szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Nekem kell tapadókorong, olyan ami a kockásfülü nyuszimon van a kocsi ablakban :wub: Holnap és/vagy hétfőn járok Db-ben, ha kell viszek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tomi! Vettem ragasztópisztolyt... tudod, azt az elektronyosat... mit szólsz hozzá? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Átlátszó? :P ok, épp írni akartam, hogy a szombati évfolyamtalálkozót lemondtam, szóval ha terveztek valamit, felőlem oks. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tomi! Vettem ragasztópisztolyt... tudod, azt az elektronyosat... mit szólsz hozzá? :P Remek! :P Átlátszó? B) ok, épp írni akartam, hogy a szombati évfolyamtalálkozót lemondtam, szóval ha terveztek valamit, felőlem oks. :wub: Igen, átlátszó. Remek. Estig kiderül, hogy ráérek-e szombaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Remek! :P Akkor ezt használhatom? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Akkor ezt használhatom? :wub: Igen, ezt használhatod, de csak akkor, ha nem akarod bővíteni 6 lépésesre a cuccot, ugyanis ezt már nem lehet leszedni anélkül, hogy a vezetékeket le ne tépnénk. Szal, ha elég a 3 lépés, akkor beöntheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 nem beöntést akarok én... :P csak ragasztani. de még gondolkozom :P no persze nem a beöntésen. arra nincs szükségem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tapadókorong kerestetik! Felajánlásaikat a nyusziful@opelklub.hu-ra várjuk :P Tomi!Ma megint csinálta a szintjelzőm azt amit a múltkor :P nagyon ráálltál a tapadókorong-keresésre :lol: de legalább nem fog unatkozni a kockásfülü nyúl egyedül mostmár B) szintjelző...megint úgy remegett? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 szintjelző...megint úgy remegett? :wub: aham Szia Endlos!Na mi van a géppel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 nem beöntést akarok én... :P csak ragasztani. de még gondolkozom :P no persze nem a beöntésen. arra nincs szükségem. :wub: Ebbe jól belekavarodtál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Ebbe jól belekavarodtál... kimagyaráztam magam... szerintem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 ....szintjelző...megint úgy remegett? :wub:.... Igazán megmondhatnád neki, hogy az a foriszámmérő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Igazán megmondhatnád neki, hogy az a foriszámmérő :P :P de jóindulatú valaki... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Igazán megmondhatnád neki, hogy az a foriszámmérő :P szinte sejtettem,hogy megmondod a tutit :P B) és én nem vezetem meg :lol: amúgy nem tudjátok,mitől remeghet min és max között a benzinszintmérő??? érdekes nagyon :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 kontakt hiba? talán Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 kontakt hiba? talán hát de mitől??? nem nagoyn mozgatjuk a kábeleit :P egyébként sikeresen túl vagyok egy auditon :P mivel ez már a sokadik volt,nem is izgultam :wub: anno az elsőnél meg össze fostam magam,hogy jajj mi lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 a kontakthiba nem is a mozgatástól lesz... az javítja meg. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 amúgy nem tudjátok,mitől remeghet min és max között a benzinszintmérő??? érdekes nagyon :wub: Mindig tele kell tankolni és akkor nem remeg. :P Viccet félretéve, mi a pontos hiba? Min és max között "remeg" vagy az aktuális szint és a min között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Mindig tele kell tankolni és akkor nem remeg. :P Viccet félretéve, mi a pontos hiba? Min és max között "remeg" vagy az aktuális szint és a min között? ráadom a gyújtást,felmegy a szintmérő,aztán pedig mint egy voltmérő,hirtelen elkezd cikázni :wub: aztán meg semmi. gyútás le,gyújtás vissza,akkor semmi gond. egész este semmi gond. Aztán olvastátok,ma reggel megint ezt tapasztalta Nyuszi... teletankolni meg az enyémet kell,e hónapban ha jól emlékszem,már harmadjára :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 ....és én nem vezetem meg :P.... Ezt nem nekem kell megmagyaráznod :wub: ....ráadom a gyújtást,felmegy a szintmérő,aztán pedig mint egy voltmérő,hirtelen elkezd cikázni :P.... Kérdezzétekmeg Ákooooost B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Igazán megmondhatnád neki, hogy az a foriszámmérő :wub: a jelenséget ő észlelte először, akkor kezdjek el neki maygarázni??? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 a jelenséget ő észlelte először, akkor kezdjek el neki maygarázni??? :P :P hát nézze meg az ember,megint én vagyok a célpont B) :wub: mostmár tőlem lesz LESZKAPSZ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 hát nézze meg az ember,megint én vagyok a célpont :P :P mostmár tőlem lesz LESZKAPSZ B) :wub: Kicsifiúúúúúúú :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 :wub: Kicsifiúúúúúúú :P sztem összekeversz valakivel Drága :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Sziasztok,itt vagyok egy kicsit,de csak lopva,mert a cégnél korlátozták a netezést. :wub: Megpróbálok gyorsan olvasni + írok ide-oda aztán lépek is le! Még kedden taliztam Nyuszival és Tomijával ,jót dumáltunk,utána Tomi +nézte fullextrás Corsámat :P (alap).A mellékállás amit vállaltam jónak néz ki,csak még most sokat kell járni utána.Minden szabadidőmben szórólapozok,reklámozok meg üzletet kötök,a család alig lát otthon :P .Dehát valamit valamiért!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts