Vascona Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Jó estét! :P Én ugyan nem lopva,de most már itt vagyok valamennyit .... A kicsi ma levizsgázott,de örömben az üröm: betelt a forgalmija,úgyhogy lófäsz a seggembe műszaki,majd ha bementem az okmányircsibe másikért 6325 ft ellenében,akkor kapok... :P Nembaj,ugyanúgy megyek vele ahogy eddig,most már a legvidékibb eszetlen rendőr sem állít meg B) Hideg van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Lesz még hidegebb is. A műszakihoz gratula! Lassan nekem is el kellene gurulnom zöldkarizni. Aug. óta nincs rajta. Mindegy, amíg rendőr nincs, addig baj sincs. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Lesz még hidegebb is. A műszakihoz gratula! Lassan nekem is el kellene gurulnom zöldkarizni. Aug. óta nincs rajta. Mindegy, amíg rendőr nincs, addig baj sincs. :D Azzal volt a legkevesebb problémám :P mármint a zöldkarival... két autó állt egymás mellett,az enyém meg egy null km-es kia magentis vagy mi...az egyik manusz bedugta szondát,és elment,a másik meg nézte a monitort... Aztán meg elkezdett kiabálni a kollegája után,hogy miért nem az ascona-ba dugta a szondát? :lol: Az meg mondta hogy hát abba van! Ez meg elment az autó farához,aztán megnézte...kérdem mi van? Azt mondja,azt hitte a CO alapján hogy a másikban van a pálca B) :wub: Aztán még a biztonság kedvéért megkérdezte hogy mennyi idős az autó? Mondtam,lassan 27 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 jó reggelt! Látom nyugaton zajlik az élet! :wub: Sanyi! ejnye-bejnye.... ZK-t tessék megcsináltatni! Nyuszi-Tamás... fogadjátok meg a Mélykék Pista tanácsát... kérdezzétek meg Ákos bácsit... hátha van valami plusz infója. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Jó reggelt! Indulok kocsikázni :wub: Sziasztok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Jó reggelt! Indulok kocsikázni :wub: Sziasztok :P Sziasztok! De jó magának, én + dolgozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 szurkolunk, de azért ugye egyszer bennünket is meglátogatsz? Hajaja Remélem lesz egyszere egy jkó időpont, amikor nincs ekdevm dolgozni, stb. :-)) Lesz még hidegebb is. A műszakihoz gratula! Lassan nekem is el kellene gurulnom zöldkarizni. Aug. óta nincs rajta. Mindegy, amíg rendőr nincs, addig baj sincs. :wub: ne mán ez jó kép, de amikor a képtárra kattintok, nem találoöm, hogy jobban megnézhessem. Miért van az, hogy ezen a linken csak 2 ember láccik, mint dfebreceni Lujdzsi, és én : http://keptar.dbregio.hu.990.hu/category.php?cat=23 a magunkról link alatt, nemvágom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Hajaja Remélem lesz egyszere egy jkó időpont, amikor nincs ekdevm dolgozni, stb. :-)) ne mán ez jó kép, de amikor a képtárra kattintok, nem találoöm, hogy jobban megnézhessem. Miért van az, hogy ezen a linken csak 2 ember láccik, mint dfebreceni Lujdzsi, és én : http://keptar.dbregio.hu.990.hu/category.php?cat=23 a magunkról link alatt, nemvágom Szia! a fórumoldal tetején lévő képtárban bizti többet találsz. Amit mutattál, ott azért van csak rólatok kép, mert azt Szabot rakta oda, hogy a debrecen.opelclub.hu-hoz meglegyenek. :wub: A találkozót meg le kell szervezni, és el kell jönni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Mackó, ma megyek felétek a Sőrés utcára négy körül....ha gondolod bekanyarodhatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Mackó, ma megyek felétek a Sőrés utcára négy körül....ha gondolod bekanyarodhatok Maci gondolja :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Maci gondolja :wub: mit gondol??? mizu roli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Miért van az, hogy ezen a linken csak 2 ember láccik, mint dfebreceni Lujdzsi, és én : http://keptar.dbregio.hu.990.hu/category.php?cat=23 a magunkról link alatt, nemvágom Szia! Azért csak ti vagytok benne, mert még csak ti küldtetek így képeket. A többiek a saját képtárukba rakták a a képeiket. Ez a dbregio.hu azért lett létrehozva, hogy ne a fórum képtárát terheljük. Van aki használja, van aki a sajátját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Szia! Azért csak ti vagytok benne, mert még csak ti küldtetek így képeket. A többiek a saját képtárukba rakták a a képeiket. Ez a dbregio.hu azért lett létrehozva, hogy ne a fórum képtárát terheljük. Van aki használja, van aki a sajátját... és aki nem DB neis legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 és aki nem DB neis legyen? ? Ezt nem értem... Kapisgálom... Ez nem MOTE-s oldal. Ezt a saját költségemen tartom fent. Azért van, hogy a saját taliképeinkkel ne terheljük a MOTE amúgyis szűkös kereteit. Ezért van az, hogy csak Db-i képek vannak rajta... Gyere el egy talira és te is rajta leszel. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 ? Ezt nem értem... Kapisgálom... Ez nem MOTE-s oldal. Ezt a saját költségemen tartom fent. Azért van, hogy a saját taliképeinkkel ne terheljük a MOTE amúgyis szűkös kereteit. jóvan na csak ugratlak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 jóvan na csak ugratlak :wub: Nyugi, nem olyan családbú származok én! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 jóvan na csak ugratlak :wub: Attól még eljöhetsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Nyugi, nem olyan családbú származok én! :wub: ja s.sanyi beoltott már :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Attól még eljöhetsz :wub: Bizony! Én meg most megyek. Edzeni. Bár így is majd szétesek (izomláz). Majd jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Bizony! Én meg most megyek. Edzeni. Bár így is majd szétesek (izomláz). Majd jövök! o.k. jó edzést Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Bizony! Én meg most megyek. Edzeni. Bár így is majd szétesek (izomláz). Majd jövök! Edzeni??? :wub: Ilyenkor????Úgy látom, akkor ha te ennyire belehúztál, nekem is itt az ideje elkezdeni az "edzést" :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Edzeni??? :wub: Ilyenkor????Úgy látom, akkor ha te ennyire belehúztál, nekem is itt az ideje elkezdeni az "edzést" :P :P Nyuszi te mire gyúrsz? :lol: Szeva mucuska,nincsen semmi,nemrég jöttem melóból... Azért nem hívtalak,mert még mindig nem tudni,mennyi az annyi...És már csak hétfőn tudom meg B) Veled mi van? Papírok? Ja,és gyere csak debreceni talira! :D én is megyek,aztán csak beülsz mellém és jössz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Nyuszi te mire gyúrsz? :P Hááát, nem izomra :wub: ...ez Tamással egy régi nóta...csak még nem tettünk pontot a végére :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Hááát, nem izomra :wub: ...ez Tamással egy régi nóta...csak még nem tettünk pontot a végére :P Ha ilyen vidám dolog,akkor soha ne is hagyjátok abba! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Jóóó napot! Tegnap délután kanyaroghattál erre Nyuszi... melóztam... meg ma is... :wub: Tudod, nekem a hétvége csak 6 hetente teljes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts