Vascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Korban épp hozzátok illik B) Szellemileg vagy testileg?! :wub: :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Helló Roli! Te is éjjeles vagy??? (Ennyi is volt ma éjszakára, húzok vissza melózni. De azért a farosok már megint itt vannak!!! :wub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Gyűlölöm a hétfőt és az egész hetet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Jó reggelt! már csak 2 nap délután, aztán 2 pihi... utána meg délelőtt.... :wub: Azonban 30.-án go to kecsoi gokartpálya+itthon osztálytali és vasárnap (szombat is meg ez is +szabanapra állítva) csinálhatnánk egy minitalit! :P MIt szóltok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Jó reggelt! már csak 2 nap délután, aztán 2 pihi... utána meg délelőtt.... :P Azonban 30.-án go to kecsoi gokartpálya+itthon osztálytali és vasárnap (szombat is meg ez is +szabanapra állítva) csinálhatnánk egy minitalit! :P MIt szóltok hozzá? mikor is, nem egészen értem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 mikor is, nem egészen értem :wub: vasárnap. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 vasárnap. :wub: mivel mi vasárnap napközben vmikor jövünk haza,így szerintem csak az este jöhet szóba,részünkről :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 mivel mi vasárnap napközben vmikor jövünk haza,így szerintem csak az este jöhet szóba,részünkről :P este én lakást veszek át, max utána, de akkor meg pezsgőzni fogok :wub: szal nem igen fogok tudni menni sehová Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 este én lakást veszek át, max utána, de akkor meg pezsgőzni fogok :wub: szal nem igen fogok tudni menni sehová majd viszlek :P más nem,a hátamon. :P bár annyi pezsgőt csak nem fogsz inni :lol: na akkor vasárnap tuti kulcsátadás? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :wub: :P akkor nem fog összejönni? délután se? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :P :P akkor nem fog összejönni? délután se? nekem a jelenlegi állás szerint max este lenne jó. ha csak,nyuszi meg nem kínál a pezsgőjéből majd :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 kulcsátadás nem biztos még, ha meg bepezsgőzök, mackó jöna alakáshoz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 rendicsek... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 jobban vagy már Tas koma ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 jobban vagy már Tas koma ? :P ja kikuráltam magam de tegnap többet használt a borozós csajozós kura :P motor befigyeltmár? B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ja kikuráltam magam de tegnap többet használt a borozós csajozós kura :P motor befigyeltmár? :P :wub: folyamatban van még mindig de nemsoká meg kell lennie....-nézz be az ascona topicba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 folyamatban van még mindig de nemsoká meg kell lennie....-nézz be az ascona topicba :P oksa átnézek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 voltam láttam és irtam neked Gelko :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ja kikuráltam magam de tegnap többet használt a borozós csajozós kura :P :P egy borozós kúra nekem is jöhetne :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 B) egy borozós kúra nekem is jöhetne :P ennek reményében megyünk hétvégén,nem? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Örükök, hogy meggyógyultál Tas! Az ötletet meg kösz, úgy néz ki, hogy lesz egy B Commodore hátsó hidam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :P egy borozós kúra nekem is jöhetne :wub: o.k. ha majt talizun görditünk egyet-egyet de látom hös lovag már invitál a borozásra B) jóis az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 o.k. ha majt talizun görditünk egyet-egyet de látom hös lovag már invitál a borozásra B) jóis az :P nem invitálom,már be van tervezve :wub: és nem vagyok sem hős,sem lovag :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Örükök, hogy meggyógyultál Tas! Az ötletet meg kösz, úgy néz ki, hogy lesz egy B Commodore hátsó hidam. sza sanyesz ha comi hátsó hid akkor a seni első kerékagyak meg féktárcsa meg nyereg meg hátra is aplikálható a tárcsa és már mgis vagy és mehetnek föl a szép borbet felnik :P cooool :P nem invitálom,már be van tervezve :P és nem vagyok sem hős,sem lovag :D o.k. kérek engelyt meghunnyászkodni :wub: B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ja! Minden vágyam! :P De majd csak télen-tavasszal. Egyébként srácok! Ha a középkorban a páncélos férfi hősök lovagok voltak, akkor a női páncélos hősök lovaginák??? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts