adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 o.k. kérek engelyt meghunnyászkodni :wub: :P B) engedélyt megadom :lol: Ja! Minden vágyam! :D De majd csak télen-tavasszal. Egyébként srácok! Ha a középkorban a páncélos férfi hősök lovagok voltak, akkor a női páncélos hősök lovaginák??? :P :P sejtettem,hogy valami hasonlót hozol ki belőle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ja! Minden vágyam! :P De majd csak télen-tavasszal. Egyébként srácok! Ha a középkorban a páncélos férfi hősök lovagok voltak, akkor a női páncélos hősök lovaginák??? :wub: :P ez király sanyííí a király :P B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 próba szöveget irok egy pda-ról. ha minden jol megy akkor mostantól bárhol, bármikor tudok majd netezni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 próba szöveget irok egy pda-ról. ha minden jol megy akkor mostantól bárhol, bármikor tudok majd netezni. :wub: nahhh akkor megvetted a pda-t? irigyellek,nekem is kellene :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 igen. megvan a pda. igaz, csak infrán keresztül, a telefont modemként használva gprs-ezek, meg az oldalak furán néznek ki, de legalább igy már nem maradok le senmiről sem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 igen. megvan a pda. igaz, csak infrán keresztül, a telefont modemként használva gprs-ezek, meg az oldalak furán néznek ki, de legalább igy már nem maradok le senmiről sem. :P furán néz ki? nem tud mindent megjeleníteni vagy mi? mert az én telómon is van IE,és az rendesen megjelenít mindent :wub: milyen sebességet tud amúgy a gprs neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Visszajöttem a normál módon. a furát úgy értem, hogy szokatlan, mert kissé összehúzza az oldalakat. Amúgy minden megjelenik rajta. A sebesség meg nem ideális, mert egyrészt a telefon nem tud EDGE-t, vagy mondjuk HSDPA-t, másrészt IrDA-n keresztül nem a legjobb, és nem is túl kényelmes a netezés, szóval ha vaolna valakinek egy velesleges SD kártyahelyre illeszkedő Bluetooth, az jó lenne. :wub: No de hamarosan úgyis letelik a 2 év az egyik telefonunkon, és majd lehet cserélni. :P ha elmenne az eszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 úgy látom nagyon elfoglaltak vagytok :wub: nálunk most mindenki telefonál. akkora a hangzavar,mintha piacon lennék :P tesszék-tesszék olcó minden.ván eredeti mádzsár szalámííí,kínai cipőőőő tesszék-tesszék :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Én meg már 11 óta aludni próbálok, de nem vagyok fáradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Én meg már 11 óta aludni próbálok, de nem vagyok fáradt... sajna sokan vagyunk így mostanság,ahogyan olvashattad is... nem tudom mitől lehet,de engem nagyon zavar :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Én elvagyok vele. Addig nincs gond, amíg hírtelen, meló közben fejbe nem vág a fáradtság. Az kelletlen tud lenni. Pláne, ha ráfogják, hogy a munkában merültem ki. Pedig nem igaz, csak egyszerűen a nappalt nem arra találtálúk ki, hogy aludjunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 velem eddig egyszer fordult az elő,hogy alvás nélkül mentem dolgozni...hát nem túl kellemes nap volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Én már megjátszottam nem egyszer. Nem kellemes, de az első még elviselhető. De a harmadik már halál. Olyan tompa az ember, hogy a fájdalom reakciója is késik vagy 2-3 másodpercet. Mikor a DEKO-ban dolgoztam, volt olyan, hogy éjjel a konzervgyárban rakodtam, nappal pedig otthon betonoztam. Ez ment 3 nap, három éjjen át, minimális alvás nélkül (talán 5-10 perc bóbiskolás a buszon). A harmadik éjjelen állandóan a hidegvizes slag alá nyomtam a fejem, hogy valamennyire magamnál legyek. Aztán egy ládán nem vettem észre, hogy törött a fülénél, és amikor megemeltem, becsípte az ujjbegyem, és kitépett egy darabot. Fel se tünt a fájdalom, csak néztem a vérző ujjam, és akkor hasított belém. Jól el is hajintottam a ládát! :P Aztán meló után vagy 3 órát aludtam barátnőméknél, és irány a lagzi. Mindenki azt hitte, hogy részeg vagyok. Meguntam úgy éjfél felé a fáradágot, lenyomtam majd' 4 deci jó fekete házi kávét, cukor nélkül. Rögtön ló másik oldala... Koffeinmérgezés. Remegtem, beszélni nem tudtam, a szívem majd kiugrott. Mentőt akartak hívni, de cirka fél órán belül jobban lettem. Onnantól kezdve hajnal ötig táncoltam, és még akkor sem én akartam hazamenni a lagziból! :wub: Aztán aludtam vagy hat órát, kávé, kocsiba be, és még előttem volt 50 Km, aztán éjjel újra meló. De utánna az egész hétfőt végigaludtam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ez király sanyííí a király :wub: :P :P B) Köszönöm, de nem az én érdemem, Hofi aranyköpése. Hiába, az a csóka még tudott humort csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Egyébként srácok! Ha a középkorban a páncélos férfi hősök lovagok voltak, akkor a női páncélos hősök lovaginák??? :wub: B) Sanyi csak arra vigyázz h nehogy összekeverd a lovagínát a lóvaginával :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :wub: :P Ez jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :P estét. jelentem,nyuszi ki kosarazott :wub: de aztán belejöttem én is :P faterbe belecsúszott egy gyökér sofőr.....nagy csattanás,de szerencsére az autón SEMMI sérülés nem látszik... mostanában tervezi eladni,úgyhogy nem lett volna kellemes egy sérülés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szép jó estét mindenkinek! Ide is elértem. Ma végre eljutottam moziba és egy haverral megnéztük a Karib tenger kalózai 2-t. Az első rész jobban tetszett történetileg, ez viszont látványosabb volt. Mindegy, a lényeg, hogy moziban voltam. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 hasonló jókat! én még nem láttam,bár tesóm szerint nagyon jó film,meg is van dvdn,csak vmikor időt kéne szakítani rá...ezek szerint érdemes lenne :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Hölgyeim és Uraim, aki ma este esetleg lemaradt az évszázad mérkőzéséről annak eláruljuk, hogy a Rabbits&Wolves összecsapás némi sérüléstől eltekintve meghozta a várva várt eeredményt. A nyuszik kosarakban, míg a farkasok erőnlétben mutatkoztak erősebbenk,s ez utóbbit a nyuszik kapitánya sajnos saját bőrén tapasztalta, miközben épp egy támadót szerelt. De a rangadó jó hangulatban telt. Viszlát a visszavágón :P Bocsi srácok, fáradt vagyok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Hölgyeim és Uraim, aki ma este esetleg lemaradt az évszázad mérkőzéséről annak eláruljuk, hogy a Rabbits&Wolves összecsapás némi sérüléstől eltekintve meghozta a várva várt eeredményt. A nyuszik kosarakban, míg a farkasok erőnlétben mutatkoztak erősebbenk,s ez utóbbit a nyuszik kapitánya sajnos saját bőrén tapasztalta, miközben épp egy támadót szerelt. De a rangadó jó hangulatban telt. Viszlát a visszavágón :lol: Bocsi srácok, fáradt vagyok :wub: micsodaaaaaaaaaaaaaaaaa szövegggggg :P de miféle farkas volt ott? :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 micsodaaaaaaaaaaaaaaaaa szövegggggg :P de miféle farkas volt ott? :P B) :lol: Egy akkooooooooooraa, hogy amikor nekem jött leszakadt a vállam, még most is zsibbad...pedig azóta már kocsikáztam is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :P Egy akkooooooooooraa, hogy amikor nekem jött leszakadt a vállam, még most is zsibbad...pedig azóta már kocsikáztam is :wub: én nem láttam ott farkast vagy farkas,mint farokkal rendelkező....???? :P (18) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 én nem láttam ott farkast vagy farkas,mint farokkal rendelkező....???? :P (18) :wub: :P Eszedet elhagytad futás közben? :lol: B) Lökött Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :wub: :P Eszedet elhagytad futás közben? :lol: :P Lökött hááát nem az eszemet,hanem a ....... hagytam el majdnem,amikor egy nyuszi játékos..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts