szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Na én mára befejeztem a fórumozást medek melózni pápá Jó munkát (tudom, hogy nincs ilyen, de ezt szokás mondani)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Jó munkát (tudom, hogy nincs ilyen, de ezt szokás mondani)! én úgy gondolom hogy van. nagyjából :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 én úgy gondolom hogy van. nagyjából :wub: De akkor az már nem munka... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 De akkor az már nem munka... :P nem is mondtam hogy munkát végzek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 nem is mondtam hogy munkát végzek :wub: De én jó munkát kívántam, amire mondtam, hogy ilyen talán nincs is. Mire mondtad, hogy van, csak az nem munka... Most mi van? Gomba, gomba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 De én jó munkát kívántam, amire mondtam, hogy ilyen talán nincs is. Mire mondtad, hogy van, csak az nem munka... Most mi van? Gomba, gomba... izének a hogyishívjákja :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Végre 3 óra! Indulok haza (közben lesz 1-2 kitérőm). Este jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Végre 3 óra! Indulok haza (közben lesz 1-2 kitérőm). Este jövök! De jó neked :wub: nekem még egy óra :P Este lehet nem leszek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 jó szórakozást :wub: hát meddig akarsz még avatgatni B) Részemről addig, amíg egy új állandó forumozó nem lesz. :P Szegény, már sajnálom is! :P Mondjuk én általában genya vagyok mindenkivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Részemről addig, amíg egy új állandó forumozó nem lesz. :P Szegény, már sajnálom is! :wub: Mondjuk én általában genya vagyok mindenkivel... Azt hittem, hogy egyedűl vagyok! :P De látom már nem B) Akkor már értem, hogy miért vagy velem genya HIHIHI :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Azt hittem, hogy egyedűl vagyok! :P De látom már nem :P Akkor már értem, hogy miért vagy velem genya HIHIHI B) :lol: :D Á, a genya szó talán kicsit erős, de az tény, hogy szeretem szívni az emberek vérét. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Á, a genya szó talán kicsit erős, de az tény, hogy szeretem szívni az emberek vérét. :wub: Akkor te nemvagy vérszegény! Debrecenben nincs áram? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Hát, nagyon úgy tűnik... Vagy a telefonszolgáltatók bojkottálják a netezést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Hát, nagyon úgy tűnik... Vagy a telefonszolgáltatók bojkottálják a netezést... Lehet Lujdzsit ünneplik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Lehet Lujdzsit ünneplik? Nálunk legalább mindig van áram :wub: Sötétben biztos sz@r lehet ünnepelni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Sziasztok farosok! :P Megfogadtam, hogy rendszeresen eljárok edzeni. Ma volt az első alkalom + váltottam egy 10 alkalmas bérletet. A másfél órás edzés következtében alig bírom lenyomkodni a billentyűket... :wub: Asszem nyugovóra térek, mert holnap is hatra megyek "melózni". A melózni azért van idézőjelben, mert holnap egyik főnököm sem lesz bent. Annyi melót hagytak rám, hogy küldjek ki 3 táskát, de ehhez már meg van írva a fuvarigénylő, szal csak ki kell vinni őket a raktárba. Holnap betegre fogom fórumozni magam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Csak három táska??? És mit csinált Gundel Takács Gábor a maradék 18 táskával? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Csak három táska??? És mit csinált Gundel Takács Gábor a maradék 18 táskával? :P Meglepődne a Gábor, ha ezeket a táskákat kinyitná... ICT-hez vannak benne kalibrációs műszerek. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 sziasztok! volt áram debrecenben B) nekem mint fő-eonosnak meg pláne :wub: csak...volt jobb dolgom,dolgunk,mint fórumozni :P de most eljött ennek az ideje is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A kisfiúknak ilyenkor már aludni kéne :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A kisfiúknak ilyenkor már aludni kéne B) a bosziknak meg bájitalt kéne kevernie :lol: vagy inkább megtanulni szőlőt ropogtatni,legalább úgy,ahogy a nagyok csinálják :wub: :P :P ööö és ez itt a reklám helye,felkerült a bemutatkozásom is a weboldalunkra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tapadókorong kerestetik! Felajánlásaikat a nyusziful@opelklub.hu-ra várjuk :P Srácok, tegnap a klubot 3 csaj is bejelölte, se opeljük, se nem idevalók....szerintetek?Ok, az egyikük Roli ismerőse B) na de a többi?Mindenesetre írtam nekik levelet, kiváncsi vagyok...nem voltam...izéééé velük a levélben :P Tomi!Ma megint csinálta a szintjelzőm azt amit a múltkor :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Jó reggelt! Most én nem értek valamit, vagy más se? mijezatapadósszöveg? Nyuszi! Amíg RCS be nem jelöl, addig nincs baj! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Tapadókorong kerestetik! Felajánlásaikat a nyusziful@opelklub.hu-ra várjuk :P Srácok, tegnap a klubot 3 csaj is bejelölte, se opeljük, se nem idevalók....szerintetek?Ok, az egyikük Roli ismerőse :D na de a többi?Mindenesetre írtam nekik levelet, kiváncsi vagyok...nem voltam...izéééé velük a levélben B) Tomi!Ma megint csinálta a szintjelzőm azt amit a múltkor :P :wub: Csajok? Hol, mennyi, milyen idősek? :lol: Nekem van tapadókorongom (még vagy 25db), de mihez kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Nekem kell tapadókorong, olyan ami a kockásfülü nyuszimon van a kocsi ablakban :P Milyen igazad van, ha bejelöl visszautasítom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts