Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
nem is mondtam hogy munkát végzek :wub:

De én jó munkát kívántam, amire mondtam, hogy ilyen talán nincs is. Mire mondtad, hogy van, csak az nem munka... Most mi van? Gomba, gomba...

Elküldve
De én jó munkát kívántam, amire mondtam, hogy ilyen talán nincs is. Mire mondtad, hogy van, csak az nem munka... Most mi van? Gomba, gomba...

izének a hogyishívjákja :wub:

Elküldve
jó szórakozást :wub:

hát meddig akarsz még avatgatni B)

Részemről addig, amíg egy új állandó forumozó nem lesz. :P Szegény, már sajnálom is! :P Mondjuk én általában genya vagyok mindenkivel...

Elküldve
Részemről addig, amíg egy új állandó forumozó nem lesz. :P Szegény, már sajnálom is! :wub: Mondjuk én általában genya vagyok mindenkivel...

Azt hittem, hogy egyedűl vagyok! :P De látom már nem B) Akkor már értem, hogy miért vagy velem genya HIHIHI :lol: :D :P

Elküldve
Azt hittem, hogy egyedűl vagyok! :P De látom már nem :P Akkor már értem, hogy miért vagy velem genya HIHIHI B) :lol: :D

Á, a genya szó talán kicsit erős, de az tény, hogy szeretem szívni az emberek vérét. :wub:

Elküldve

Sziasztok farosok! :P

Megfogadtam, hogy rendszeresen eljárok edzeni. Ma volt az első alkalom + váltottam egy 10 alkalmas bérletet. A másfél órás edzés következtében alig bírom lenyomkodni a billentyűket... :wub:

Asszem nyugovóra térek, mert holnap is hatra megyek "melózni". A melózni azért van idézőjelben, mert holnap egyik főnököm sem lesz bent. Annyi melót hagytak rám, hogy küldjek ki 3 táskát, de ehhez már meg van írva a fuvarigénylő, szal csak ki kell vinni őket a raktárba. Holnap betegre fogom fórumozni magam. :P

Elküldve
Csak három táska??? És mit csinált Gundel Takács Gábor a maradék 18 táskával? :P

Meglepődne a Gábor, ha ezeket a táskákat kinyitná... ICT-hez vannak benne kalibrációs műszerek. :wub:

Elküldve

sziasztok!

volt áram debrecenben B) nekem mint fő-eonosnak meg pláne :wub:

csak...volt jobb dolgom,dolgunk,mint fórumozni :P

de most eljött ennek az ideje is :P

Elküldve
A kisfiúknak ilyenkor már aludni kéne B)

a bosziknak meg bájitalt kéne kevernie :lol:

vagy inkább megtanulni szőlőt ropogtatni,legalább úgy,ahogy a nagyok csinálják :wub: :P :P

ööö és ez itt a reklám helye,felkerült a bemutatkozásom is a weboldalunkra :D

Elküldve

Tapadókorong kerestetik! Felajánlásaikat a nyusziful@opelklub.hu-ra várjuk :P

Srácok, tegnap a klubot 3 csaj is bejelölte, se opeljük, se nem idevalók....szerintetek?Ok, az egyikük Roli ismerőse B) na de a többi?Mindenesetre írtam nekik levelet, kiváncsi vagyok...nem voltam...izéééé velük a levélben :P

Tomi!Ma megint csinálta a szintjelzőm azt amit a múltkor :wub:

Elküldve
Tapadókorong kerestetik! Felajánlásaikat a nyusziful@opelklub.hu-ra várjuk :P

Srácok, tegnap a klubot 3 csaj is bejelölte, se opeljük, se nem idevalók....szerintetek?Ok, az egyikük Roli ismerőse :D na de a többi?Mindenesetre írtam nekik levelet, kiváncsi vagyok...nem voltam...izéééé velük a levélben B)

Tomi!Ma megint csinálta a szintjelzőm azt amit a múltkor :P

:wub: Csajok? Hol, mennyi, milyen idősek? :lol:

Nekem van tapadókorongom (még vagy 25db), de mihez kell?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.