jól haladok,elég gyakran (szinte mindig :lol: ) végzek a top10 lista első helyén :D :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts