Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 No szevasztok, én már húzok is. Tiszta glett vagyok, aztán ha kifürdettem magam alóla, akkor meg megyek dolgozni. Tizenkettő, jó szokás szerint. Még jó, hogy annakidején az óvónénik ördögfiókának tartottak... Mert ugye az ördög nem alszik! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Mert ugye az ördög nem alszik! :P :wub: Akor lehet ezért nem tudok én aludni? :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 :wub: Akor lehet ezért nem tudok én aludni? :P :P szerintem nem az ördögségtől függ. a nyuszik sem alszanak,hanem elszaladnak egy sötét lyukba,és félelemmel töltik az estét,nehogy felfalja őket egy farkas B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 szerintem nem az ördögségtől függ. a nyuszik sem alszanak,hanem elszaladnak egy sötét lyukba,és félelemmel töltik az estét,nehogy felfalja őket egy farkas B) :P Nem is tudtam hogy ijedős vagyok :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 :P Nem is tudtam hogy ijedős vagyok :P :wub: ezt nem is írtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 ezt nem is írtam :P jahhh, azt hittem a nyuszi rám vonatkozik, elfelejtetem, hogy te nem így hívsz :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 szerintem nem az ördögségtől függ. a nyuszik sem alszanak,hanem elszaladnak egy sötét lyukba,és félelemmel töltik az estét,nehogy felfalja őket egy farkas :wub: Láttunk mi már képet, amin a nyúl ette meg a farkast... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Láttunk mi már képet, amin a nyúl ette meg a farkast... ugyi-ugyi... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Láttunk mi már képet, amin a nyúl ette meg a farkast... KÉPET. én a saját szememmel akarom látni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 KÉPET. én a saját szememmel akarom látni :P Farkas akarsz lenni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Erre gondoltál Tamás? :wub: Azért ez sem rossz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Erre! A másikat már láttam... :wub: De az is király! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 :wub: :P na szépen vagyunk! :P Úgy látom ez a Duracell téma itt mindig porondon lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Tudod, rézfejjel határozottan tartósabb!!! :wub: Nem is értem, hogy az óvszereket miért nem kupakolják meg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Tudod, rézfejjel határozottan tartósabb!!! :P Nem is értem, hogy az óvszereket miért nem kupakolják meg. :lol: B) juuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Látom, vizuális és beleérző típus vagy. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Látom, vizuális és beleérző típus vagy. B) :P :wub: mondhatni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 :wub: mondhatni :P Ez még nekem is fájt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ez még nekem is fájt... :wub: :P jujuj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ez még nekem is fájt... Szóval te sem rézzel kupakolnál? :wub: Hűha! Szóljatok rám!!! (18) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Szóval te sem rézzel kupakolnál? :P Persze hogy nem! Rézzel nem jó (sörös)kupakot leszedni, mert puha anyag! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ejjej! Te nem tudod, hogy a sörös kupak bármivel leszedhető? Nézd meg Szőke András Boldog lovak c. filmjét, ott a vonaton a kaller szemmel nyitja a sört! :P Úgy érzem, elég az álmodozásból, úgyhogy ráléptem a valóság útjára. Ezért a Camaro SS avatart lecseréltem egy rám oly jellemző képre. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Farkas akarsz lenni? :D ugyan miért falnám fel? :P Erre gondoltál Tamás? B) Azért ez sem rossz: a nyulak amúgy sem húsevőek :P öö második képhez nem merek hozzászólni,mert akkor felvetődhetne akár egy olyan kérdés is,hogy bennem milyen elem van? :lol: :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Srácok! Az iwiw-en van olyan, hogy Debreceni Electro World! Azt hiszem, hogy illett felvettem ismerősnek. :wub: " Ezt csinálom, mikor dolgozom: Elektronikai cikkeket árusítok Ezt csinálom, mikor nem dolgozom: Esti autós/baráti talik színhelye vagyok:) " Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Srácok! Az iwiw-en van olyan, hogy Debreceni Electro World! Azt hiszem, hogy illett felvettem ismerősnek. :wub: " Ezt csinálom, mikor dolgozom: Elektronikai cikkeket árusítok Ezt csinálom, mikor nem dolgozom: Esti autós/baráti talik színhelye vagyok:) " van ilyen bizony :P alapító tagnak mondhatom magam ott :P sokat változott azóta a társaság mondjuk. de a régi "mag" ugyanúgy összetart :lol: (bár ezt a társaságot itt nem szabad reklámozni,mert nyuszi elevenen VW-es nyársra húz minket B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts