nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Szegényke.....végül nem mentem arra, legközelebb pedig fél egykor voltam ott... Szóval nagyon-nagyon álmos vagyok most :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Én az este hazajöttem, ettem, aztán néztem a 200éves embert... a végén úgy elaludtam, hogy a nyálam is kicsordult... hajnali 2-kor másztam be aludni... mostanában tökre elfáradok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 A végén én is elaludtam, aztán mire bemásztam az ágyamba fordultam kettőt, jött a telefon, hogy indulhatok :wub: mostanában én is tök fáradt vagyok mindig :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 A végén én is elaludtam, aztán mire bemásztam az ágyamba fordultam kettőt, jött a telefon, hogy indulhatok :wub: mostanában én is tök fáradt vagyok mindig :P és milyen láthatatlan is tud lenni mindenki ?! Merre vagytok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 és milyen láthatatlan is tud lenni mindenki ?! Merre vagytok? :wub: Mindenki alszik, én is most keltem fel, lehet az idő teszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Hááát, nem izomra :P ...ez Tamással egy régi nóta...csak még nem tettünk pontot a végére :P Hááát, ha szülinapomon ráérsz, akkor előkerülhet az a pont... :lol: és milyen láthatatlan is tud lenni mindenki ?! Merre vagytok? :wub: Láthatatlan? Itt vagyok! B) Hétvége van és jó idő. Ilyenkor mindig van mit tenni (esőcsatorna, kerítés, anyunak kisasztal meg polc, + maszekok). Este kerülök csak gép elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Hááát, nem izomra B) ...ez Tamással egy régi nóta...csak még nem tettünk pontot a végére :lol: én tudom mi a régi nóta,no de mire nem tettünk pontot? :wub: (jaaaa most gondolkodok,nem én Tamásra vonatkozott a komment?) egyébként pedig szép jó estét!!! nem nagyon hittem az autóápolási csodaszerekben...MOSTANÁIG! rovaroldó.pár csepp,1 perc várakozás,víz,és láss csodát,súrolás nélkül eltűnik minden,mint Jézus a viharban (copyright Szűcs László :P ) ajánlom mindenkinek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 én tudom mi a régi nóta,no de mire nem tettünk pontot? :wub: Az i-re. :P Szia Tomi! Mi újság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Az i-re. B) Szia Tomi! Mi újság? jelentem épségben és melegben visszaérkezett az Adorján vérvonal fele :P aztán öööö voltam a Corában... sztem ha ezt elolvassa asszonyod kapsz majd a fejedre :D :wub: miért kapnék? na meg amúgy is,ne adj neki ötleteket :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Hááát, ha szülinapomon ráérsz, akkor előkerülhet az a pont... :P :P sajna, nem lezsek itthon, de következő hétévégén bepótolhatjuk...remélhetőleg már a lakásomban :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Srácok, van egy 19 éves csajszi érdeklődő :wub: Családi opeljük van....lehet jön majd talira :P Korban épp hozzátok illik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Srácok, van egy 19 éves csajszi érdeklődő :wub: Családi opeljük van....lehet jön majd talira :P Korban épp hozzátok illik B) hozzám ugyan nem :P :lol: (hűűű de pontos a fórum órája :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 hozzám ugyan nem :P :wub: miért nem?21 és 19..ideális Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 miért nem?21 és 19..ideális fejezd be :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Hát, ha nem te, akkor majd én! :wub: No, gyerekek, változott a hazautam ideje. Nem 7.-én megyek haza, hanem egy hétre rá. De ez már tutinak látszik. Szóval: karikába zárt villámtali azon a hétvégén összejövős lesz? Ja, és már készül a tetkóm grafikája! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Részemről összejöhetünk... :P Vagy ezt a végét nem értem... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 A lényeg, hogy tudunk-e találkozni minél többen? Aztán Lujdzsivel majd megyünk megint pénzt váltani! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 A lényeg, hogy tudunk-e találkozni minél többen? Aztán Lujdzsivel majd megyünk megint pénzt váltani! :P :P Akkor jól értelmeztem, szóval részemről egyelőre oké, ha változik szólok, akkor közlöm az újoncokkal majd az új időpontot :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 A lényeg, hogy tudunk-e találkozni minél többen? Aztán Lujdzsivel majd megyünk megint pénzt váltani! :P Naná! A csocsóhoz! Jippííí! Csocsó! :P Akkor jól értelmeztem, szóval részemről egyelőre oké, ha változik szólok, akkor közlöm az újoncokkal majd az új időpontot :wub: Az újonc lányoknak csini mini megjelenés kötelező! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Danke! Családi okok miatt csúszott, és mivel szülinap ünneplésre megyek, ezért igazodnom kell az ünnepelt igényeihez. Úgyhogy sorry... No igen, a csocsóhoz váltottunk, de akkor vettük a virágokat is. És ha jönnek új csajok, akkor többször kell pénzt váltani! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Naná! A csocsóhoz! Jippííí! Csocsó! :P :P Nem, nem! A virághoZ!!!! B) Már be is fejezted? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Danke! Családi okok miatt csúszott, és mivel szülinap ünneplésre megyek, ezért igazodnom kell az ünnepelt igényeihez. Úgyhogy sorry... Részemről megbocsi! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Naná! A csocsóhoz! Jippííí! Csocsó! Az újonc lányoknak csini mini megjelenés kötelező! :P Huh. még jó, hogy nem vagyok újonc :wub: Sanyi, semmi baj nekem személy szerint még jobb is az a hétvége :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Már be is fejezted? :wub: :P Már? Nem vagyok én haspók! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Huh. még jó, hogy nem vagyok újonc :wub: mert te mindig csinos vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts